Johnny's cowshed 328i
P.S Burbul1s tpc kad tu esi Tekinieks tpc ari tik stipri ietrapiji aaki![/quote]
A tapec kad viņš mācas tehnikmā nav te jāspreiž uzreiz savādāk par cilvēku. Riebjas sie aprobežotie cilveki.
Lai nav offtopic.
Žēl ka salociji, bet nu kam negadās melnās dienas. viens no maniem top universāļiem
A tapec kad viņš mācas tehnikmā nav te jāspreiž uzreiz savādāk par cilvēku. Riebjas sie aprobežotie cilveki.
Lai nav offtopic.
Žēl ka salociji, bet nu kam negadās melnās dienas. viens no maniem top universāļiem
No šita es norēcos.
As real as it gets
Au, juutu liidz, varu iedomaties kada skrobe :/
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Pagaidām diski paliks tie paši.AndzaK_LV rakstīja:smuks jau tev tas darzenis,
bet mans ieteikums vnk moz pameigini parkrasot tos diskus savadakus
P.S Burbul1s tpc kad tu esi Tekinieks tpc ari tik stipri ietrapiji aaki!
jaunais rakstīja:Varu piedāvāt maiņu.
Paldies! Drīz jau atkal skaisti ripos!Lācis rakstīja:A tapec kad viņš mācas tehnikmā nav te jāspreiž uzreiz savādāk par cilvēku. Riebjas sie aprobežotie cilveki.
Lai nav offtopic.
Sākumā nedaudz bija, man tik nepatīk ar tādu saburzītu purnu vizināties, bet čoms drīz visu saliks vietā.matissc rakstīja:Au, juutu liidz, varu iedomaties kada skrobe :/
Man šim nepatīk nedz auto krāsa, nedz centriņu krāsa, nedz jumta bagans, nedz nolīmētās lampas, nedz riepu profils, jo var pilnīgi redzēt, ka šim ir nevis 205/40, bet 205/45, bet paldies, jo nebiju šo redējis, pašam arī bija ideja uzstutēt to krokodilu uz jumta, nu ir nedaudz pārgājusi.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ir pienācis laiks atdzīvināt topiku.
Kāds pusotrs gads ir pagājis, protams, lielākoties stāvot. Pirms sezonas atklāšanas naktī tika saliktas pārkrāsotās virsbūves daļas un daudz citu sīkumu, paspēts gan noraut beņas filtru uz Barona ielas, gan turpat blakus gaidot čomu ielidināt atslēgas kanalizācijā.
KristapsA ideāli paveica savu darbu un sapulēja plauktus!
Kādu brīdi tika pabraukts ar vnz aiz loga, jo piedūra skats ar melnajām nāsim, neskatoties uz to šī izvirtība / fotoradaru spīdzināšana uz laiku tika izbeigta, bet nekādu problēmu ar CP, laikam vienkārši noveicās.
Pēc Līgo Baklažāns tika arī pie TA. Pagaidām plāni ir braukt līdz sniegam, paralēli atdzimst ziemas lamata - Sezams.
Tika daudz tripots kopā ar edza26, tāpēc arī kopā bildēts. Abi 97' gada touringi, 328i, Techno Violet & BBS RC090
Kāds pusotrs gads ir pagājis, protams, lielākoties stāvot. Pirms sezonas atklāšanas naktī tika saliktas pārkrāsotās virsbūves daļas un daudz citu sīkumu, paspēts gan noraut beņas filtru uz Barona ielas, gan turpat blakus gaidot čomu ielidināt atslēgas kanalizācijā.
KristapsA ideāli paveica savu darbu un sapulēja plauktus!
Kādu brīdi tika pabraukts ar vnz aiz loga, jo piedūra skats ar melnajām nāsim, neskatoties uz to šī izvirtība / fotoradaru spīdzināšana uz laiku tika izbeigta, bet nekādu problēmu ar CP, laikam vienkārši noveicās.
Pēc Līgo Baklažāns tika arī pie TA. Pagaidām plāni ir braukt līdz sniegam, paralēli atdzimst ziemas lamata - Sezams.
Tika daudz tripots kopā ar edza26, tāpēc arī kopā bildēts. Abi 97' gada touringi, 328i, Techno Violet & BBS RC090
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuka kūtiņa
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Foruma skaistākā kūts!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nereāli smuks e36, manuprāt viens no visglītākajiem auto Baltijā...
Gribu arī sev tos diskus un tik pat smuku, kā šitais!
Nu jau, nu jau
PERFEKTI! menti neko nav teikuši par vnz aiz loga?
Sterilākā un skaistākā kūts
maartyd rakstīja:Smuka kūtiņa
elvijs00 rakstīja:Nereāli smuks e36, manuprāt viens no visglītākajiem auto Baltijā...
ivoka1981 rakstīja:
RENIO rakstīja:
marisj rakstīja:
ir uz ka pastities....
Paldies!!!Booogdans rakstīja:Sterilākā un skaistākā kūts
Šī bilde pirms 2 gadiem uzņemta, galīgi neizdevusies - ne sēdinājuma, ne pavarotu, ne emblēmu utt.Pjērs rakstīja:Foruma skaistākā kūts!
Trāpijās CP ekipāžas ar labu garīgo.zzhurka rakstīja: PERFEKTI! menti neko nav teikuši par vnz aiz loga?
Manuprāt nav nedz sterils, nedz kaut kāds tur skaistulis, kā sanāk tā braucu un no tehniskās puses ir ko darīt, bet tas viss pēc ziemas miega.Majors rakstīja:Nu jau, nu jau
Maz laika atliek šīm izvirtībām, bet noteikti nav mans pēdējais BMW.
Pēc topika spriežot šitam touringam priekša no magnēta ka pievelk citas mašīnas bučai
- ikey07