E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- chevron_right
Vel pa kādai bildei Uz savilcēju neskatieties Viņš šodien tika amputēts, tā pat kā šī lūpa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tad kāpēc neieliki bildi kur vairs nav ne savilcējs, ne lūpa ????
Tpc ka to izdariju vakarā un bilde būtu bēdīgā kvalitātē
Lūpu pazaudēji vai noņēmi?
Lūpai nebija ne vainas manā skatījumā šim exemplāram piestāvēja..
noņēmu. Pārāk daudz kasjaku bija tai lūpaipoweredbygirts rakstīja:Lūpu pazaudēji vai noņēmi?
aplīmē ar sticker bombNizars rakstīja:noņēmu. Pārāk daudz kasjaku bija tai lūpai
+1 par stickerbomb. Nu tad jau redzēs, kā būs ar to padarīšanu ka ar to lūpu ir tik zema priekša, kad uz katra guļošā policista jāsabremzē satiksme uz ceļa
Nevajadzēja tik daudz zāģēt un izskatās ka aizmugure arī ir zemāka palikusi ?
Doma, pretēja, nafig lūpu, jāzāģē vēl..
Tā lai no kārbas nāk dzirksteles un būs geraipoweredbygirts rakstīja:Doma, pretēja, nafig lūpu, jāzāģē vēl..
Ja neskaita to, ka pēdējā laikā pohujā brauci viņiem pāriNizars rakstīja:+1 par stickerbomb. Nu tad jau redzēs, kā būs ar to padarīšanu ka ar to lūpu ir tik zema priekša, kad uz katra guļošā policista jāsabremzē satiksme uz ceļa
poweredbygirts doma Tev pareiza
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Dzirksteles vajag no izpūtēja..būs košākas, kārba ļumīnija, tā nedzirksteļos..
Lūpu gan vajadzeja, kopskats nedaudz agresīvāks, sim eksemplāram piestāvpoweredbygirts rakstīja:
Dzirksteles vajag no izpūtēja..būs košākas, kārba ļumīnija, tā nedzirksteļos..
Rīt cerams būs cita lūpa Tad paskatīsimies kā būs labāk
mana skatijuma ziema nekadas lupas !nav ko sniegu skjuret!
apnika jau dauzit savejo visu laiku pret kautkadiem sniega kunkuljiem... itseviski tiem kas krit nost no masinam un ir sasalusi!
butu vasara cita lieta!
apnika jau dauzit savejo visu laiku pret kautkadiem sniega kunkuljiem... itseviski tiem kas krit nost no masinam un ir sasalusi!
butu vasara cita lieta!
Savs + šeit ir
Šitas Bembis ar vien vairāk sāk atgādināt manu pirmo drapaku... Būtu es tagad tajā laikā, nah viņu nepārdotu, bet nolaistu cik vien zemu var, tā lai dzirksteles braucot šķīst, gaidītu skates beigas un pirms došanas Tolmetā nogrieztu jumtu un ar ''kabri'' vēl pabraukātu. Tad derīgo izpārdotu un pārējo lūžņos.
Gan jau, ka vēl kādu piedūrīgu izvirtību izdomātu.
Es esmu nolēmis no visiem spēkiem viņu celt gaisā un nepieļaut tādu kļūdu kā pardot viņuNixon rakstīja:Šitas Bembis ar vien vairāk sāk atgādināt manu pirmo drapaku... Būtu es tagad tajā laikā, nah viņu nepārdotu, bet nolaistu cik vien zemu var, tā lai dzirksteles braucot šķīst, gaidītu skates beigas un pirms došanas Tolmetā nogrieztu jumtu un ar ''kabri'' vēl pabraukātu. Tad derīgo izpārdotu un pārējo lūžņos.
Saprotu ka izskatās ne īpaši bet centīšos taisīt tā lai būtu skaists aparāts, jādod arī drapakam otra dzīvība
Es arī agrāk tā domāju... Bet neuzskatu, ka šitās vecās miskastes, kam stokā nāk M40 motori, ir vērts celt. Nē, protams, atkarīgs arī no tā, ko katrs domā ar vārdiem ''celt, uztaisīt smuku utt.'' un ir arī tādi M40, kas ir saglabājušies sterilāki par daudziem jaunākiem E36. Es uzskatu, ka ja gribi taisīt autiņu izstādei, tad jāņem maksimāli pilns un sterils jaunāko gadu E36.
P.S. Vārda ''M40'' vietā arī var lietot prefacelift.
Protams, skaistu un acij tīkamu viņu var uztaisīt, bet apakšā tur tāpat būs kapi...
Protams, skaistu un acij tīkamu viņu var uztaisīt, bet apakšā tur tāpat būs kapi...
Protams līdz iztādei šis bembīts netiks bet + - vēlos padarīt skaistāku, lai nebūtu kauns braukt uz 36.lv sezonas atklāšanu pie tam vēl gribētu dabūt e36.lv uzlīmi :)Nixon rakstīja:Es arī agrāk tā domāju... Bet neuzskatu, ka šitās vecās miskastes, kam stokā nāk M40 motori, ir vērts celt. Nē, protams, atkarīgs arī no tā, ko katrs domā ar vārdiem ''celt, uztaisīt smuku utt.'' un ir arī tādi M40, kas ir saglabājušies sterilāki par daudziem jaunākiem E36. Es uzskatu, ka ja gribi taisīt autiņu izstādei, tad jāņem maksimāli pilns un sterils jaunāko gadu E36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16