ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23
- chevron_right
Vajag jau arii aarzemees nedaudz e36.lv pareklameet!erda rakstīja:+1 PAr foršo uzlīmi, kura vizināsies tagad aiz LV robežām!
Patriotiski!
Jaa, ir man auto glim, tumshaam metaaliskaam kraasaam, labaak jau ir, nekaa nepuleeta, bet taapat vel neesmu apmierinaats. Gribaas pameeginaat ''Meguiars'' produktus esot baigi labie, bet nu fig vin zina. Jaanopeerk un jaapameegina.Armando rakstīja:auto ka vienmer izskatas galuni! esi meginajis auto glym produkciju?
m4z rakstīja:filtrs labs, cik aptuveni šitāds izmaksā?
Filtrs man izmaksaaja kopaa ar pasta izdevumiem 48 eiro un vinam liidzaa naaca naklene un 1limons juudzu garantija.
Shodien bija laba diena, tiku pie veselas chupas ar loriniem un tikai pa 50 eiro. Menti atnemta kadiem vieteejiem chaliishiem sho kupeju un riit no riita vina buus sapiesta kubikaa. Liidz ar to domaaju ka tas ir labs keeriens. Protams jaapasakaas kaiminam kursh straadaa vieteejaa auto izniicinaashanas iestaadee, taapeec naacaas man vinu pacienaat ar shnabi un kompekteem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Galīgi neslikti
tas ir vnk di***..... kā tā var veikties
vnk mega labs,gadsimta darijums tev sanācis
Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
++++++++++dogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
labs tagat musu auto bus vel lidzigaki, un tad jau es varesu tikt ari pie vienas aizmugurejas drosibenes ar melno plastmasu un pie velvienas melnas prieksejo kreslu pamatnes un melnas sofera kresla aizmugures, ko?
kas tas pa sarkano vadu? masas vads? un preks kam nemi lukas gumiju un parejos pricendalus ja tev jau ir tumsie griesti?
kas tas pa sarkano vadu? masas vads? un preks kam nemi lukas gumiju un parejos pricendalus ja tev jau ir tumsie griesti?
...
Ko lai saka kaiminsh labs, zina ka es uz bembjiem esmu kritis.m4z rakstīja:tas ir vnk di***..... kā tā var veikties
Japublisko taapeec ka sanaaca visu shito izglaabt no saplacinaashanas, citaadi man buutu saapeejusi sirds.dogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
Nee tas ir shtekeru vads taam griestu lampinaam. Un paareejie lorini taks pa velti naaca liidzi, kaapeec lai nenemtu?Armando rakstīja:labs tagat musu auto bus vel lidzigaki, un tad jau es varesu tikt ari pie vienas aizmugurejas drosibenes ar melno plastmasu un pie velvienas melnas prieksejo kreslu pamatnes un melnas sofera kresla aizmugures, ko?
aa pareizi tas tak lampinai
jaa par parejam detalam jau zinu kaa vinjas vairojas.
ps. neatbildeji uz galvano jautajumu
jaa par parejam detalam jau zinu kaa vinjas vairojas.
ps. neatbildeji uz galvano jautajumu
...
man liekas ka tas ir viens no labākajiem un lielākajiem/lētākajiem dīliem, ko esmu redzējis šeit.
Es nevarēšu tagad aizmigt
RENIO rakstīja:man liekas ka tas ir viens no labākajiem un lielākajiem/lētākajiem dīliem, ko esmu redzējis šeit.
Paldies, pats necereeju ka tik leeti tikshu cauri, gandriiz vai mute palika valaa kad vinsh uzprasija vai 50 eiro doshoot vinam pa visu shoo.
Ja vēlreiz kaut kas līdzīgs parādās, zvani man kaut naktī!
ES JAU RAAAUUUUUDUUUUm4z rakstīja:++++++++++dogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
50 eiro? Nebija 500? lūdzu saki, ka tā
labs pirkums
salons vispar jauks
salons vispar jauks
bez stresa luudzu darba kolegjis vispar pirms dazam ned tika pie alkantra kresliem pa velti, vins panema tikai prieksejos un meginas iestellet savaa jetaa. ipasnieks ( paakjis pedejais) nopirka m3 preks trases un bija tikai priecigs ka kads vinju atbrivoja vismaz no daljas nevajadzigaa salona, lai vinam mazak jamaksaa izgastuvee, kur viuns gatavojaas vinju izmes araaSTUDENTS rakstīja:ES JAU RAAAUUUUUDUUUUm4z rakstīja:++++++++++dogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
50 eiro? Nebija 500? lūdzu saki, ka tā
...
Tos M spoguļus Tev vajag?
Tiešām gadsimta dīls..
Tiešām gadsimta dīls..
bez komentariem
Tie nebija OEM spoguliishi diemzheel un tad kad gribeeju vinus nemt nost atklaajaas ka vini bija kaartiigi piekniedeeti liidz ar to nevareeju vinus dabuut nost.Ruu rakstīja:Tos M spoguļus Tev vajag?
Tiešām gadsimta dīls..
Ir labs diils, es jau kaiminam teicu ja paraadaas vel kaads bembiits uz izniicinaashanu, lai pado zinu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23