R3 e36 bez motora.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20
- chevron_right
Nice, iedrošināji. Tur blokā jau ir karte identiskam setupam kāds man būs, tā kā regulēt vajadzēs ja būs kāds nopietnāks upgreids, bet lai vai kā - līdz tam vēl tālu.-AF- rakstīja:Paldies, nav īsti mans bizītis
Bet varbūt varēšu palīdzēt ar kontaktiem, vai regulēšanu
P.s krieviem 99% info ka saslēgt u.t.t ir internetā, ja māki lasīt RUS, ar janvar un Korvet nekad nav problēmu
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Es teiktu, ja negribi sapist motoru, tad katrs motors ir jāregulē individuāli
Jo var būt 1:1 salikti identiski motori, tikai citam ir teiksim svaigāks MAF vai sprauslas, un viss rezultāts krietni atškiras.
Te pāris šejienieši jau papraktizēja copy paste Turbochip noregulētos softus uz strokeriem, origināls strādā perfekti, bet iekopēts uz cita - auto rij 20+, pārlej, vai par liesu, kāds to atskarda un ar garu gīmi atbrauca pārregulēties cits, vālēja kamēr ella jaucās ar benzīnu līdz kleklekleklekle skańai
Nav jau žēl, lai tik kopē tālāk :) katra paša izvēle.
Jo var būt 1:1 salikti identiski motori, tikai citam ir teiksim svaigāks MAF vai sprauslas, un viss rezultāts krietni atškiras.
Te pāris šejienieši jau papraktizēja copy paste Turbochip noregulētos softus uz strokeriem, origināls strādā perfekti, bet iekopēts uz cita - auto rij 20+, pārlej, vai par liesu, kāds to atskarda un ar garu gīmi atbrauca pārregulēties cits, vālēja kamēr ella jaucās ar benzīnu līdz kleklekleklekle skańai
Nav jau žēl, lai tik kopē tālāk :) katra paša izvēle.
-AF- rakstīja:Te pāris šejienieši jau papraktizēja copy paste Turbochip noregulētos softus uz strokeriem, origināls strādā perfekti, bet iekopēts uz cita - auto rij 20+, pārlej, vai par liesu, kāds to atskarda un ar garu gīmi atbrauca pārregulēties cits, vālēja kamēr ella jaucās ar benzīnu līdz kleklekleklekle skańai
Autiņš uzcelts, lai var lēnām visu skrūvēt nost.
Aptuveni uzmetu tāmīti, +- 2K līdz motors rūks.
Tas gan ir ar foršiem pribambasiem - m3 ieplūde, izplūde, 3.0D pusasis, bik augstāka galvas blīve u.t.t.
Sazīmētas poly Bukses no powergflex, regulējamās pakaļējās ķegas no Maxpeedingrods.Aptuveni uzmetu tāmīti, +- 2K līdz motors rūks.
Tas gan ir ar foršiem pribambasiem - m3 ieplūde, izplūde, 3.0D pusasis, bik augstāka galvas blīve u.t.t.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Augstāka blīve, negribās riskēt ar tik traku kompresiju?
Jā, tas motors ar šādu CR rūca, un gāzēja, bet drošības un vēlmes nobraukt visu sezonu dēļ, bik samazināsim. Jaudas tāpat būs gana.Kristaps85 rakstīja:Augstāka blīve, negribās riskēt ar tik traku kompresiju?
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Jautājums kā tu 3.0d pusasis un no kā pieliksi?
Piemetinās-AF- rakstīja:Jautājums kā tu 3.0d pusasis un no kā pieliksi?
Bet , Reserved, cepuri nost. Izskatās , ka būs jaudas pilns auto. Bet vai no sākuma nebij labāk iemācīties kārtīgi braukt ar iepriekšëjo dzinēju?
Ps patīk vidaki
Ja līdzekļi atļauj tad kāpēc ne
Jo jaudīgāks auto un kopumā labāk sagatavots jo vieglāk braukt
Jo jaudīgāks auto un kopumā labāk sagatavots jo vieglāk braukt
Biju dzirdējis ka var uzlikt. Sliktākajā gadījumā likšu parastās pildītās.-AF- rakstīja:Jautājums kā tu 3.0d pusasis un no kā pieliksi?
Paldies, puikas, par atbalstu.
Elvij - bija iespēja šo motoru nocelt, stulbi neņemt. Savedīs tehniku kārtībā, tad bez galvassāpēm varēšu trennēties. Nav jau sliktākais variants.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Pusaasis ar tukšo viducik noprotu ir izturīgākas, jo pakļaujas vërpei. bet ar biju dzirdējis, ka liek 3d pusasis tik kā? Hz.
Man liekas, ka no e46 ar e46 reduktora flančiemElvijsR rakstīja:Pusaasis ar tukšo viducik noprotu ir izturīgākas, jo pakļaujas vërpei. bet ar biju dzirdējis, ka liek 3d pusasis tik kā? Hz.
Un kurā caurumā taisies tos flančus iebāzt?
Es piełauju jūs pat e46 3.0d pusasis rokā neesat turējuši bet ir interesanti pavērot
Es piełauju jūs pat e46 3.0d pusasis rokā neesat turējuši bet ir interesanti pavērot
Neder stupicā? Vai tikai flancis reduktorā?
Nedz tas nedz tas nedz pusasu garumi
Esmu no bendzīngalvām dzirdējis ka varot no 3.0d. Tad tas, varbūt, nav e46
Pamatskola cali ari runa par seksuValtmeikers rakstīja:Esmu no bendzīngalvām dzirdējis ka varot no 3.0d. Tad tas, varbūt, nav e46
Ne tikai var, ir tāds E36 sedans sarkans ar V8, tam bija kaut kāda zapte ar tām 3,0d pusasīm un e46 aizmugures plauktiem
Tikai kam tev viņas vajadzīgas? Ja nu vienīgi lai būtu savādāk kā citiem +gemarojs
Vaitad tavu plānoto jaudu un griezi neturēs 188mm difs ar standarta resnajām pusasīm?
Tikai kam tev viņas vajadzīgas? Ja nu vienīgi lai būtu savādāk kā citiem +gemarojs
Vaitad tavu plānoto jaudu un griezi neturēs 188mm difs ar standarta resnajām pusasīm?
Vēl jo vairāk ja driftēts tiks ar bomžu riepām bez saķeres
Tu esi pamatskola, salīdzinot ar tiem čaļiemVladlen rakstīja:Pamatskola cali ari runa par seksuValtmeikers rakstīja:Esmu no bendzīngalvām dzirdējis ka varot no 3.0d. Tad tas, varbūt, nav e46
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20