KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 26
- chevron_right
Nedari neko ar nāsīm
Izskatās pa pirmo! un jā, nāsis atstāj, ir labs
kapota emblēmu vajag kā ēst
Krāsa vnk spridzina
Nāsis toč nemaini, emblemu [PĀRDOD] sadaļā ik pa laikam ieliek kāds
Nāsis toč nemaini, emblemu [PĀRDOD] sadaļā ik pa laikam ieliek kāds
Par nāsīm ir doma paņemt melnās, kas izskatās kā fl, bet der pfl brillei. Bija vienam iepriekšējajam e36, izskatījās okey. Bet prioritāte vizuālajā ir izdarīt kko ar aizmugurea bamperi. Vajag ko niknāka paskata par to stocku. tās haubes emblēmas iesprūdušas kādā no pasta stacijām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis KA-91 - 12 Okt 2016, 16:37, kopā labots 1 reizi.
Izskatās ļoti labi!
Es esmu par melnām nāsīm. Tas hroms tur galīgi neiederas. Varbūt pamēģīni paspēlēties ar orandžajiem pagriezieniem? Varētu interesanti būt. Vai arī tad spārnos arī vajag baltos pagriezienus
Es esmu par melnām nāsīm. Tas hroms tur galīgi neiederas. Varbūt pamēģīni paspēlēties ar orandžajiem pagriezieniem? Varētu interesanti būt. Vai arī tad spārnos arī vajag baltos pagriezienus
Prefl nāsis izskatās kā iedauzīts purns uz iekšu Vajag fl, un tad jau būs bomba!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
++++chillhouse rakstīja:Melnās nāsis
Man atkal pfl no ārpuses labāk patīk, gan nieres, gan pagriezieni spārnos. Panelis, tā ir cita runa. facelift ir glītāks.jaaniskal rakstīja:Prefl nāsis izskatās kā iedauzīts purns uz iekšu Vajag fl, un tad jau būs bomba!
Kko jau sadomāšu, pagriezieni tāpat jāpērk jauni, jo šiem stiprinājumi nolauzti un turas uz līmes
Aizmugurē iesākumam jāiepērk pod emkas difuzors un jānomaina bundulis, kuru jau iepirku no Ziemelis23, bet finālā gribētu iekrāt priekš "fancy wide" difa uz emkas bampera
Kolāža ķip ar grimu un bez
Aizmugurē iesākumam jāiepērk pod emkas difuzors un jānomaina bundulis, kuru jau iepirku no Ziemelis23, bet finālā gribētu iekrāt priekš "fancy wide" difa uz emkas bampera
Kolāža ķip ar grimu un bez
Nezinu ka dzivē , bet bildees simpatizē , darbs ieguldits un rezultats ir saskatams ;] Malacis!
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Tieši manas domas .funkyasshit rakstīja:Man atkal pfl no ārpuses labāk patīk, gan nieres, gan pagriezieni spārnos. Panelis, tā ir cita runa. facelift ir glītāks.jaaniskal rakstīja:Prefl nāsis izskatās kā iedauzīts purns uz iekšu Vajag fl, un tad jau būs bomba!
Šodien vajadzēja pavizināt tjošu un mammu, ar pilnu mašīnu strīķē pakaļā arkas, vajag kantis pielocīt vai stingrākus amjus par fk, vispār negaidīju, ka būs tik komfortabli braukt ar koilām
Redzèts klātienē.bomba
Loci kantes, ritenim jāvar staigāt pilnā amplitūdā, FK ir komfortabli jo mīkstiKA-91 rakstīja:Šodien vajadzēja pavizināt tjošu un mammu, ar pilnu mašīnu strīķē pakaļā arkas, vajag kantis pielocīt vai stingrākus amjus par fk, vispār negaidīju, ka būs tik komfortabli braukt ar koilām
kalnedāra bildes !!!
Kopskats vienkārši bomba
Aģis rakstīja:Kopskats vienkārši bomba
RENIO rakstīja:kalnedāra bildes !!!
Paldiesvilks25 rakstīja:Redzèts klātienē.bomba
Tika veikts dīls ar lietotāju vitjazz, iegūtas durvju apšivkas Atnāca beidzot arī emblēmas
es skatos uz shiem diskiem un domaju,vai man uz kabra vinji piestaveetu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13