MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30
- chevron_right
Solīju gan nestāstīt, kamēr nav pabeigts, bet nu nenocietos
Sainstalētas lampiņas pie kājām un durvīs. Baigi labā štelle, lai tumsā neiekāptu peļķē Būtībā ir tā -priekšā kuras durvis atver, tām izgaismojas durvis un grīda salonā, aizmugurējās atverot izgaismojas abas aizmugurējās grīdas puses, lai iepirkumu maisiņus labāk redzēt. Palika vēl priekšas pasažieri apgaismot pilnai laimei...
Sainstalētas lampiņas pie kājām un durvīs. Baigi labā štelle, lai tumsā neiekāptu peļķē Būtībā ir tā -priekšā kuras durvis atver, tām izgaismojas durvis un grīda salonā, aizmugurējās atverot izgaismojas abas aizmugurējās grīdas puses, lai iepirkumu maisiņus labāk redzēt. Palika vēl priekšas pasažieri apgaismot pilnai laimei...
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:28, kopā labots 2 reizes.
Sen vienā dienas snapšotā redzēju ka Tev bija nobildēts Audi A6 C5.. Tagad skaidrs no kurienes Tev visas tās idejas. Bet nu tā jau šitās lietiņas ir baigi ūber, man arī patīkās ka viss izgaismojās un visu redzi. Vēl pilnai laimei vajag uztaisīt durvju ručkām (no iekšpuses), lai redz kur ručka tumsā. Ok, īpašniekam jau automātiski zināms, kur atrodās, bet ciemiņiem gan var nākties pameklēties pa tumsu.
Izgaismotas durvju ručkas plānojas kkad nākotnē, dikti patika kā A6 izskatījās Tikai tur labi jāpiedomā, kā taisīt, lai būtu smuki.
Ak tad no audi .. es biju domājis ka no e39 ideju paņēmi ..marux rakstīja:Sainstalētas lampiņas pie <skip> un durvīs.
no kurienas nemi elektribu lampinjam ? gribas arii uztaisit kad ataisa vala durvis kad pie kajam un zem durvim iedehas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
sitas labs arii esmu par to domajis kur pirki tadas lampinas ruevis skruveji pie metala vai pie apsivkas un vadus laidi caur durvju stekeriem? un cik liels 4akars?
Nu, pats saproti - ar A6 pašam sanāca braukāt, bet ar E39 mani tikai vizinaMafijs rakstīja:Ak tad no audi .. es biju domājis ka no e39 ideju paņēmi ..marux rakstīja:Sainstalētas lampiņas pie <skip> un durvīs.
Plusu ņēmu no piepīpētāja ķēdes, bet massu vienoju klāt pie attiecīgo durvju pogas (tās, kas ieslēdz salona apgaismojumu)KLAVINS rakstīja:no kurienas nemi elektribu lampinjam ? gribas arii uztaisit kad ataisa vala durvis kad pie kajam un zem durvim iedehas
Lampiņas ir tādas pašas kā bagāžnieka apgaismojumam - bija salasījušās 2 veidu pa četrām vienādām. Lai durvīs iemontētu, dabūju griezt metālā caurumu, jo citur nebija vietas, kur tās lampiņas gaismu uz zemi virzītu. Vadus ļoti smuki var izlaist caur štekeri. Par čakara lielumu - lielākā problēma ir visu izplānot, izdomāt lampiņu vietas un pareizo vadu pievienošanas shēmu. Tīri pati salikšana - apmēram 2 stundas katrām durvīm...takeshi rakstīja:sitas labs arii esmu par to domajis kur pirki tadas lampinas ruevis skruveji pie metala vai pie apsivkas un vadus laidi caur durvju stekeriem? un cik liels 4akars?
Uz kājām tā lampiņa priekšā ir arī redzēta OEM izpildījumā uz e36 touringa, tāda pati oranža gaisma kā panelim, ja nemaldos pat bija
Man touringam nāk zem kājām oriģinālais apgaismojums, bet gan parasts-balts. Oranžais tikai bardačokā.
Labs, es ar esmu domājis par tām lampiņām iedvesmojos tieši no 2000 gada audi A6 :)
Tad iespējams, tam jau bija kāda bardačoka lapmpa pārlikta uz kājām, bet auto bija stock un diži neizskatījās, ka kāds pirms tam būtu diži ko ķimerējiskorsa rakstīja:Man touringam nāk zem kājām oriģinālais apgaismojums, bet gan parasts-balts. Oranžais tikai bardačokā.
Atceros ka dogMa'm bija. Ļooti labi izskatījās! Pašam arī tādus kārojās.
masicai 320i 1997gada-kaju apgaismojums prieksha stock
Zinu, ka kkādiem E36 nāca apgaismojums pie kājām šoferim un priekšas pasažierim, bet mans žurcis tiešām ir pliks kā baznīcas žurka Nu, vismaz bija, kad viņu nopirku
Maruks labi pastraadajis, man patiik taa gaisma durviis, tehniski izskataas.Vitalx325 rakstīja:masicai 320i 1997gada-kaju apgaismojums prieksha stock
P.S. Manam kupejniekam un sievinas kompotam arii stock taas gaisminas pie kaajaam, laba lieta.
marux
Ar sho ideju spikoju no A6,bet veel neesmu realizejis
Man liekas ka ta lampacka kas pie kajam ir par gaishu,vajag ar oranzigu noskanu
Ar sho ideju spikoju no A6,bet veel neesmu realizejis
Man liekas ka ta lampacka kas pie kajam ir par gaishu,vajag ar oranzigu noskanu
marux rakstīja:Ļāvos masu hipnozes varai...
Код типа авто CA31
Модель 318I (EUR)
Серия (Е/F) E36 (4)
Серия 3
Тип кузова Седан
Рулевое упр. Левый руль
Кол-во дверей 4
Тип двигателя M40
Объем двигателя 1.80
Мощность (кВт) 83
Привод Задний привод
Трансмиссия MECH
Название и код лакокрасочного покрытия LAGUNENGRUEN METALLIC (266)
Название и код обивки салона ANTHRAZIT STOFF 4-TUERER (0465)
Дата произ-ва 1992-02-28
Комплектация автомобиля
Код опции Описание опции
L801A Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
S210A Система динамич.контр.устойчивости III
S320A Отсутствует обозначение модели
S400A Крышка люка с ручным приводом
S428A Знак аварийной остановки и аптечка
S494A Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс.
S510A регулировка угла наклона фар
S520A фары противотуманные
S529A Микрофильтр
S654A Радиоприемник Bavaria C III
S680A Радиоантенна с ручным приводом
S848A Дополненный жгут проводов
Izrādās, pircējs ir bijis žmots - nav bijis modeļa apzīmējuma, lai neviens nenojauš zem haubes mītošo spēku Vienīgais, ko no visa nesapratu - kas īsti ir bijis ar vadiem (S848A)
kur sitadu var dabuutt par auto??
tikko jau gribeeju raxtiit - noņēmi uzacis un piečurāji lampas, bet izlasiju apakšā komentāru...
visi kā traki tagad čurāt tajos lukturos...
visi kā traki tagad čurāt tajos lukturos...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30