Nixona 316is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
Cepuri nost .. tādu hlamu uztaisīt par tīri sakarīgu triecamo
Blakussēdētājs logu ar maģiju atver? Pogas nav, un aira arī nav.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Man to logu nevajag, tātad, neatveru... Mehānisms sapi***, mēģināju taisīt, bet jāmaina tur tie airi. Atvērt var, bet ar aizvēršanu varētu būt problēmas, tāpēc labāk viņu neaiztikt.
bet uz TA tev vajadzēs vismaz airu pielikt,savādāk TA vīri vel piekasīsies!
P.S. kameras kvalitāte arī pa šo laiku ir ļoti uzlabojusies!
P.S. kameras kvalitāte arī pa šo laiku ir ļoti uzlabojusies!
par usmd gabaritiem runaajot-cp neko par viniem nesaka?
Mani tikai ar intereses pilniem skatiem pavadījakkk_24 rakstīja:par usmd gabaritiem runaajot-cp neko par viniem nesaka?
Vakar ar kolēģi un šis man sāk stāstīt,ka viņam esot zināms a viens ar diagnozi slimais kas vīlējot kā nenormāls ar šujmašīnu
coupe 2.8
Super topiks, vienmer ar smaidu seja lasu!
Atceros kad topika sakuma visi teica ka te nekas nav celama utt, bet redz ka pa gadu tu esi sakopis savu auto un sujmasina izskatas super, ari ar 1.6 var slipet, malagjec!!
Atceros kad topika sakuma visi teica ka te nekas nav celama utt, bet redz ka pa gadu tu esi sakopis savu auto un sujmasina izskatas super, ari ar 1.6 var slipet, malagjec!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
tak gada laikā jau vienu kļūdu varēji labot, ielikt šofera paklājiņu
Nav īsti ko likt, un ja liktu, tad visus četrus, bet maciņš neverās pirkt viņus...
Bet patiesībā šoferim (man) viņu vismazāk vajag, jo vienmēr lielākās smilšu čupas ir blakussēdētājam un aizmugurē... Lai gan, šoferis brauc visbiežāk ar to auto.
Bet patiesībā šoferim (man) viņu vismazāk vajag, jo vienmēr lielākās smilšu čupas ir blakussēdētājam un aizmugurē... Lai gan, šoferis brauc visbiežāk ar to auto.
gan jau ņems kko niknāku ..
Pakāpsies soli zemāk uz 2.5?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jā, pietiek ākstīties, gribas ko nopietnāku, lai arī cik ļoti šī pati lamata man patiktu.
Ko Tu ar to biji domājis, Jānis.P? Ja pakāptos soli zemāk, tad tas būtu motorollers.
Ko Tu ar to biji domājis, Jānis.P? Ja pakāptos soli zemāk, tad tas būtu motorollers.
Nu tāpat kā tu šajā komentā.Nixon rakstīja:Artis pakāpas soli augstāk (vai arī atpakaļ ), uz 2.5.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right