Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 32
- chevron_right
ja ,jo masina buss praktiski melna un vidi ir ari nokrasoti masinas krasa Ruby Black
man skiet pazudis sie disku tada tonii
Tas plaukts atsver visu... Lai arī kādā krāsā tie diski būtu.
možais rakstīja:man skiet pazudis sie disku tada tonii
hvz jaskatas kopskats uz masinas gruti spriest ta man liekas un st5 ir baigais plus ka vienmer var vinus izjaukt un parkrasot
varetu pa lielam lidzigi Johnny's kutinas st5 tikai vinam violets tonis...
moš skrūves krāsot piemēram oranžas...tad toč būtu akcents
Skrūves prasās kādā citā krāsā :)
Vajag kaut ko īpašu, lai izceltos skrūves.
Vrb zelta skrūves, kā Rolands krāsos?
image darba rezultāts !
Galvenais nepārklājies ar kādu citu forumieša krāsu risinājumu, jo šitais viss pasākums jau paliek "slidens", jo st5 ir daudziem un katrs taisās to krāsās individualizēt!
Galvenais nepārklājies ar kādu citu forumieša krāsu risinājumu, jo šitais viss pasākums jau paliek "slidens", jo st5 ir daudziem un katrs taisās to krāsās individualizēt!
nu puss nakti didijos un domaju
un nolemu pietureties pie klasikas taka mašina buss Ruby Black tad ari tapec krasoju centrus ari Ruby Black kas nav tirs melns vini ta bilde izskatas melni bet saule loti intresanti spele ta krasa + ari beidzot nolemu kad skruves ari Ruby Black krasa un punkts
Ps: taka daudzi uz pm prasa par logo bbs , tad adbildu te ta ir visparastaka novelcene ko pats uzimeju un domina ir veikals jamaika kura vinu var uzdrukat uz pleves kas ari tika izdarits izmaksaja 8 gab 2 ls :shura_kapeiku_jaj: gan jau kautkad nakotne tiks ari uzsutits original logo ieliknis bet nu pagaidam 54 ls negribas maksat jo ta nauda aiziet citam vajadzibam
un nolemu pietureties pie klasikas taka mašina buss Ruby Black tad ari tapec krasoju centrus ari Ruby Black kas nav tirs melns vini ta bilde izskatas melni bet saule loti intresanti spele ta krasa + ari beidzot nolemu kad skruves ari Ruby Black krasa un punkts
Ps: taka daudzi uz pm prasa par logo bbs , tad adbildu te ta ir visparastaka novelcene ko pats uzimeju un domina ir veikals jamaika kura vinu var uzdrukat uz pleves kas ari tika izdarits izmaksaja 8 gab 2 ls :shura_kapeiku_jaj: gan jau kautkad nakotne tiks ari uzsutits original logo ieliknis bet nu pagaidam 54 ls negribas maksat jo ta nauda aiziet citam vajadzibam
style 5 tie ir griesti visiem diskiem
varētu pārfrāzēt KV_, griesti visiem (Latvijā samērā viegli atrodamajiem) diskiem
ar, vismaz 9J, bbs rs/rm, oz futurām/breytoniem un trīsdaļīgajām šnicelēm viņus tak nevar salīdzināt
ar, vismaz 9J, bbs rs/rm, oz futurām/breytoniem un trīsdaļīgajām šnicelēm viņus tak nevar salīdzināt
AgnisB rakstīja:ar, vismaz 9J, bbs rs/rm, oz futurām/breytoniem un trīsdaļīgajām šnicelēm viņus tak nevar salīdzināt
Diski ir mega skuki un ar visām melnām skrūvēm būs bomba! Neklausies ko citi saka, galvenais ka pašam patīk.
redzeju ka dzive izskatas teiksu blje man patik un izskatas ahujena! :)
man šitie tagad ari labi patikAgnisB rakstīja:varētu pārfrāzēt KV_, griesti visiem (Latvijā samērā viegli atrodamajiem) diskiem
būs forši! Uz melna auto ar melnu diski tas megaspīdīgais Image plaukts izskatīsies bombīgi!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13