Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 32
- chevron_right
Veel solis tuvaak patiesiibai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar vecajiem diskiem bija daudz labāk.
ar ieprieksejiem man personigi labak patik.
Jā vecie bija kruti
nja, sitai krasai pulets plaukts isti neiet klat
man cepī abi, un ko tu dari mežaparkā pie traktoriem? netālu no manis tas ir
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Aizm spoilers ar modifikaaciju! Diskiem centrinji! Un patstaaviiga sajuuta ka reibst galva ar gjiibonja pieskanju! :)
bildes izskataas ne uzpusi tik labi cik dziiveeFizzy rakstīja:Jaunie labāk patīk.
tur kkur dziivoju!MAIZE rakstīja:man cepī abi, un ko tu dari mežaparkā pie traktoriem? netālu no manis tas ir
Es laikam būšu minoritātē ja teikšu ka vecie patika labāk, bet nu šitie diski ar galīgi nav metami
Man vecie arii patika, agresiivaaka masiina bija, shiem cita odzinjaJorensHS rakstīja:Es laikam būšu minoritātē ja teikšu ka vecie patika labāk, bet nu šitie diski ar galīgi nav metami
Laikam arī būšu viens no daudzajiem, kurš teiks, ka ar iepriekšējiem diskiem bija labāk un tā arī ir.
Diski super krāsas īstā ..tiko ievētrēti ja kas mēs kaimiņi ezermalas 4a vaidzētu kādu reizi kādu klaču uzsits ..
ocd clean
Juu, mierīgiEdza rakstīja:Diski super krāsas īstā ..tiko ievētrēti ja kas mēs kaimiņi ezermalas 4a vaidzētu kādu reizi kādu klaču uzsits ..
Tad jau es ar kaiminos, turpat uz kokneses prospekta!Edza rakstīja:Diski super krāsas īstā ..tiko ievētrēti ja kas mēs kaimiņi ezermalas 4a vaidzētu kādu reizi kādu klaču uzsits ..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 32