dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 130
- chevron_right
Glīts spidometrs, gribēju ko līdzīgu, par spīdīgajiem rinķiem bija skaidrs ka neiederēsies, par melnajiem šaubijos, bet nevajadzēja šaubīties!
e36
Paldies!
Kaut kāda iemesla pēc tie ķīnas štrunti tomēr maksā lētākNixon rakstīja:Katrā ziņā, es par viņām baigi nefanoju, jo viņas mēdz deformēties (no siltuma, laikam)...
http://content27-foto.inbox.lv/albums/m ... 4378-o.jpg
marihuanam arī viņas diezko taisnas nebija, cik bildēs redzēju.
Melnie rinķi mega!
+ nopērkot ķīniešu nieres ir jānodarbojas ar "dari pats" un jāpagraiza šis tas, lai derētu
+ nopērkot ķīniešu nieres ir jānodarbojas ar "dari pats" un jāpagraiza šis tas, lai derētu
Ļoti iespējams, ka jāpieliek roka, lai normālu derētu tās nāsis. Nemaksāja tik dārgi, lai uztrauktos par tām
Paldies!
Paldies!
Sava laika pirku no Ruu labas fl nasis, bet made in germani, iegaja sava vieta eleganti!
Gaidam vasaru,sezonas atklasanu,lai redzetu glauno kopskatu!
Gaidam vasaru,sezonas atklasanu,lai redzetu glauno kopskatu!
Tagad uzreiz nepateikšu kādas man ir tās FL nāsis (vai ir om), bet nekādu deformāciju nēesmu novērojis, bija nedaudz šības, bet tas dēļ nolaustas ļipiņas, bet tā viss taisni un bez deformācijas
Cik var teikt, ka šīs nav FL 'nāsis'.
Facelift Un šīs, kas tikai izskatās kā facelift un der tikai prefacelift 'brillē'
Facelift Un šīs, kas tikai izskatās kā facelift un der tikai prefacelift 'brillē'
Kā bundža pēc ziemas?
..nav par ko par ideju
Super darbi sadarīti
Super darbi sadarīti
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nekas nav mainījiesHazard rakstīja:Kā bundža pēc ziemas?
Gaidam tad atrak ielās! Lai utjutjutjutjutjut spēks ir ar tevīm!
Zheel ka nevaru teikt tonpa saveejo;(dogMa rakstīja:Nekas nav mainījiesHazard rakstīja:Kā bundža pēc ziemas?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tak šī ziema bija saudzīgāka par vasaru
Tu to rūsu neredzi, bet viņa tur ir! (c) Balvu CSDDdogMa rakstīja:Tak šī ziema bija saudzīgāka par vasaru
P.S. Pie kā doma piekrasot auto? PM.
Pēdējais labojis Hazard - 08 Mar 2014, 23:16, kopā labots 1 reizi.
Tak beidz aizdirst visus topikus. Moš vēl kādus selfiju te iemet?
un kā rūc?dogMa rakstīja:Turpinam.
kad test drive?
savu notestēju, sajūgs drīz jāmaina
Guzli, nu tu dod vaļā. Visur kur vareja ierakstiji
nu tak pacentaas labi kaads zheel tik ka no sava reaalaa profila tik kruts nevareeja buut bet nu es saprotu daudzi dziivee staasta taadas lietas man kuraam te vajadzeetu buut lai visi zin bet laikam bail ka nevarees salidojumaa un plazaa peectam raadiities
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 130