dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- …
- 130
- chevron_right
Skatos, ka durvju abšivkas pārlīmēji, bet ar šuvēm. Kā tas var būt, ka šūšanas kantoros neviens nemāk bez šuvēm, bet Armando to paveica? Meklēju kādu, kurš paveiks bez šuvēm, jo izskatās baigi nezolīdi ar viņām
Neko tādu neesmu darījis, sanāca tikt pie tāda salona defaultā.
Bet ir sanācis tos vidus agrāk pārlīmēt (citam salonam). Jābūt pacietīgam, bet var vidus "izņemt", tad jau pārlīmē un pielīmē pie durvju apšuvumu atpakaļ.
Bet ir sanācis tos vidus agrāk pārlīmēt (citam salonam). Jābūt pacietīgam, bet var vidus "izņemt", tad jau pārlīmē un pielīmē pie durvju apšuvumu atpakaļ.
tu lkm vēl ilgi slimosi ar e36
dogMa rakstīja:Neko tādu neesmu darījis, sanāca tikt pie tāda salona defaultā.
Kupejām izņemt ir ļoti švaki, ielīmēts. Nav vajadzības arī itkā, var ar plakano skrūvgriezi aizbāzt garām kantes.
Laikam nopirkšu mākslīgo ādu rīt un paeksperimentēšu uz vecajām abšivkām.
Kas tev tā par pogu uz vadītāja krēsla?
Pēdējais labojis Amish - 05 Jūn 2014, 23:44, kopā labots 1 reizi.
HobijsRolands rakstīja:tu lkm vēl ilgi slimosi ar e36
Šitais ir tas pats kas pirmajā postā?
kurā lapā ir pārkrāsošanas darbi ?
- ikey07
Muguras "pumpa". Tālu braucot noder! Paldies par šo Uldis_r No rūpnīcas ar tādu nāca, tāpēc pievienot bija pavisam īzī.Amish rakstīja:Kas tev tā par pogu uz vadītāja krēsla?
Paldies!Eglitis rakstīja:mega
Izlasi, negribas par to runātikey07 rakstīja:Šitais ir tas pats kas pirmajā postā?
vienkārši pa skaisto
Cenšamies!
Ir doma, bet šis tāds praktiskāks un man labāk tīk
Atdod diskus atpakaļ E34 īpašumā
Diski ir pilnīgs sekss, man reāli skauž
Jā, tas gan! Esmu pagaidām apstājies ar diskiem, tāpēc šie jāsapucē līdz galam un būs feini
EE tak pulķis citā krāsā-- viss bilde vairs nav smuka :P:P:PdogMa rakstīja:
Iepriekš arī sliekšņi bija citā krāsā, nedirsies
Aaaa, tas salons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 106
- 107
- 108
- 109