Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 23
- chevron_right
izrādās, ka esu jau tajā grupā
ohooh šoviikend jau aka strartēja
ohooh šoviikend jau aka strartēja
Jūtu, ka šitajās brīvdienās dabūšu iespringt, lai 19. būtu uz strīpas... Negulētās naktis, here I come.
es saliidzinaaju ar mersi dēļ piekareem .. ne velti krosā visi spiež uz vienkāršiibu un izturiibu
Kā iet ar sagatavošanās darbiem?
Nu cik zinu izpūtējs iztīrīts no Audi un golf gēniem uzstādīts,svarka reduktora ielaista un jau pirmais pāris uztīts uz ceļa.Teiktu ka gatavs iekarot 333 šķērē(ja līs).
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pa lielam, vajag tikai drošības karkasu vēl iemetināt... Sanāca neliels ČP ar trubām - pasūtījām un domājām, ka uz piektdienu būs, bet nekā. Tagad ceru uz rītdienu un vēlākais uz trešdienu, ja nebūs, tad meklēšu citu kantori, kur uz vietas var nopirkt. Bet neskatoties uz to, ir šis tas padarīts.
Nopirktas un uzmontētas pabrauktas rallijkrosa riepas, bet priekš manis būs labu labās. Tagad izmisīgi meklēju otru pāri ar grunts riepām... Ja neuzradīsies neviens lētāks piedāvājums, būs jāpērk pa 40ls KX25 ''pumpenes''.
Atvieglināts bagāžnieka vāks Pielikti dubļinieki aizmugurē un beidzot nokrāsots bagāžnieka vāks Vēl palicis tas drošības karkass, tas viens riepu pāris, nomainīt atsperes priekšā uz 6 cyl, uzlikt/uztaisīt pannu, pabeigt likt organiskos stiklus durvīs (paldies Lambertam par pašiem stikliem ), uztaisīt šofera puses durvij ''apšifku'', nohermetizēt lūku, aizmetināt vēl pāris caurumiņus, piekrāsot šur tur, salīmēt uzlīmes un tad vēl pāris sīkumiņi, un tad jau itkā esmu pirmajam posmam gatavs. Varbūt vēl ielikšu bāciņu salonā, bet šaubos, vai paspēšu.
Ā, un paldies tam čalim, kas man iesmērēja apzāģētas priekšējās 6 cyl atsperes... Vari braukt viņām pakaļ, jo sameklēju jau citas.
Vispār esmu palicis galīgā sausā ar visu būvēšanu, ka nemaz līdzekļi nebūs ar ko uz trasi tikt un piedalīties... Tā kā, vēl viena problēma klāt - jāsameklē sponsors vēl.
zuze, to ko Tu teici, iepriekšējā lapā varēja izlasīt, jā... Un uz 333 nebūšu - svētdien man pirmais starts Igaunijā (ja paspēšu).
Nopirktas un uzmontētas pabrauktas rallijkrosa riepas, bet priekš manis būs labu labās. Tagad izmisīgi meklēju otru pāri ar grunts riepām... Ja neuzradīsies neviens lētāks piedāvājums, būs jāpērk pa 40ls KX25 ''pumpenes''.
Atvieglināts bagāžnieka vāks Pielikti dubļinieki aizmugurē un beidzot nokrāsots bagāžnieka vāks Vēl palicis tas drošības karkass, tas viens riepu pāris, nomainīt atsperes priekšā uz 6 cyl, uzlikt/uztaisīt pannu, pabeigt likt organiskos stiklus durvīs (paldies Lambertam par pašiem stikliem ), uztaisīt šofera puses durvij ''apšifku'', nohermetizēt lūku, aizmetināt vēl pāris caurumiņus, piekrāsot šur tur, salīmēt uzlīmes un tad vēl pāris sīkumiņi, un tad jau itkā esmu pirmajam posmam gatavs. Varbūt vēl ielikšu bāciņu salonā, bet šaubos, vai paspēšu.
Ā, un paldies tam čalim, kas man iesmērēja apzāģētas priekšējās 6 cyl atsperes... Vari braukt viņām pakaļ, jo sameklēju jau citas.
Vispār esmu palicis galīgā sausā ar visu būvēšanu, ka nemaz līdzekļi nebūs ar ko uz trasi tikt un piedalīties... Tā kā, vēl viena problēma klāt - jāsameklē sponsors vēl.
zuze, to ko Tu teici, iepriekšējā lapā varēja izlasīt, jā... Un uz 333 nebūšu - svētdien man pirmais starts Igaunijā (ja paspēšu).
Kurā vietā Igaunijā?
Tev jau lielākais plus, ka pats māki visu sadarīt, reāli ietaupās.
Darbi tempos vnk notiek
Tev jau lielākais plus, ka pats māki visu sadarīt, reāli ietaupās.
Darbi tempos vnk notiek
No Rūjienas, braucot uz Moisakilu... No robežas kādi 2km.
Nez, nav jau nemaz tik ātri kā gribētos ar tiem darbiem... Reāli nedēļā pieķeros tikai pusotru dienu, jo tikai sestdien pēcpusdienā tieku mājās un tad svētdienas vakarā atkal prom uz Valmieru. Šonedēļ gan kādu dienu pa vakaru pēc darba būs jābrauc uz Mazsalacu, lai paspētu uz svētdienas gonku.
Super beidzot kāds e36 kas pa rallija tēmu aizgājis a to pēdēja laikā tik drifts, drifts, drifts, drifts
tā tik turpināt
un pat vizuāli baigi smuks
tā tik turpināt
un pat vizuāli baigi smuks
BMW-Big Money Waste
Rallija gluži nav, bet jā, kautkas savādāks ir...
Kautkāds kopskats jau ir, bet ar laiku jau paliks bēdīgāks - buktes un tā.
Kautkāds kopskats jau ir, bet ar laiku jau paliks bēdīgāks - buktes un tā.
badžis gan tāds raibs izskatās,melno sit cauri bet nu krosam piedodams, viņš tāpat būs buktains
Bet labāks ir par melno... Krāsa jau vēl ir, bet baigi neiespringstu viņu tur pucēt.
baigais džips, jāsēdina
nu cerēsim ka paspēsi, lai varam sagaidīt kādu reportu
nu cerēsim ka paspēsi, lai varam sagaidīt kādu reportu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Beidzot te ari kads pa krosa car to e36 mizu partaisa...
savadak tiešām pedejā laikā te tik jālasa kadā krāsā krāsot style 5 un kādu pulieri pirkt
savadak tiešām pedejā laikā te tik jālasa kadā krāsā krāsot style 5 un kādu pulieri pirkt
Pēdējais labojis KV_ - 15 Mai 2013, 11:42, kopā labots 1 reizi.
tiešām tik traki atšķirt krosu no ralllija?
viss, kas nav asfalts ir rallis
tas vnk parāda kopējo izpratnes līmeni
sorry pats neieveroju kludu....
Sarkans bagāžnieka vāks
Varu novēlēt tikai veiksmi pirmajā posmā.
Varu novēlēt tikai veiksmi pirmajā posmā.
Joprojām nav trubas... Sāku jau krist panikā.
Par veiksmi, paldies! Tā noderēs.
Par veiksmi, paldies! Tā noderēs.
par to ralliju atradi kam piesieties, jej bogu jocīgs homosapiens esijjjjuris rakstīja:tiešām tik traki atšķirt krosu no ralllija?
BMW-Big Money Waste
Nixon, nu kā gāja Igaunijā??????????
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13