Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 43
- chevron_right
Jā, bildē izskatās galīgi garām, tā ir, kad nav attiecīgā aparatūra..Dj_Zii rakstīja:Pacha; bilde galigi garam izskatas varbut jaskatas ka dzive kapec tu toneji stiklinus tak, tumsa braukt paliek neiespejami vajadzeja krustus likt ,varbut butu labak un ja haubi vajaga stikeri
Tonēju, jo vajadzēja tumšākus lukturus! Nav tik traki, šī plēve kaut cik laiž cauri!
Un ar haubi, jām, kaut kas ir jāizdomā, tikai līdz šim, nekas nenāk labs prātā..
Visiem tikai skauž, man patīk!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vai skauž, vai neskauž, tā jau ir cita lieta..jenchs rakstīja:Visiem tikai skauž, man patīk!!!
Bet, nu jā, nepatīkami ir gan.
Neviens, laikam, nesaprot kam auto tiek taisīts..
Auto tiek likts kopā trasei, ar tādu mērķi arī auto tika pirkts un likts kopā..
Un, ka uz kaut kādu rūsu(haubi), man pagaidām ir vienalga.
Jo auto tiek sekots līdzi tehniskajam stāvoklim, pagaidām, ne vizuālajam. Jo vizuālais nav tik traks, ka daudziem liekās.
neattiecinu uz tevi Pacha vai arī uz kādu citu, bet..
netaisiet savus topikus un nelieciet bildes, ja neesat gatavi dažādiem viedokļiem. nu nebūs visiem un komentāri.
par konkrēto-nezinu vai patīk, bet nesaku, ka nepatīk..dažādībai ir ok, cepums par izdomu
netaisiet savus topikus un nelieciet bildes, ja neesat gatavi dažādiem viedokļiem. nu nebūs visiem un komentāri.
par konkrēto-nezinu vai patīk, bet nesaku, ka nepatīk..dažādībai ir ok, cepums par izdomu
Viss ok, man netraucē cilveku viedokļi, katram ir savs.. No problem!kkk_24 rakstīja:neattiecinu uz tevi Pacha vai arī uz kādu citu, bet..
Tikai dažreiz ir spējīgi pāršaut pār strīpu, that's all.
Ka ari ir nomainiti prieksejie amisi, uzliktas koilas, kas cerams, bus labakas, uz kadu laiku.
Parjaucu, iztiriju, lai viss ir smuki.
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
Parjaucu, iztiriju, lai viss ir smuki.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vel mazins update:
Uzlikta OMP sture, paldies Klavinam un Inutak, par piegadi! :))
Ka ari, BEIDZOT, viss ir dabuts izputejam.
Uzlikta OMP sture, paldies Klavinam un Inutak, par piegadi! :))
Ka ari, BEIDZOT, viss ir dabuts izputejam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Konkreeti shitai zamshiniecei baigais miinus tas ka nereaali aatri tas materiaals saveljaas vai kkaa taa nezinu kaa lai pareizi pasaka c
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Aa un jaa kraaso rokas arii
Nu skatīšos, kā būs, nezinu kas un kā.. Pa lielam, kā būs, tā būs Centīšos sekot līdzi, lai būtu labaguzlis rakstīja:Konkreeti shitai zamshiniecei baigais miinus tas ka nereaali aatri tas materiaals saveljaas vai kkaa taa nezinu kaa lai pareizi pasaka c
Tas gan, jāpiemeklē cimdiguzlis rakstīja:Aa un jaa kraaso rokas arii
Arī šeit Tu esi uzklupis stūreiguzlis rakstīja:Konkreeti shitai zamshiniecei baigais miinus tas ka nereaali aatri tas materiaals saveljaas vai kkaa taa nezinu kaa lai pareizi pasaka c
p.s.
Forši apgreidi. kas par koilam Tev ir tagad priekšā pakaļā?
Ridlihs rakstīja:Arī šeit Tu esi uzklupis stūreiguzlis rakstīja:Konkreeti shitai zamshiniecei baigais miinus tas ka nereaali aatri tas materiaals saveljaas vai kkaa taa nezinu kaa lai pareizi pasaka c
p.s.
Forši apgreidi. kas par koilam Tev ir tagad priekšā pakaļā?
Pamazām, apgreidi virzās uz priekšu! :)
Koilas, cik sapratu, no psih-arno ņemtās, ar regulējamo statni.. aizmugurē, tikai koilu atsperes, bez reg. gredzeniem!
Un kas pa amortizatoriem aizmugurē?
zamšādas stūrei ir jālieto cimdi -OBLIGĀTI, adpartos ir smuki sporta cimdinji
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Stock, kādi atnāca no FāterlandesRidlihs rakstīja:Un kas pa amortizatoriem aizmugurē?
Yes, tas gan.. meklēšu!jenchs rakstīja:zamšādas stūrei ir jālieto cimdi -OBLIGĀTI, adpartos ir smuki sporta cimdinji
Hmmm mana mtech3 ko kaareiz no pachas arii pirku jau shujas ar zamshaadu (tikai iistu nevis kaa shajaa gadiijumaa) domaaju tur tak nekas nekraasosies tik cik tikai spekjosies bet nu tam ir specuaali kopsanas liidzeklji. Tak nebuutu logjiski ar parastu mashiinu braukt cimdiem ???
Nu ja, ja ir īstā zamšāda, tad no problem! :) Tās jau nekrāsos.. Ja viņa drīzumā nebeigs krāsot, UZ PĀRŠŪŠANU!!guzlis rakstīja:Hmmm mana mtech3 ko kaareiz no pachas arii pirku jau shujas ar zamshaadu (tikai iistu nevis kaa shajaa gadiijumaa) domaaju tur tak nekas nekraasosies tik cik tikai spekjosies bet nu tam ir specuaali kopsanas liidzeklji. Tak nebuutu logjiski ar parastu mashiinu braukt cimdiem ???
Nu es ljoti ceru ka nekraasos.
Chomam kaadus 2-3 meen taada pat kaa tev un kraaso taapat bet nu tev taapat vairaak sportam taa kaa cimdi pieder pue lietas
Chomam kaadus 2-3 meen taada pat kaa tev un kraaso taapat bet nu tev taapat vairaak sportam taa kaa cimdi pieder pue lietas
Kāc nebraukt ikdienā ar cimdiem? vai ta pačots nav ar cimdiem lielāks?guzlis rakstīja:Hmmm mana mtech3 ko kaareiz no pachas arii pirku jau shujas ar zamshaadu (tikai iistu nevis kaa shajaa gadiijumaa) domaaju tur tak nekas nekraasosies tik cik tikai spekjosies bet nu tam ir specuaali kopsanas liidzeklji. Tak nebuutu logjiski ar parastu mashiinu braukt cimdiem ???
p.s.
sorry nenoturēju žvadzekli
Nu hvz man rokas nesalst tik traki lai ar savu low&slow uz 30km/h cimdinjos ripinaatos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14