E36-Riks*
Protams, var no jebkādas uz jebkāducipruss18 rakstīja:dzinejs izskatas ljoti ok
jautajums vel par salonu.tie dzeki ari kraso piemeram no melnas uz citu krasu vai atjauno pa lielam tikai?
Laižu krabi uz maiņu pret labu koptu kūti 2.0/2.5/2.8
Vai pārdodu pa 3.5k ar hardtopu, bez diskiem.
CENA NAV RUNĀJAMA, AR PĀRDOŠANU NESTEIDZOS.
Izdarīts ir ļoti daudz, var pašķirstīt topiku un paskatīties.
Pēdejie apgreidi nav minēti. Bet par to privāti.
Reāli nav laika aizdzīt uz skati.
Nomaksāts nodoklis par šo gadu.
Skatei atlika:
Saregulēt lukturus
Sapūst apakšu ar grubuli
Nomainīt pr un pak stabilizātora atsaites + bukses(jau nopirkts)
Stures past.sūknim bačoku(jau nopirkts)
Pievilkt roceni.
No mīnusiem:
Ir maza buktite pie jumta, no brilles stūrī nedaudz nolobījās krāsa. Sliekšņu uzlikai apakšā švīka.
Mīkstajam semi-auto jumtam 2 mazi padiluši caurumi.(līdzi dodu vēlvienu mīksto jumtu melnā krāsā pilnā sborā)
Rīt būs pabeigta dziļā pulēšāna.
Auto rādīšu tikai tiem kuri ir reāli ieinteresēti. Ss'ā nelikšu.
Vērsties tikai ar nopietniem piedāvājumiem PM/Whatsapp divi6766viens87
Vai pārdodu pa 3.5k ar hardtopu, bez diskiem.
CENA NAV RUNĀJAMA, AR PĀRDOŠANU NESTEIDZOS.
Izdarīts ir ļoti daudz, var pašķirstīt topiku un paskatīties.
Pēdejie apgreidi nav minēti. Bet par to privāti.
Reāli nav laika aizdzīt uz skati.
Nomaksāts nodoklis par šo gadu.
Skatei atlika:
Saregulēt lukturus
Sapūst apakšu ar grubuli
Nomainīt pr un pak stabilizātora atsaites + bukses(jau nopirkts)
Stures past.sūknim bačoku(jau nopirkts)
Pievilkt roceni.
No mīnusiem:
Ir maza buktite pie jumta, no brilles stūrī nedaudz nolobījās krāsa. Sliekšņu uzlikai apakšā švīka.
Mīkstajam semi-auto jumtam 2 mazi padiluši caurumi.(līdzi dodu vēlvienu mīksto jumtu melnā krāsā pilnā sborā)
Rīt būs pabeigta dziļā pulēšāna.
Auto rādīšu tikai tiem kuri ir reāli ieinteresēti. Ss'ā nelikšu.
Vērsties tikai ar nopietniem piedāvājumiem PM/Whatsapp divi6766viens87
Šodien un rīt ir iespējams iegādāties manu krabi pa 3.3k. Iespējama maiņa.
Līdzi dodu Hardtopu(Prasās piešpaktelēt un pārkrāsot) un vēlvienu mīksto jumtu pilnā zborā.
BBS RC090 r17 Priekšā pilnīgi jaunas HAIDA HD921 riepas 205/40 Pakaļā mazlietotas dažāda veida riepas protektors ap 5-6mm
Pašlak auto ir pilnībā sapulēts, izņemot cieto jumtu.
Par grīdas stāvokli lai bildes runā pašas par sevīm, vajag tikai apakšu nopūst.
Sīkāk varat palasīt iepriekšējā postā ko jāizdara la izietu skati.
26766187
Līdzi dodu Hardtopu(Prasās piešpaktelēt un pārkrāsot) un vēlvienu mīksto jumtu pilnā zborā.
BBS RC090 r17 Priekšā pilnīgi jaunas HAIDA HD921 riepas 205/40 Pakaļā mazlietotas dažāda veida riepas protektors ap 5-6mm
Pašlak auto ir pilnībā sapulēts, izņemot cieto jumtu.
Par grīdas stāvokli lai bildes runā pašas par sevīm, vajag tikai apakšu nopūst.
Sīkāk varat palasīt iepriekšējā postā ko jāizdara la izietu skati.
26766187
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
slikta ideja.tak labak paturi un ikdienai panjem kkadu drotu lidz 1000 euro,kaut vai omegu tici man,nozhelosi ta pat ka es nozheloju ka savu kabri parrdevu
ar kompatu pa brugji
Varat piedāvāt e39/e38 sākot ar 3.0-4.4 BEZ GĀZES
Kabris aizgāja?
Es tikai nesaprotu vienu... WHY U DO THIS?
Cipruss pareizi saka, ka nožēlosi
Es savu e36arī negribētu pārdot, jo #daudzNaudas ieliktas, un... Ko tad vietā pirkt? Citu lamatu? Atkal sākt no jauna visu? Grūzt kārtējo piķi iekšā? Priekš citiem tas ir tikai kā labs darbs izdarīts. Viens nopērk, visu skaisti sataisa un nogrūž pa kapeikām, jo neviens tak negrib par žurku maksāt 5k Un nevienu nerausta, cik daudz naudas tu esi viņā ielicis, un, ka viss tagad ir stīgā.
Es savu e36arī negribētu pārdot, jo #daudzNaudas ieliktas, un... Ko tad vietā pirkt? Citu lamatu? Atkal sākt no jauna visu? Grūzt kārtējo piķi iekšā? Priekš citiem tas ir tikai kā labs darbs izdarīts. Viens nopērk, visu skaisti sataisa un nogrūž pa kapeikām, jo neviens tak negrib par žurku maksāt 5k Un nevienu nerausta, cik daudz naudas tu esi viņā ielicis, un, ka viss tagad ir stīgā.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Es esmu tās mašīnas mehāniķis, karoče nekas te netiek pārdots, čalim kkāds mirkļa vājums un nervu sabrukums
Pārdošana atcelta
Pārdošana atcelta
Pārdošana tiks atcelta TIKAI tad, kad Riks* pats to pateiks!kaliks rakstīja:Es esmu tās mašīnas mehāniķis, karoče nekas te netiek pārdots, čalim kkāds mirkļa vājums un nervu sabrukums
Pārdošana atcelta
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Rikam nebūs teikšanasjaaniskal rakstīja:Pārdošana tiks atcelta TIKAI tad, kad Riks* pats to pateiks!kaliks rakstīja:Es esmu tās mašīnas mehāniķis, karoče nekas te netiek pārdots, čalim kkāds mirkļa vājums un nervu sabrukums
Pārdošana atcelta
Par cik mašīna stāv pie manis, es nummurus tūlīt nopizģīšu, es nopietni saku, rīt nāks pie prāta un pats sludinājumu izņems, ja pie prāta nenāks, tad ar drastiskām metodēm aizvedīsim
Tāpēc es prasu plus mīnus adekvātu ciparu, vai tad ne?jaaniskal rakstīja:Es tikai nesaprotu vienu... WHY U DO THIS?
kaliks rakstīja:Par cik mašīna stāv pie manis, es nummurus tūlīt nopizģīšu, es nopietni saku, rīt nāks pie prāta un pats sludinājumu izņems, ja pie prāta nenāks, tad ar drastiskām metodēm aizvedīsim
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ej dirst!!!!! Tev te teikšanas nav.Riks* rakstīja:Tāpēc es prasu plus mīnus adekvātu ciparu, vai tad ne?jaaniskal rakstīja:Es tikai nesaprotu vienu... WHY U DO THIS?
SLĒDZAM CIET ŠO CIRKU!