jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22
- chevron_right
a tew taja divi auto kautkads skidons vai ta bija standartcena?
Tev jau ir benzīns būs cita cena.
kads benzins 1,8tds man ira!
Pareiz... uzzvani uz 2 auto apjautājies... :)
Pamazām gatavojos krāsošanai, jāpārmetina slieksnim 2 vietas kur liekas domkrats.
Cenšos kārtīgi saregulēt purnu kur haube savienojas ar brilli.
šodien izcīnijos ar bagažnieku kur bija ruslans iemeties.. visu kārtīgi izslīpēju un izkasiju rūsu šūnas, pagaidām visu apstrādāšu ar 2 komponentu skābo grunti :) Kreisā arka ar bija nedaudz cietusi tapēc nolēmu to ar savest kārtībā Haubei ar prasijās pāris vietās pielabot. Darbi tagat ritēs raiti uz priekšu līdz aprilim gribu sakrāsot un līdz apriļa vidum vajadzētu diskus jau uzlikt.
Cenšos kārtīgi saregulēt purnu kur haube savienojas ar brilli.
šodien izcīnijos ar bagažnieku kur bija ruslans iemeties.. visu kārtīgi izslīpēju un izkasiju rūsu šūnas, pagaidām visu apstrādāšu ar 2 komponentu skābo grunti :) Kreisā arka ar bija nedaudz cietusi tapēc nolēmu to ar savest kārtībā Haubei ar prasijās pāris vietās pielabot. Darbi tagat ritēs raiti uz priekšu līdz aprilim gribu sakrāsot un līdz apriļa vidum vajadzētu diskus jau uzlikt.
UN aprīļa vidū jau būt ielās!?
Forši, ka darbi sokās un viss notiekās!
Forši, ka darbi sokās un viss notiekās!
Pàrkrāsosi visu auto? Vai tikai konkrētas detaļas?
Nu es jau braucu arī tagat, bet brīvais laiks tikai tagat kautkāds parādijies, bet tāpat ļoti maz, jo gribas arī ar e30 atklāt sezonu kur daudz darbi jāpaveic.
Krāsots tiks viss purns aizmugure, pieļauju ka arī visas durvis.. bet vel neēsmu ticis tik tālu, pagaidām pa vienai detaļai gatavoju, tad redzēs cik tur daudz sanāks.. Katrā ziņā centīšos, lai spīd un laistās
Krāsots tiks viss purns aizmugure, pieļauju ka arī visas durvis.. bet vel neēsmu ticis tik tālu, pagaidām pa vienai detaļai gatavoju, tad redzēs cik tur daudz sanāks.. Katrā ziņā centīšos, lai spīd un laistās
skaidrs,
Kā Tu sagatavo, Tu liec skabo grunti un pēc tam špakteli?
Vai liec kaut kādus pretrūsas figņas, vai arī ar to skabo grunti ir ok?
Kā Tu sagatavo, Tu liec skabo grunti un pēc tam špakteli?
Vai liec kaut kādus pretrūsas figņas, vai arī ar to skabo grunti ir ok?
Pats krāso?!
Renio.. Kur bija rūsiņš vairāk tur liku arī brunox.. Bet principā kur nav nekas traks un esi izslīpejis tur labāk ar 2 komponentu skābo grunti, viņa tam ir paredzēta. maksā ~28 ls litrs bundža grunts + līdzi vel cietinātājs attiecība jājauc 5:1 Kur ir dziļa rūsa vai lieli pleķi iesaku metālu novīlēt ar speciālu takā vīli vai nazim līdzīgu priekšmetu, vai arī ar štiheli, jo ja ar fleksi riktīgi močī tad metāls pārkarst un zaudē savu agregāt stāvokli, līdz ar to ātri sāk rūsēt. :)
aupinsh... Nē es tikai sagatavoju, ja man būtu piemērotas telpas tad krāsotu pac, esmu jau to darijis patīk un sanāk tikai nav vieta kur to darīt. :) Labāk cilvēks kamerā nokrāso un pēc tam izžāvē normāli
aupinsh... Nē es tikai sagatavoju, ja man būtu piemērotas telpas tad krāsotu pac, esmu jau to darijis patīk un sanāk tikai nav vieta kur to darīt. :) Labāk cilvēks kamerā nokrāso un pēc tam izžāvē normāli
Tad jau kutinja driz bus atdzivojusies, apsveicu
Paldies.. :)
Es jau arī tagat braukāju... vnk gatavošanas darbi notiek palēnām.
Sānu moldingi arī būs jāatjauno, tādi nekādi :(
Es jau arī tagat braukāju... vnk gatavošanas darbi notiek palēnām.
Sānu moldingi arī būs jāatjauno, tādi nekādi :(
priekš flekša ir speciālas neilona ripas (speciāli domātas rūsas un krāsas noņemšanai). tās neko nekarsē, noslīpē tikai rūsu, nedeformē metālu - nevari izslīpēt cauri utt. (vari alus bundžu noslīpēt, neizslīpējot caurumu) tiesa, cena tai ripai ir ap 10ls, slīpējot jāuzmanās no asām kantēm, dilst tā ripa ļoti ātri. katrā ziņā ir to vērta. ir arī tādas uz urbjmašīnas liekamas, tās ir lētākas.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Man bija arī tādas ripas, bet nolēmu darboties ar sentēvu metodēm tās ripas tiešām ātri dilst Un obligāti jālieto aizsargbrilles.
Vieniigais ar ko var normaali iztiiriit ruusu ir smiltis! Ar paareejaam visaam ripaam to nevar izdariit ,jo poraas vienalga paliek ruusa
Pati smilshu struuklas pistole maksaa ap 30 Ls + vajadziigs vecs spainis un gumijas shljauka
Smiltis maksaa ap 3Ls maiss
Pati smilshu struuklas pistole maksaa ap 30 Ls + vajadziigs vecs spainis un gumijas shljauka
Smiltis maksaa ap 3Ls maiss
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Aga.. ir jau plānā, tikai vel kompresoram jābūt. :) Smilšustrūkla tiešam ir ideāla, ja ir pieejama.
Es darbaa ruusas tiiru tikai ar smiltiim
Un pa virsu Glasurit Epo grunti
Un pa virsu Glasurit Epo grunti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gar sūkni sāka pilēt nedaudz dīzelis, no sākuma vel nekas pievilku biku pāris skrūves itkā ok, bet pēc kāda laika atkal peļķīte sāka parādīties aiz manis, vakar ķēros pie darba,
Tikai nomainītas 2 blīves kuras visvairāk gadijumos laiž garām, braucot jau konkrēti tek garām :( Jau tukšgaitā normāli pil. Tā nu nomainijām šīs 2 blīves viss tika salikts kā pienākas, bet pilēt nepārstāja, ir 2 blīvju maiņas vieglā ko veicām jau, un sarežģītā ko nāksies veikt tuvākajā laikā, jo patēriņš pieaudzis labi, pareizāk tek garām daudz Tagat sūkni vajadzes izjaukt nejēgā.
Tikai nomainītas 2 blīves kuras visvairāk gadijumos laiž garām, braucot jau konkrēti tek garām :( Jau tukšgaitā normāli pil. Tā nu nomainijām šīs 2 blīves viss tika salikts kā pienākas, bet pilēt nepārstāja, ir 2 blīvju maiņas vieglā ko veicām jau, un sarežģītā ko nāksies veikt tuvākajā laikā, jo patēriņš pieaudzis labi, pareizāk tek garām daudz Tagat sūkni vajadzes izjaukt nejēgā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22