dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 130
- chevron_right
Bremzītes jau pavisam labas :)
Tikai laikam būs jāņem aizm. supportiem remkomplekti, jo izskatās, ka pilnu virsmu negrib ņemt :)
Tikai laikam būs jāņem aizm. supportiem remkomplekti, jo izskatās, ka pilnu virsmu negrib ņemt :)
Dogma, bet kā tad ar sinhranizātoriem, par kuriem runāji - vairs nav žēļ?
P.S. nu kā braukšana?
P.S. nu kā braukšana?
Nav tik traki, es apdomāti slēdzo, lēni ar glanci Ir, ir labāk
Bet ir tā ka nosākumi bija jocīgi pārslēgties...
Nop. Man nekad nav jocīgi braukt
Cik izmaksāja šis komplekts?dogMa rakstīja:Nu, tā.. Beidzot saņēmos un tikām galā ar bremzēm. Beidzot man ir roķene
Es savam arī ar baudu slēdzos pēc šiftera pārbūves. Bet nu jau sāk prasīties vēl īsāks gājiensdogMa rakstīja: Nav tik traki, es apdomāti slēdzo, lēni ar glanci Ir, ir labāk
Iztīri kluču sēžas (ja ir izdauzītas bedres, tad metinam ciet/slīpējam) un uzliec jaunu atsperi (tā kas starp supportu un skavu) - tas gadījumā ja vadīklas ok, bet nu šāda tipa ārkārtīgi reti nestrādā (tad tur jau pāris gadus viņām jābūt sausām, lai pa gumiju neslīdētu)dogMa rakstīja:Bremzītes jau pavisam labas :)
ja pareizi tagad atminos, tad diski, kluči, loki, rokasbr. troses, visas rocenes atsperes, supportu remkomplekti ar atlaidēm kaut kas virs 100lsCik izmaksāja šis komplekts?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ar lielām atlaidēm kluči + loki sanāca 36Ls laikam, bet diski, ēm, laikam 38Ls.. Reāli Grossā ar mazo atlaidi sanāca 2x dārgāk Par to, protams, paldies siikajam (Alda Auto).uteo rakstīja:Cik izmaksāja šis komplekts?
Vadīklas ir tiešām labas un iesmērētas. Sēžas tika tīrītas, bet, cik atceros, tad laikam bija mazas bedrītes, kur klucis sēžas.he9600 rakstīja:Iztīri kluču sēžas (ja ir izdauzītas bedres, tad metinam ciet/slīpējam) un uzliec jaunu atsperi (tā kas starp supportu un skavu) - tas gadījumā ja vadīklas ok, bet nu šāda tipa ārkārtīgi reti nestrādā (tad tur jau pāris gadus viņām jābūt sausām, lai pa gumiju neslīdētu)
Paldies, paskatīšos!
Nu, tā. Pa šīm dienām tikts galā ar miglu štekeriem (pārlodēti), kā arī ar tālajiem, tiem drošinātājs aizlidojis bija.
Kā arī piemīztas miglas Moš Ruu piemīza?
Iedotas sliekšņu uzlikas uz krāsošanu
Kā arī piemīztas miglas Moš Ruu piemīza?
Iedotas sliekšņu uzlikas uz krāsošanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar dzeltanām miglām
pats arī powerā biju noskatījis, bet kāds pirms tam jau izcēla, Tu ?
pats arī powerā biju noskatījis, bet kāds pirms tam jau izcēla, Tu ?
Nē, nē, pašu veidotas :) Tās bija oriģinālās.
Njā, nedomāju ka dzeltenās miglas tik labi izskatās
Ar plēvi aplīmēji, vai nopūti ?
Domāju ka 100% ar plēvi!
Miglas izskatās tiešām forši
Toč perfekti Kā būtu, ja piemīztās miglas vēl ietonētu mazliet!?
Biju domājis pa rudens vakariem savam taisīt dzeltenās miglas, bet nu jau pārāk daudzi sataisījuši...
Izkatās
Izkatās
Tālos uguņus ar vajag iedzeltināt .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 130