Aduka_328_kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Jebalcer!
Nesaki ta skali savādāk tie kas nesapratīs domas ka tiesām viss vienos kasjakos nu dod vismaz 200€.
Nesaki ta skali savādāk tie kas nesapratīs domas ka tiesām viss vienos kasjakos nu dod vismaz 200€.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Vai ne ;D bīstami pārkrāsot jo redz kkur kkas līdzīgs irmarux rakstīja:Es laikam savu auto nekad nepārkrāsošu - nedod dievs, kaut kur kaut kas jau kaut ko līdzīgu būs uztaisījis. Un es negribu braukāt ar kopiju...
Skaista kupeja. Kāpēc spoileri neliki atpakaļ?
Nezinu. Kad nokrāsoju neprasijas vairs vinu likt virsu. Labak mazo lupu un miers.
es tā saktos želejniekiem pieņems uz kritiku braukt augumā?? Uzreiz augumā un nodirst pretinieka auto?
Pirmkārt: par vizuālo neteicu vispar neko sliktu, un man pašam tas kopskats patīk, tikai atzīmēju to, ka ir stulbi sanāci iegudīties tajā, kas jau ir. Ok tev krāsa un dzīve neesmu pētijis, bet čurāt karstu par to, kas pēc būtības jau eksistē?
Ja patīk pašam, tad ok. Bet kā jau teicu, es izteicu tikai kritiku par to ka ir ATKAL "kopija", Nejau kādu primāri aizvainoju?? Es kādu vaitad centos aizvainot? Tad Huļi te diršļaki uzreiz metas virsū?
Pirmkārt: par vizuālo neteicu vispar neko sliktu, un man pašam tas kopskats patīk, tikai atzīmēju to, ka ir stulbi sanāci iegudīties tajā, kas jau ir. Ok tev krāsa un dzīve neesmu pētijis, bet čurāt karstu par to, kas pēc būtības jau eksistē?
Ja patīk pašam, tad ok. Bet kā jau teicu, es izteicu tikai kritiku par to ka ir ATKAL "kopija", Nejau kādu primāri aizvainoju?? Es kādu vaitad centos aizvainot? Tad Huļi te diršļaki uzreiz metas virsū?
neattaisnojies, offtopiks sākās, tieši tā, paliksim pie tā, ka auto tik tiešām ir izdevies un krāsa dzīvē izskatās ļoti labi, nevar salīdzināt ar plēvi.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vakar gadiijumaa nestaaveeji juglaa pie velniisha? Ja jaa tad auto izskataas vnk mega labi
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Vēlreiz saku- dari kā gribi- savā ziņā būs tev vēlviens līdzīgs. Kopija ir tad kad ir 1:1. Nu nevari tu salīdzināt krāsu ar plēvi un punkts. Tas ir kā kaku ar šokolādi salīdzināt- ķip krāsa viena bet lietas dažādas.-AF- rakstīja:es tā saktos želejniekiem pieņems uz kritiku braukt augumā?? Uzreiz augumā un nodirst pretinieka auto?
LIetas var būt kopijas, galvenais lai paši cilveki ir individuāli
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Mēs visi esam nošpikojuši un sapirkuši e36 ko lai tagad dara eju šauties
no offence, bet par želeju runājot - paskaties apkārt kādā e46 sabraucienā.-AF- rakstīja:es tā saktos želejniekiem pieņems uz kritiku braukt augumā?? Uzreiz augumā un nodirst pretinieka auto?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Negaidīti labi.
Paldies.
PS pietikts taisīt offtipic.
PS pietikts taisīt offtipic.
Hey.
Nu pienāca tā diena kad saņēmos uzfočēt kaut ko un sarakstīt padarīto.
Tātad - pa šo laiku izdarītais -
1) auto pārkrāsots ar visām durvju ailēm, bagāznieku u.t.t.
2) ar useri 540i samainījāmies ar diskiem
3) iepirktas dažādas mantiņas (Paldies Klavins), ///m lūpa, līste ap logu, un (Paldies Leps) miglinieki dark smoked.
4) Pārlasīts un nomainītas dažādas lietas ritošajā, t.i.:
Priekšā m3 bukses
Aizmugurē nomainītas bukses
Nomainītas motoras eļļa un filtri
Nomainīts radiators
nomainīti gultņi abās pusēs
nomainītas visas slēdzenes un aizdedze
Paldies par visu darbu liet. Grabuliic.
Gan jau kaut kas vēl bet jau piemirsies viss.
Kas tuvākajā plānā - sataisīt savirzi un uzlikt uz bagāžnieka ///M lūpiņu un sataisīt roceni.
Lai runā bildes.
Nu pienāca tā diena kad saņēmos uzfočēt kaut ko un sarakstīt padarīto.
Tātad - pa šo laiku izdarītais -
1) auto pārkrāsots ar visām durvju ailēm, bagāznieku u.t.t.
2) ar useri 540i samainījāmies ar diskiem
3) iepirktas dažādas mantiņas (Paldies Klavins), ///m lūpa, līste ap logu, un (Paldies Leps) miglinieki dark smoked.
4) Pārlasīts un nomainītas dažādas lietas ritošajā, t.i.:
Priekšā m3 bukses
Aizmugurē nomainītas bukses
Nomainītas motoras eļļa un filtri
Nomainīts radiators
nomainīti gultņi abās pusēs
nomainītas visas slēdzenes un aizdedze
Paldies par visu darbu liet. Grabuliic.
Gan jau kaut kas vēl bet jau piemirsies viss.
Kas tuvākajā plānā - sataisīt savirzi un uzlikt uz bagāžnieka ///M lūpiņu un sataisīt roceni.
Lai runā bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Aduks - 27 Mai 2014, 02:50, kopā labots 1 reizi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visu to darīji doles salā?
Jā - a kas ?
Skaista kupeja
nē nekas vienkārši redzēju tur līdzīgu aparātu stāvam, domāju pārliecināties vai bija tavsAduks rakstīja:Jā - a kas ?
Nav bails, ka haube atvērsies?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right