CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 59
- chevron_right
Kurš ir tas sertificētais BMW elektriķis?CaK rakstīja:Vienreiz jau sapratu, ka skopais maksā divreiz. Vismaz tagad man būs apziņa, ka auto ir sertificēta BMW elektriķa rokās ar garantiju darbam.Mlinarts rakstīja:Labāk jau būtu iedot kādam no šejienes,domājams būs uz pusi lētāks :)
Šitas jau sāk palikt smieklīgi.
crapworks
CaK uztaisi labāk kādu video reportāžu par šo
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Sorry nepamanijujenchs rakstīja:CaK uztaisi labāk kādu video reportāžu par šo
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
bet par DRIVER tiešām var padomāt vienīgi tas ka reti kurš labs elektriķis ķersies klāt vadiem kur kads cits elektriķis ir piekakājis
gudri dirst nav malku cirst
Kondiškas, pečkas wirings nav baigi saistīts ar kopējo pravodku, domāju, ka tur diez gan lētāk varētu tikt skaidrībā. Elektro logi vispār bez komentāriem. Es arī nesaprotu, par ko tur 500€. Kā saka - nekas nav pārāk dārgi, ja pats saimnieks/maksātājs ir apmierināts ar summu un rezultātu :)
Laikam tāpēc arī ir tik dārgi, jo sačakarēti ne tikai kondiškas vadi. Mašīnai nav galīgi nekādas dzīvības pazīmes.dogMa rakstīja:Kondiškas, pečkas wirings nav baigi saistīts ar kopējo pravodku, domāju, ka tur diez gan lētāk varētu tikt skaidrībā. Elektro logi vispār bez komentāriem. Es arī nesaprotu, par ko tur 500€. Kā saka - nekas nav pārāk dārgi, ja pats saimnieks/maksātājs ir apmierināts ar summu un rezultātu :)
Tur izskatās galīgā dir*ā viss. Respekts Tev, ka turpini cīnīties.
Ja serviss strādā oficiāli, tad tie 500 eur ir 2 dienu darbs. Nekas ārprātīgs. Ņemot vērā vēl to, ka vispirms jāsaprot, kas tieši ir sadirsts... Tas ir vissliktākais variants - viens izjauc, otrs liek kopā.ch. rakstīja:Nav vēlmes iedziļināties, bet arī tas serviss, kas to visu tāmē uz "500eur" un piedāvā iegādāties to auto ir tādi paši uzmetēji, kā serviss, kas viņu initialy "laboja". Tas pats Drivers domāju to visu sakoptu pa daaaaaaaaaaaaaudz lētākām naudām.
Mani arī interesē sertificēts BMW elektriķis.CaK rakstīja:Vienreiz jau sapratu, ka skopais maksā divreiz. Vismaz tagad man būs apziņa, ka auto ir sertificēta BMW elektriķa rokās ar garantiju darbam.Mlinarts rakstīja:Labāk jau būtu iedot kādam no šejienes,domājams būs uz pusi lētāks :)
Jani man skiet ka kads uz sito reikinu grib uzvarities 500 euro . Audim partaisiju no 2.4d uz 2.5tdi provodku par 50euro. reikinoties to ka 2.4d ir pilnigi mehanisks. Nesteidzies!!!
Viss ko es no šī topika sprotu ir -
1. Žurka nav mašīna, priekš cilvēkiem, kuri neprot skrūvēt.
2. Žurka nav mašīna, priekš cilvēkiem, kuriem nav kaudze ar naudu.
Domāju, ka daudzi no forumiešiem spētu mierīgi izpīpēt un salikt tur visu atpakaļ, salons tur vispār ir fuflo, lielākā problēma tajā drošinātāju kastē, bet nu 500 euro tas vispār ir nu nav pat ko pateikt, pilnīgs sviests. Tādeļ vajag skrūvēt pašam, žurka ir primitīvs auto, tur nav ko īsti mācēt, tam ir forums, te var vienmēr jautāt pēc lietām, ko nezin. Ja atbilde ir nav laika - nu tad vienkārši ir jāņem un jāmaksā liela nauda, ja jau tas ir tā teikt fanātisma auto.
Es personīgi visu darbu vērtēju uz max 150 euro (par pilnīgi visu, ieskaitto to salonu)
1. Žurka nav mašīna, priekš cilvēkiem, kuri neprot skrūvēt.
2. Žurka nav mašīna, priekš cilvēkiem, kuriem nav kaudze ar naudu.
Domāju, ka daudzi no forumiešiem spētu mierīgi izpīpēt un salikt tur visu atpakaļ, salons tur vispār ir fuflo, lielākā problēma tajā drošinātāju kastē, bet nu 500 euro tas vispār ir nu nav pat ko pateikt, pilnīgs sviests. Tādeļ vajag skrūvēt pašam, žurka ir primitīvs auto, tur nav ko īsti mācēt, tam ir forums, te var vienmēr jautāt pēc lietām, ko nezin. Ja atbilde ir nav laika - nu tad vienkārši ir jāņem un jāmaksā liela nauda, ja jau tas ir tā teikt fanātisma auto.
Es personīgi visu darbu vērtēju uz max 150 euro (par pilnīgi visu, ieskaitto to salonu)
A pats vadu vilcejs nepiesakas izdarit lidz galam darbu?? Chalis varbut uzkapis uz korka, pec pjankas varbut sadara visu lidz galam. Nekas sausmigs jau neizskatas pec video.
Man pirmā prioritāte lai autiņs iet Par ekstrām velāk
viss vienkarsakais variants ir nopirkt vnk vadu pīni no cita un ievilkt pa jaunam visu un miers pa 500 eur varu pateikt tikai vienu #DAUDZ NAUDAS
Nu būs jau čakars ar tiem vadiem, bet es domāju ka priekš elektriķa tur nekas krimināls nebūtu. Es domāju, ka pat es pats nebūdams elektriķis varētu to lietu lēnā garā atrisināt, par attiecīgu samaksu un saimnieka solījumu, ka nesteidzinās ar procesu, jo štelle tāda delikāta
pa 500 eiro var nopirkt veselu zurku, un parlikt visu provodku no tas Es domaju ka jebkura srota tev pardos vadus par vara cenu, ta ka padota par sito variantu
problēma te ir pašā auto īpašniekā, viņam i es i gan jau ka daudzi citi foruma skrūvētāji/elektriķi ir piedāvājuši savus pakalpojumus, bet viņš nē, braukā tikai pie kosmonautiem un uzmetējiemmarux rakstīja:Ja serviss strādā oficiāli, tad tie 500 eur ir 2 dienu darbs. Nekas ārprātīgs. Ņemot vērā vēl to, ka vispirms jāsaprot, kas tieši ir sadirsts... Tas ir vissliktākais variants - viens izjauc, otrs liek kopā.ch. rakstīja:Nav vēlmes iedziļināties, bet arī tas serviss, kas to visu tāmē uz "500eur" un piedāvā iegādāties to auto ir tādi paši uzmetēji, kā serviss, kas viņu initialy "laboja". Tas pats Drivers domāju to visu sakoptu pa daaaaaaaaaaaaaudz lētākām naudām.
Mani arī interesē sertificēts BMW elektriķis.CaK rakstīja:Vienreiz jau sapratu, ka skopais maksā divreiz. Vismaz tagad man būs apziņa, ka auto ir sertificēta BMW elektriķa rokās ar garantiju darbam.Mlinarts rakstīja:Labāk jau būtu iedot kādam no šejienes,domājams būs uz pusi lētāks :)
čalis ir (apdedzinājies) ar tādiem krūmu elektriķiem... un kā viņš var zināt, ka pie tevis nēbūs vēl trakāk ?seeingman rakstīja:
problēma te ir pašā auto īpašniekā, viņam i es i gan jau ka daudzi citi foruma skrūvētāji/elektriķi ir piedāvājuši savus pakalpojumus, bet viņš nē, braukā tikai pie kosmonautiem un uzmetējiem
Tur jau tā lieta, ka visi sveši un tik daudz ka nezin kam uzticēties. Jo džeks jau vienreiz ticis apčakarēts, tak negribas 2x vienā bedrē iekrist
Nu bet jebkurā gadījumā viņām nāksies kādam to auto uzticēt.
No video es sapratu, ta auto aizvests pie meistara kas prasa 500eur, un CAK teica ka pats saprot ka skopais maksā 2x. Sapratu ka viņš jau nolēmis kur taisīs...inferno-ex rakstīja:Nu bet jebkurā gadījumā viņām nāksies kādam to auto uzticēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 59