Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 32
- chevron_right
Tu visu darīji tīri ar rokām. Ka jā tad nebrīnies ka rezūltāts ilgi nāks...
P.S. Romchik beidz spamot.
bet nebija jau variantu ar ripu slipejamo nepielist klat vajaga kaut kadu uzparikti kur ieliek to disku kur vinš pats griezas tad var vesi pats to darit bet ar smilšpapiru un rokam berst ,besis raujRENIO rakstīja:Tu visu darīji tīri ar rokām. Ka jā tad nebrīnies ka rezūltāts ilgi nāks...
P.S. Romchik beidz spamot
es nespamoju! ja kautkas intrese Renio tiesi un konkreti jauta ar pm man!
un Marek Give a shit
un Marek Give a shit
pats knab
aizvedi gvidim tas gumijas?
aizvedi gvidim tas gumijas?
vel neesmu bijis garaza! bet nu ka atradisu ta aizvedisu!
kapec nepilist klat? tur taa tik smuki varetu to visu ar ripu un urbi izdaritDj_Zii rakstīja:bet nebija jau variantu ar ripu slipejamo nepielist klat vajaga kaut kadu uzparikti kur ieliek to disku kur vinš pats griezas tad var vesi pats to darit bet ar smilšpapiru un rokam berst ,besis raujRENIO rakstīja:Tu visu darīji tīri ar rokām. Ka jā tad nebrīnies ka rezūltāts ilgi nāks...
...
nu nezinu varbut man ari apnika čakareties bet es vel lidz galam nepadodos un brivdienas panemšu alinu un slipešu talakArmando rakstīja:kapec nepilist klat? tur taa tik smuki varetu to visu ar ripu un urbi izdaritDj_Zii rakstīja:bet nebija jau variantu ar ripu slipejamo nepielist klat vajaga kaut kadu uzparikti kur ieliek to disku kur vinš pats griezas tad var vesi pats to darit bet ar smilšpapiru un rokam berst ,besis raujRENIO rakstīja:Tu visu darīji tīri ar rokām. Ka jā tad nebrīnies ka rezūltāts ilgi nāks...
mes jau neesam nekadi biezie gadu nacas stīpu krat lai s5 varetu ieķertSTUDENTS rakstīja:Eu beidziet, drīz style5 tirgus vērtība dēļ Jūsu komentiem kritīs un visi nabagie sakārs viņus uz šķūņa autiņiem
Labāk lai normālām e36.lv kupejām paliek
Kā špiļkas nāca laukā?
ka pa sviestu 2kg kuvaldiņa un koka gabals dara brinumus
Salons bomba:D:D:D veiksmi
lej bloķī to dinamītu
aha man jau ta ella strjomij jo ta ir kautkadam sporta masinam domatam4z rakstīja:lej bloķī to dinamītu
Aizved lai nocinko vai niķelē pa jaunu, būs smuki spīdīgas, melnas nah nevajag...
reku piemērs ar melnām skrūvēm, manuprāt izskatās fubla... itkā kaut kādi netīrumi pielipuši pie plaukta
reku piemērs ar melnām skrūvēm, manuprāt izskatās fubla... itkā kaut kādi netīrumi pielipuši pie plaukta
Pēdējais labojis Agnis - 04 Jan 2013, 20:33, kopā labots 2 reizes.
mļee, superīgi izskatas, nevaru sagaidit kad būs kopskatā uz auto
nu hvz man taka gribas vinas melnas krasot bet baida tas ja nesanaks tad gan buss kasis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 32