Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Kas tas par vājprātu?
marux rakstīja:Kas tas par vājprātu?
Tas ir Xenia
galigi nee, tagad atgadina parastu darba auto, uz kuras ir reklaama
bouncin' with 68' chevy
esi http://www.xeniavodka.lv/ pastavigs lietotajs
da nu nafig tas ir vajadzigs
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
sorry, bet uzliimei
motors vel strādā?
bouncin' with 68' chevy
Topiks galīgi nomiris, bet nu compacts nekur nav pazudis :)
Šī vasara compactam ir iznākusi vairāk pa garāžu nekā ielās, bet nu beidzot esmu atguvies un atkal laimīgs ripinos apkārt :)
Pirms neilga laiciņa braucot agrā rītā uz darbu, compactam beidzās reduktors, aizvilku uz garāžu, pārliecinājos, ka tiešām tā ir, tuvākās dienas bija baigi aizņemtas, nekas uz priekšu negāja. Tad vienā jaukā dienā ienāca prātā, ka varētu iecelt ko lielāku par 1.8is, tā nu ieliku isa motoru ss.lv un jau pēc pāris stundām ieradās cilvēks, parūcināja, konstatēja ka viss ir ok, un tajā pašā vakarā motors jau bija piekabē un nogādāts jaunajam īpašniekam.
Vēlāk gan sākās ilgā m50 meklēšana, principā stāsts ir ļoti garš un neinteresants - motors m50b25 no čoma vectēva noščiltā e34, ar jaunām blīvēm, eļļām, filtriem utt.
Neko diži smalki vairs nav ko stāstīt, vienīgi tas ka visa nauda iztērēta, jauda ir krietni lielāka, godīgi sakot, manuprāt, compactam pietiek ar to m50 :)
Pirms: Pēc: Tagad gan motortelpa ir sakārtota un satīrīta
Šī vasara compactam ir iznākusi vairāk pa garāžu nekā ielās, bet nu beidzot esmu atguvies un atkal laimīgs ripinos apkārt :)
Pirms neilga laiciņa braucot agrā rītā uz darbu, compactam beidzās reduktors, aizvilku uz garāžu, pārliecinājos, ka tiešām tā ir, tuvākās dienas bija baigi aizņemtas, nekas uz priekšu negāja. Tad vienā jaukā dienā ienāca prātā, ka varētu iecelt ko lielāku par 1.8is, tā nu ieliku isa motoru ss.lv un jau pēc pāris stundām ieradās cilvēks, parūcināja, konstatēja ka viss ir ok, un tajā pašā vakarā motors jau bija piekabē un nogādāts jaunajam īpašniekam.
Vēlāk gan sākās ilgā m50 meklēšana, principā stāsts ir ļoti garš un neinteresants - motors m50b25 no čoma vectēva noščiltā e34, ar jaunām blīvēm, eļļām, filtriem utt.
Neko diži smalki vairs nav ko stāstīt, vienīgi tas ka visa nauda iztērēta, jauda ir krietni lielāka, godīgi sakot, manuprāt, compactam pietiek ar to m50 :)
Pirms: Pēc: Tagad gan motortelpa ir sakārtota un satīrīta
Nākamie soļi ir līdz ziemai novērst izlīdušo rūsu un sakrāsot nepieciešamās vietas, kā arī bamperu apakšas un sliekšņus pārpūšt melnus :)
Ir vēlme arī iejaukties piekarē ar jauniem amortizatoriem un atsperēm no 6cyl..
Gribētos atrast laiku diskiem, bet kkā visu laiku ir citas lietas... Tas īsumā te mazliet!
Ceru uz nākamo sabraucienu atbraukt
Ir vēlme arī iejaukties piekarē ar jauniem amortizatoriem un atsperēm no 6cyl..
Gribētos atrast laiku diskiem, bet kkā visu laiku ir citas lietas... Tas īsumā te mazliet!
Ceru uz nākamo sabraucienu atbraukt
Labi esi sakopis autiņu!
Manīju, ka uz drifta treniņiem arī esi sācis braukt, ir ko trenēties!
Manīju, ka uz drifta treniņiem arī esi sācis braukt, ir ko trenēties!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nu pats neesmu braucis nevienu treniņu, čoms brauca, bet nu viņam kkā ne reizi nesanāca
Bet paldies, tur vēl ir ko darīt :)
Bet paldies, tur vēl ir ko darīt :)
Man personīgi tā svītra liekas lieka, bet tas ir mans viedoklis, kuru vari neņemt galvā...
Nu strīpu es noplēsu jau ļoti sen, un nu jau arī uzrakstu..
Un kā mazs bērns atkal esmu salīmējis visu ko no jauna
Un kā mazs bērns atkal esmu salīmējis visu ko no jauna
Pārāk raibs.
skatījos, ka tirgo.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12