dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- …
- 130
- chevron_right
Ar šo salonu daudz skaistāks tas auto izskatās, uzreiz atsit googles top bildes
p.s. kad viss krāsosies?
p.s. kad viss krāsosies?
P.S. Jāskatās, kā meistaram ar laikiem, redzēs :)
salons naaiss, bet pilnam priekam prasās FL panelis
Krasa smuka salonam,bet dazhas lietas japarshuj
man tie diski tik nereaali patiik
Vispar auto labs
man tie diski tik nereaali patiik
Vispar auto labs
ar kompatu pa brugji
Paldies, paldies! Jātiek ar ārējo vizuālo galā, bet to beņķi lai dāma plēš, neiespringstu pagaidām
Mļe,tas salons ir vnk mega labs!
Pietrūkst tikai FL panelis..
Instagram - Sandis_e36
salons un diski tiesaam
Panelis man tieši liekas šis ir ertāks neka FL..Sidnas rakstīja:Mļe,tas salons ir vnk mega labs!
Ja dod 1., 2., 3. līdz galam, tad tiešām kaut kur jāķeras, ja izdomā regulēt ķebli
Paldies Uldis_r par "pumpu"! Rūpnīcas komplektācija jau tāda bija, tagad beidzot ir atpakaļ.
Toties tagad ar skaņu esmu ļoooti apmierināts, pēc sūbja nesmukstu
Sorry par kvalitāti..
Beidzot arī uzliktas E46 2.8 bremzes. Strūkloti, pulverkrāsoti supporti, remkomplekti, jauni diski u.t.t. + E36 M3 galvenais bremžu cilindrs Bremzējas labi
Priekšā ventilējamo 286mm vietā tagad 300mm diski.
Aizmugurē neventilējamo 280mm vietā ventilējamie 294mm diski.
Kāpēc tieši E46 2.8? Tāpēc, ka var uzlikt R16 (ziemenes mētājas garāžā), kā arī nav čakars ar aizmugurējiem bremžu sargiem un roceni, viss der perfekti, līdz ar nagiem un darbojas perfekti
Vienīgi kaut kāda laža ar aizmugures klučiem, nesaprotu, kāpēc tik lielu daļu iekšējās virsmas neņem. Jābrauc uz bodi mērīt kluči.
Bērnības sapnis par sarkaniem supportiem izslimots, jēē!
Rīt kafija ar kolēģi.
Dabūju BMW Professional RDS maģi, kā arī Alpine 4 kanālu pastiprinātāju. Tomēr HK pastūzis bija nosprādzis (moš kādu dienu atvēršu vaļā un skatīšos).Toties tagad ar skaņu esmu ļoooti apmierināts, pēc sūbja nesmukstu
Sorry par kvalitāti..
Beidzot arī uzliktas E46 2.8 bremzes. Strūkloti, pulverkrāsoti supporti, remkomplekti, jauni diski u.t.t. + E36 M3 galvenais bremžu cilindrs Bremzējas labi
Priekšā ventilējamo 286mm vietā tagad 300mm diski.
Aizmugurē neventilējamo 280mm vietā ventilējamie 294mm diski.
Kāpēc tieši E46 2.8? Tāpēc, ka var uzlikt R16 (ziemenes mētājas garāžā), kā arī nav čakars ar aizmugurējiem bremžu sargiem un roceni, viss der perfekti, līdz ar nagiem un darbojas perfekti
Vienīgi kaut kāda laža ar aizmugures klučiem, nesaprotu, kāpēc tik lielu daļu iekšējās virsmas neņem. Jābrauc uz bodi mērīt kluči.
Bērnības sapnis par sarkaniem supportiem izslimots, jēē!
Rīt kafija ar kolēģi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ā, atkal maziņš apdeits salonā. Īstenībā baigā štelle, apvienojumā ar non-grip paliknīti. RENIO, paldies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oktāna paaugstinātāja slēdzis varētu būt kkur paslēpts, nu zem kabatiņas vai kaut kā tā, bet salons/aprīkojums ir sekas.
Tam štruntam tur ērta vieta
izskaidrojiet man lūdzu kas tas par verķi? braucot uz gāzes vai benzīna piešpricē otra veidu degvielu klāt?Sancix rakstīja:Oktāna paaugstinātāja slēdzis varētu būt kkur paslēpts, nu zem kabatiņas vai kaut kā tā, bet salons/aprīkojums ir sekas.
Man liekas tas ir priekš 98tā, lai motors izgaršotu starpību un būtu lielāka jaudas atdeve.Norbis rakstīja:izskaidrojiet man lūdzu kas tas par verķi? braucot uz gāzes vai benzīna piešpricē otra veidu degvielu klāt?Sancix rakstīja:Oktāna paaugstinātāja slēdzis varētu būt kkur paslēpts, nu zem kabatiņas vai kaut kā tā, bet salons/aprīkojums ir sekas.
- ikey07
Vispār jau es to teicu pārnestā nozīmē.
Par cik gāzei oktāna skaitlis ir 100-105, saucu to par oktāna paaugstinātāju
P.s slēdzis labi iederētos zem roku balsta, plauktiņā. Tāpat viņš nav jāslēgā :)
Par cik gāzei oktāna skaitlis ir 100-105, saucu to par oktāna paaugstinātāju
P.s slēdzis labi iederētos zem roku balsta, plauktiņā. Tāpat viņš nav jāslēgā :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- …
- 130