dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …
- 130
- chevron_right
Ta beidzotdogMa rakstīja:Es saprotu, ka es kā ne-īsts bembists sāku no salona, bet tagad tehniskais + vizuālais. Plānots šogad pabeigt
Plānā arī B30 apakšu uzlikt, bet tas uz ziemu tuvāk.
Un pats labakais ka šis auto tiks pārdots pēc šiem visiem apdeitiem, tākā sakat krāt naudu, kam ir intrese par šo auto... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
jenchs, sapratu :)
Tikai nevajagGekons rakstīja:Un pats labakais ka šis auto tiks pārdots pēc šiem visiem apdeitiem, tākā sakat krāt naudu, kam ir intrese par šo auto... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Gekons rakstīja:Un pats labakais ka šis auto tiks pārdots pēc šiem visiem apdeitiem, tākā sakat krāt naudu, kam ir intrese par šo auto... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Tikai nevajag [/quote]Gekons rakstīja:Un pats labakais ka šis auto tiks pārdots pēc šiem visiem apdeitiem, tākā sakat krāt naudu, kam ir intrese par šo auto... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Tad tomer esi nācis pie prāta un saproti, ka nevaig tev citu... :)
Tad tomer esi nācis pie prāta un saproti, ka nevaig tev citu... :)[/quote]Gekons rakstīja:Tikai nevajagGekons rakstīja:Un pats labakais ka šis auto tiks pārdots pēc šiem visiem apdeitiem, tākā sakat krāt naudu, kam ir intrese par šo auto... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Jus par auto runajat tagad vai sievu?
Par auto vismaz es runāju!
Jā, bija vilinošs piedāvājums, bet viss ir atpakaļ vecajās sliedēs.Gekons rakstīja:Par auto vismaz es runāju!
Paldies! Domāji, ka neder?540i rakstīja:Tomēr tiešam der tā sadalene, lai labi ripo!..
Nebiju līdz galam drošs ka viss tik vienkārši, rakstus salasījos daudz, bet gribējās dzīvu piemēru, ar tiem "can be fitted" ir sanācis visādi..
e36
Malacis! Visi te par sadalenēm, bet pastāsti, kas tie par amīšiem un ko ar tiem atbalstiem īsti izdarīji?
Hehe, man ar sanāca no salona sākt, bet nu jau drīz pie Siikaa uz sirds transplantāciju jādzen... :)dogMa rakstīja:Es saprotu, ka es kā ne-īsts bembists sāku no salona, bet tagad tehniskais + vizuālais. Plānots šogad pabeigt
Plānā arī B30 apakšu uzlikt, bet tas uz ziemu tuvāk.
b30 un m50 bezvanos ieplūdes sadalenei līdzīgi grādi? b30 skaitas labāka?
Šos amīšu var caur mani dabūt pa 80EUR komplekts Atbalstos ielikās žiguļu bukses. Tos gan veidoja siikais.Nixon rakstīja:Malacis! Visi te par sadalenēm, bet pastāsti, kas tie par amīšiem un ko ar tiem atbalstiem īsti izdarīji?
Imagine rakstīja:Hehe, man ar sanāca no salona sākt, bet nu jau drīz pie Siikaa uz sirds transplantāciju jādzen... :)
b30 un m50 bezvanos ieplūdes sadalenei līdzīgi grādi? b30 skaitas labāka?
B30 un M50 bezvanosa sadalenēm gan grādi, gan pacēlums vienādi. Bet vienu liek uz M52 ieplūdē, otru izplūdē.
Tak pareizi, jā, bez vanos ieplūdes sadalenei jau nav zobu priekš vanosa. Fail.
Slinkums pārlasīt visu topiku, bet, ja atmiņa neviļ, tad tev bija uzlikta m3.3.1 vadība. Ja tā, tad ar to b30 sadaleni nav tik vienkārši, pa ierastajām metkām (aka kvadrātiem) likt nedrīkst, rūkt jau rūks, bet ne tā kā vajadzētu.
m50 un m52 sadalenēm, lai arī parametri iktā ir vienādi, tās ir atšķirīgas (vienkārši runājot - nebūs īsti korekts sadalenes devēja rādījums)
m50 un m52 sadalenēm, lai arī parametri iktā ir vienādi, tās ir atšķirīgas (vienkārši runājot - nebūs īsti korekts sadalenes devēja rādījums)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Jā, zinu. Bet man jau labu laiku ir MS42 vadība, tā kā viss notiek. M52 un B30 tie "vainagi" ir vienādi un vienādā pozīcijā.
kapēc atkal m50 ieplūde?dogMa rakstīja:jenchs rakstīja:sport shock absorber
kas tur ar sadaleni, skatos kaut kas ir griezts utt. vari sīkāk apskaidrot no kurienes Tev info par to sadaleni?
Salīdzinoši daudz info par B30 sadalenēm uz M52B28. Kā jau Slim raksta, B30 sadalenēm vanosu "gliemeži" garāki, nākas 5-6mm nogriezt nost, lai varētu uzlikt uz M52, bet pārējais 1:1, liekas uz standarta metkām.
Tas tāds mazs apgreids, jo B30 ieplūdes sadalene ir mazliet agresīvāka, kā stock M52..
M50/M52 vanosa ieplūdes sadalenei ir 228 grādi, 9mm lifts, bet B30 240 grādi un 9,7mm lifts. Līdz ar to, var likt arī M50 bezvanosa ieplūdes sadaleni M52 izplūdes sadalenes vietā (tik mazliet jānoslīpē plānāka vieta, kur zobrats skrūvējas klāt), un viss smuki strādā. Ne visa jauda slēpjas tilpumā, bet arī gāzu sadalē Tikai prasās dikti pēc zirnekļa, nevaru sagaidīt, kad to uzlikšuNuu, ir niknāk, bet prasās pēc adaptēšanās un gāzes pārregulēšanas, jo uz gāzes man zondes negrib normāli strādāt. Salikšu M50 ieplūdi, zirnekli, droseli, tad arī iespringšu uz to visu.Slim rakstīja:tur nogriests gals, kur vānoss liekas virsū, b30 sadalenei tas garāks kā m52/50
p.s kādi iespaidi ar b30 sadaleni
un kas no a-z ir vajadzīgs lai uzstādītu to b30 sadaleni? kā arī, ko darīt ar otru sadaleni?
atkal tās nenormāli labās detaļas no žiguļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …