STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Jamm.. es trakiiiii gribu vienīgo daļu no M paciņas - aizm.bamperi , tad skats būtu ritīgs KUUL
Bet vēl maciņš redz neļauj ziema nāk, citas lietas darāmas :)
Bet vēl maciņš redz neļauj ziema nāk, citas lietas darāmas :)
Nu protams tie diski labie
man kka patik ka sliekņi un bamperu apakša melna. kkā naidīgumu piemet
man kka patik ka sliekņi un bamperu apakša melna. kkā naidīgumu piemet
Smuks sedanins! Pat ari mekleju baltu vienu bridi! Neesi domajis uzlikt jumta bagaznieku? Man liekas izskatiitos monstruali!!
Kaut kas briest!
daudzi tos spoilerišus uztaisa paši, tad tik vajag bagažnieku sadabūt
Bez spoileriisa nu nekaa! Man viennu bridi bija taads kaa kantains grozs no aluminija uz bagaznieka ar kaprona sietu ieksha, arii kuuliigi bija! Tavam baigi labi varetu izskatiities, un vel stickr bomba uz sparna!
Kaut kas briest!
Nu tad jau manīsim uz sezonu kas un kāā
Tagad lai čuč garāžā
Tagad lai čuč garāžā
Pfff... Ko gan sievietes saprot no auto un stila...
Man arī jumtinieks simpatizē
Man arī jumtinieks simpatizē
Snovu vnk uzliec un kautka nostiprini vai noperc snovam braketes, vinas ir pieregulejamas uz jebkuru jumta bagaznieka sliedi! Piedod student par offtopik!
Kaut kas briest!
Viss cool, īpaši nesatrauc
Runājam galu galā par tēmu
Runājam galu galā par tēmu
no kāda materiala varetu pats meginat uztaisīt to jumta vēja atsitēju?
mans liekas ka no organiskā stikla būtu labi.
Patiesībā auto ir nolikts ziemas miegā
Pa šīm brīvdienām pāris dienas tika paslīpētas, par cik ar RWD pa ziemu vēl nebiju tā normāli braucis.
Bet nu uz doto momentu auto moikā nomazgāts un tiks turēt garāžā.
Sniega lāpastas snapi!
Te netīrs un dzeltens vēl. Nākamā nopietnā tikšanās reize solās būt aprīļa vidū, ja nekas nemainīsies no plāniem, un tad jau auto atklās sezonu ar šādiem, tādiem interesantiem uzlabojumiem Darbu saraksts ir liels. Redzēsim kā tas viss realizēsies praksē.
Laimīgu jauno gadu un tiekamies nākamajā sezonas atklāšanā!
Pa šīm brīvdienām pāris dienas tika paslīpētas, par cik ar RWD pa ziemu vēl nebiju tā normāli braucis.
Bet nu uz doto momentu auto moikā nomazgāts un tiks turēt garāžā.
Sniega lāpastas snapi!
Te netīrs un dzeltens vēl. Nākamā nopietnā tikšanās reize solās būt aprīļa vidū, ja nekas nemainīsies no plāniem, un tad jau auto atklās sezonu ar šādiem, tādiem interesantiem uzlabojumiem Darbu saraksts ir liels. Redzēsim kā tas viss realizēsies praksē.
Laimīgu jauno gadu un tiekamies nākamajā sezonas atklāšanā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šis auto mani vnmr ir cepijis, jo izskatas labi ar stock paku
Student a kādēļ noliki auto ziemas guļai? Tīri lai veiktu visādus uzlabojumus?
Principā bija vairāki iemesli..
1) Esmu cilvēks kam patīk visu vienā reizē, t.i. pavasarī lai auto izripo ar daudz savādāku paskatu, viss ir sataisīts, izieta jauna skate, salons sakārtots līdz galam ar pāršūtiem elementiem, kosmētiskais remonts un, iespējams, ja pietiks nauda, tad arī m50b25 dzinējs.
2) Auto tagad ziemā man ir vajadzīgs tikai nedēļas nogalēs, respektīvi, visu nedēļu stāvētu apsnidzis Rīgā un izmantotu tikai nedēļas nogalēs.
3) Sencim ir Alfa, kurš ir daudz elegantāks pārvietošanās līdzeklis mūsu apsālītajās ziemās un bez problēmām varu weekendos ieliet degvielu un aizvest meiteni kur vēlos.
4) Ziemā tas auto izskatās vnk pēc atejas baltā krāsa paliek dzeltena šitādos laikapstākļos.. vnk nepatīk.
5) Brīvos līdzekļus likšu malā katru mēnesi, lai pavasarī viss ir čotka, nevis tagad iziet skati, tad nākammēnes tur vēl kko un tā.
Nu tas tā īsumā
1) Esmu cilvēks kam patīk visu vienā reizē, t.i. pavasarī lai auto izripo ar daudz savādāku paskatu, viss ir sataisīts, izieta jauna skate, salons sakārtots līdz galam ar pāršūtiem elementiem, kosmētiskais remonts un, iespējams, ja pietiks nauda, tad arī m50b25 dzinējs.
2) Auto tagad ziemā man ir vajadzīgs tikai nedēļas nogalēs, respektīvi, visu nedēļu stāvētu apsnidzis Rīgā un izmantotu tikai nedēļas nogalēs.
3) Sencim ir Alfa, kurš ir daudz elegantāks pārvietošanās līdzeklis mūsu apsālītajās ziemās un bez problēmām varu weekendos ieliet degvielu un aizvest meiteni kur vēlos.
4) Ziemā tas auto izskatās vnk pēc atejas baltā krāsa paliek dzeltena šitādos laikapstākļos.. vnk nepatīk.
5) Brīvos līdzekļus likšu malā katru mēnesi, lai pavasarī viss ir čotka, nevis tagad iziet skati, tad nākammēnes tur vēl kko un tā.
Nu tas tā īsumā
1);2);4);5) tpt kā man
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14