dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …
- 130
- chevron_right
Es ar savu arī esmu laidis pa granteni, bet nu tāāds skats gan nepaveras, izskatās, kas pamatīgi viss ir sadragāts
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tās tādas vizuālās šausmas, šim pūtējam ir ārējais slānis, t.i., truba trubā, tāpēc ārējais slānis tāds vārgs
Dullie cilvēki
Ja manā pagalmā nevar iebraukt ar BMW, tad tas nav bmw
Man jau galva sāp kad pāris akmentiņi ne tā pa apakšu trāpa, bet nu šajā gadījumā negribētu būt tavā vietā.
Jautājums - braukājot ar sedinājumu (kāds tev), vai nebūs jāmetina grīda, jo no visādiem sitieniem locījumiem sāks rūsēt?
Jautājums - braukājot ar sedinājumu (kāds tev), vai nebūs jāmetina grīda, jo no visādiem sitieniem locījumiem sāks rūsēt?
Brīvajā laikā par greideri piestrādā?
Nē, jo visu laiku kaut kur aizķeras un rūsa tiek tīrīta nostEmzī rakstīja:Man jau galva sāp kad pāris akmentiņi ne tā pa apakšu trāpa, bet nu šajā gadījumā negribētu būt tavā vietā.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es biju izbrīnīts, ka tikai apakšējiem lanžeroniem mazliet mastika paskrāpēta nost pagaidām. Pirms ziemas mazliet apstrādāju iepriekšējās brūces. Pagaidām par grīdu nesūdzos, turas godam. 90% gadījumu cieš tikai izpūtējsEmzī rakstīja:Man jau galva sāp kad pāris akmentiņi ne tā pa apakšu trāpa, bet nu šajā gadījumā negribētu būt tavā vietā.
Tā arī smējos, kad braucuRapakivi rakstīja:Brīvajā laikā par greideri piestrādā?
Es tā saku par arkām, kad disks pret kanti atsitas Nekas, nekas, drīz vizuālie darbi, tad jau pielabos, lai nesāpētu galva par tādām lietāmrvars rakstīja:Nē, jo visu laiku kaut kur aizķeras un rūsa tiek tīrīta nost
Es tak varu iebraukt, tik jāmākBMW-Valcha rakstīja:Dullie cilvēki
Papildinājums no brauciena pa Latvijas vietējiem ceļiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tad labāk es savu grīdu neatrādīšu, es ar savu max low aizmuguri un priekšu 2cm paceltu no apakšas, gāzu dirt driftiņā pa cēsu lauku ceļiem!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
ideālais variants kā samatēt plaktus ne? jeb nebija tik traki?
Man jau ar 5 cm klīrensu sirds raujās čokurā pa Rīgu braucot... tev ir dzelzs nervi.
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
Es ar savu kopsh manaa iipasumaa uz zemescelja neesmu bijis, tgd pat nevaretu pabraukt pa tadu
cik Tavam auto klīrenss ir?
Nebija tik traki. Nomazgāju, ar pastu un ir ok!aigarzzz rakstīja:ideālais variants kā samatēt plaktus ne? jeb nebija tik traki?
Pierasts jau Un nemaz tik zems nav :)Asnāts rakstīja:Man jau ar 5 cm klīrensu sirds raujās čokurā pa Rīgu braucot... tev ir dzelzs nervi.
No kurienes mērīt? Saku, nav tik traki :) Izpūtējs "resns" un zems.Ridlihs rakstīja:cik Tavam auto klīrenss ir?
No sliekšņa priekšā/aizmugurē
Ui, daudz, bet kādu dienu izmērīšu Gribas aizmuguri vēl zemāk, bet jāpievalcē arkas, tad jau.
Nolaid zemāk pakaļu, tad pašas pievalcēsies kā vajag.
pēdējo bildi skatoties izskatās ka priekšā varētu pamainīt pagriezienus uz baltiem/smoked tas laikam dēļ aiz vienkārši kaut ko pamainīt
Rapakivi, nevajag, ja
Burns, biju uzlicis gaišos, purns vispār izskatījās tukšs :)
Burns, biju uzlicis gaišos, purns vispār izskatījās tukšs :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …
- 130