Skudraa 320i Coupe
viens no labakajiem variantiem ir 2.5 vai 2.8 bundulis un taa skanja, draugam uz 1.8is bij uzlikts 2.5 bundulis un skanja bij krietni dobjāka
Nu ko, laikam jāpiemeklē 2.5 vai 2.8 bundulis un jauzliek vnk kkādi stilīgi uzgaļi.. tik kā ar to pielāgošanu, man 1 truba iet izplūdē.. bet saprotu, ka tā nav baigā problēma???
Tieshi man tas g-powers par skalju, tapec aplimeju ar skanjavibroizolacijas plevi visu gridu bagazhniekam, tagad salona bundulis neskan, un nesen atklaju ka zirneklis ari stav g-powerSTUDENTS rakstīja:Varbūt zināt ko ieteikt? Kādu bunduli konkrēti, lai tonis būtu, bet salonā drusku tik jūt
Man tai melnajai kupejai G-power bija ideāls, āra skaņa laba, bet salona vsp gandrīz nekā.. tik jūt, ka dūc pātikami bet velns sazin kur lai tieši tādu G-power izrauju - varbūt ir kādi normāli remusi or smth?
STUDENTS rakstīja:Nu ko, laikam jāpiemeklē 2.5 vai 2.8 bundulis un jauzliek vnk kkādi stilīgi uzgaļi.. tik kā ar to pielāgošanu, man 1 truba iet izplūdē.. bet saprotu, ka tā nav baigā problēma???
Y pāreju var nopirkt izpūtēju veikalos. Pārējais tīri paša izdoma.
jap var arii nopirkt Y pareju, bet diemzel ir ta ja nepareizi uztaisita Y pareja tad var samazinat jaudu masinai kad lika man bunduli uz e30 ar vienu ieeju no divam ieejam ,tad meistars kurs buve sporta auto, visas sporta izpludes u.t.t vins teica ka var samazinat jaudu minimali, bet taka vins no rokas taisija pareju tad neko nejutu jo itkaa vins taisija taa kaa vajadzetu lai nebutu jaudas zuduma, bet lai nebutu jacakarejas ar tam Y parejam tad labak pamekleet ar divam ieejam bunduli, protams kurs ir liels retums un arii cena bus nopietna
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai vieglāk nav visā garumā 2.5 izplūdi uzlikt? labāk nebūs?
Jā, es arī domāju par stock 2.5 vai 2.8 bunduli vai visu izplūdi. Un manā un Studenta gadījumā jaudas zudumam nevajadzētu būt, jo ir tikai viena truba, bet bundulim divas ieejas. Līdz ar to vajag tikai Y pāreju.
tev divas ieejas bundulim ? man vajaga tadu
Labas cenas.
Labas cenas.
Tak visiem 2.5/2.8 bunduļiem ir divas ieejas/divas izejas.
vot vot
tpfuu domaju ka iet runa apr tuninga bunduli kam ir diva ieejas
Labas cenas.
Labas cenas.
Nevaru sagaidīt pavasari, lai auto vismaz pēc kaut kā izskatītos.
Tāpēc iemetīšu kādu bildi
Numurzīme un spārns uz nākamo sezonu tik slikti neizskatīsies
Tāpēc iemetīšu kādu bildi
Numurzīme un spārns uz nākamo sezonu tik slikti neizskatīsies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz šo vasaru būs tikpat zems?
Plānos ir aizmuguri vēl zemāku dabūt, ko panākšu uzliekot attiecīgas riepas
Ja šim drapakam vēl flančus uzmestu kādus 10mm vismaz .. domāju, ka skats vsp būtu
No Sezonas atklāšanas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sen neesmu rakstījis, kas sadarīts. Pateicoties daudziem citiem izdevumiem, auto paliek gandrīz pēdējā vietā.
Bet nu šis tas jau ir sadarīts:
- iepirktas riepas 205/45 R17 Dunlop SP Sport 9000;
- priekšā jauna numurzīme;
- priekšā jauni bremžu kluči;
- krusti tālajos;
- uz vasaru atkal auto nosēdināts;
- salonā daži plastmasi salikti, kas bija pazuduši;
Bet nu šis tas jau ir sadarīts:
- iepirktas riepas 205/45 R17 Dunlop SP Sport 9000;
- priekšā jauna numurzīme;
- priekšā jauni bremžu kluči;
- krusti tālajos;
- uz vasaru atkal auto nosēdināts;
- salonā daži plastmasi salikti, kas bija pazuduši;
Tātad auto pārdots Kļaviņam. Cerams, ka auto viņam kalpos tikpat labi kā man un ka jaunais saimnieks par viņu kārtīgi rūpēsies.
Topiku atļaušos slēgt un pārvietot uz arhīvu
Topiku atļaušos slēgt un pārvietot uz arhīvu