dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- …
- 130
- chevron_right
Ne gluzhi tas bildes kuras es gaidiju, bet tikuntaa labas :)
Zel ka man tovakar nesanaca laika ilgak apskatit so exemplaru:)
Zel ka man tovakar nesanaca laika ilgak apskatit so exemplaru:)
...
Pagaidām tur nav ko redzēt Sagurusi kupeja, kura jāužčubina līdz labam līmenim, bet vēl ceļš ejams.. diez gan.
Esi pacietīgs
Esi pacietīgs
Tas bamperis ir miris, un numurs aizsedz caurumu, tāpēc vienkārši numura paliktni ar skrūvēm pie tā pieskrūvēju.
Labāk ir, nekā bez bampera braukāt
pārāk smuki te viss ir , tagad būtu laiks kādu sensāciju šeit uztaisīt... piemēram, dogMa ar savu auto varētu iet Agņa pēdās, no smuka izlaizīta un max pilna nolaist līdz kārtīgam drifta kaplim
Meiča pēc sezonas noslēguma tieši prasīja pēc tam, kad siikais izvizināja - "kad tu tā brauksi!?" Bet nebūs šis slīpi licējs.
Sensācija.. vai ta mūsdienās vēl var ar kaut ko šokēt? Protams, plāni lieli utt., bet, cik reāli, to rādīs laiks. Līdz finišam tāpat tāls ceļš ejams, bet cerība nezūd
Sensācija.. vai ta mūsdienās vēl var ar kaut ko šokēt? Protams, plāni lieli utt., bet, cik reāli, to rādīs laiks. Līdz finišam tāpat tāls ceļš ejams, bet cerība nezūd
nu redz
nu šokētu , ja parādītos ar R15 krāmējot pa trasi
cerams ka finišā būs V8 4.4
Labi, lai izdodas visi plāni Tevi jo te jau tāda neliela e36 rokasgrāmata ir izveidojusies (īpaši pa salonu) ... ar ko var piebāzt, apdeitot utt.
nu šokētu , ja parādītos ar R15 krāmējot pa trasi
cerams ka finišā būs V8 4.4
Labi, lai izdodas visi plāni Tevi jo te jau tāda neliela e36 rokasgrāmata ir izveidojusies (īpaši pa salonu) ... ar ko var piebāzt, apdeitot utt.
Paldies, paldies!
Pagaidām mēģināšu izspiest maximunu no M52, tā kā apdeiti būs
Max būs tad, kad uzliks gliemezīti.
Aizmirsu piebilst - pēc iespējas vairāk no atmosfēriskā :)
Ja jau n/a tad jākrāj priekš s50
Ir arī doma par S50B30, bet izskatās, ka vēlāk.
Šodien kaut kā saņēmos kaut ko sadarīt, neskaitot eļļas maiņas utt.
Nomainīju lukturus uz ZKW bezlēcu, kā arī aizvilku gaisa trubu uz gaisa filtru, tā tīri testam. Filtra kaste arī nav līdz galam pabeigta, jāsakrāso utt., BET milzīgs paldies armando par to filtra kasti, ļoti sīki un precīzi nostrādāts
Nomainīju lukturus uz ZKW bezlēcu, kā arī aizvilku gaisa trubu uz gaisa filtru, tā tīri testam. Filtra kaste arī nav līdz galam pabeigta, jāsakrāso utt., BET milzīgs paldies armando par to filtra kasti, ļoti sīki un precīzi nostrādāts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kādēļ bezlēcu lukturi?
Dzidrāki, tīri vizuāli + gaisma labāka.
Pag, pag.. Vai tad nebij tā, ka ar lēcu lukturiem gaisma labāka?
Principā, šis jautājums man pašam interesē, jo ir doma mainīt bezlēcu lukturus uz lēcu lukturiem..
Principā, šis jautājums man pašam interesē, jo ir doma mainīt bezlēcu lukturus uz lēcu lukturiem..
Bez lēcas lukturiem ir labāka gaisma, pārbaudīts.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Lēcu lukturiem pluss tāds, ka xenonu var ielikt un nespiedīs tik ļoti acīs, bet gaisma gan labāka bezlēcu lukturiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- …
- 130