Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22
- chevron_right
ir ir tie 150zsmrkashell rakstīja:možais rakstīja:nu to ka NAV vanos to var bildee redzeet
un par dzineeju tak arii teikts, ka viss stock
tikai izplude mainiita un spiediena regulators...
Naw tik uztreneeta redze kaa tad bez vanosaa ari ir 150zs?
Cik te esmu lasiijis tad uz vanos dzineeja laikam tomeer naw nekaa praatiiga kraameet turbinu virsu! Iteresanti ka ir ar turbo 2nieku, vai ir spejiigaaks pa 2.8?
Kapēc nav prātīgi?mrkashell rakstīja:Cik te esmu lasiijis tad uz vanos dzineeja laikam tomeer naw nekaa praatiiga kraameet turbinu virsu! Iteresanti ka ir ar turbo 2nieku, vai ir spejiigaaks pa 2.8?
Ir jāatrod kāds, kas jēdz saregulēt kompi ar vanosu.. protams var arī nogļušīt vanosu, kā tas ir darīts daudziem drifta auto (Lambertam, Lapānam, Max Power). - vienmēr ir risinājums!
paspēju jau pirms tam draugos aplūrēt.
Gribās zināt jaudu un cik ilgi turēs 1baru.
Gribās zināt jaudu un cik ilgi turēs 1baru.
Alps rakstīja:Kapēc nav prātīgi?mrkashell rakstīja:Cik te esmu lasiijis tad uz vanos dzineeja laikam tomeer naw nekaa praatiiga kraameet turbinu virsu! Iteresanti ka ir ar turbo 2nieku, vai ir spejiigaaks pa 2.8?
Ir jāatrod kāds, kas jēdz saregulēt kompi ar vanosu.. protams var arī nogļušīt vanosu, kā tas ir darīts daudziem drifta auto (Lambertam, Lapānam, Max Power). - vienmēr ir risinājums!
tad jau arii tam pasham gvido, tam ir 2.8T ! gribaas redzeet ko shitaaads var izdariit! un cik maksaa uzshuut turbo ar pashadiitu izpluudi!?
Šovakar bija iespēja pasēdēt blakussēdētāja vietā, iet jau nu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Gribetos zinat cik tad izmaksaja turbo projekts darbs +matreali, Ari gribas ko shadu noprovet!
Prieks ka patika :)kompots rakstīja:Šovakar bija iespēja pasēdēt blakussēdētāja vietā, iet jau nu
Ar visām izmaksām par materiāliem un darbu, jāgriežās, pie lietotāja - siikaisuser110 rakstīja:Gribetos zinat cik tad izmaksaja turbo projekts darbs +matreali, Ari gribas ko shadu noprovet!
es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
Es nesaku ka atšķiras, tikai arī nesaku cik izmaksāja, jo ar siiko runājām un viņš teica, ka par izmaksām, lai vēršās pie viņa!V1Beta rakstīja:es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
ps. Un ne vienmēr visi pasaka izmaksas, tas tā zināšanai uz priekšdienām!!
Es domāju ka kapeiku pi...i var pat nekur nevērsties!
Bayerische Motoren Werke
Jackpots Gausajam
Vai tad tiešam grūti pašam parēķināt tak.V1Beta rakstīja:es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
laba turbīna 200ls
zirneklis 300-500ls
Sprauslas lietotas ap 10ls/gab (var dabūt arī letak un dārgāk protams)
Downpipe,ja taisa no izpūtēja trubām tad aptuveni 30ls + metināšana
Vadība Turbochip 300ls
Galvai blīve dzels virs 100ls ebajā.
Spiļkas galvai 130ls
blows +/-50ls
Interkulēris ap 100ls (lielais)
Caurles n shit
+ vel keramsikais sajūgs kas arīnav lets ,jo sajūgs agri vai vēl sāks slīdet pie tādas griezes.
Protams,ka visu var dabū 5reiz lētak,ja taisa caur "D",tubrīnu no sētā pamestā gazjika noskrūvēt,izpūteju no notekūdeņu trubām,spīļkas nelikt,devielai neko nedarīt, un tā pat ar visiem sūdiem ap 300-500ls sanāks pilnīgākajā budžeta variantā kur jauda būs +30zs,un tik vien kā pss pss būs Tēma slēgta
"gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu".... Kāpēc gan nē, ja viens no cilvēkiem ir labs čoms, kurš palīdzēs tam otrajam kādā citā projektā, tad cena varētu būt mazāka (ja ne par materiāliem, tad vismaz par darbu), salīdzinot ar to, ja taisa pavisam svešam cilvēkam kuru redz pirmo un pēdējo reizi..
d[-_-]b
V1Beta rakstīja:es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
Var uzlikt SAABa turbīnu, pats uzmetināt kolektorus, trubas utt., iepirkt kaut kādu intercūleri un neko nedarīt motoram. Gatavs gandrīz.
Var pirkt Garett vai kādu Turbonetics turbīnu (kuras arī ir dažādas), pirkt jaunus kūlerus, izplūdi, spiediena regulatorus, trubas, MLS galvas blīvi, ARP špiļkas galvai, citus virzuļus, sadalenes utt. Likt ražīgākas sprauslas, sūkni utt.
Un vairāk vai mazāk katrs turbo projekts ir atšķirīgs. Ja Tev tik ļoti interesētu Turbo tad pats jau visu būtu noskaidrojis vai kaut vai uzzvanījis siikajam un uzprasījis.
Ja kvalitatiivi sazhopii pareizajiem cilveekiem, tad jau cena ir ljoti patiikama. Apskatot sho visu un aptuveni zinot kas kur ir dabuut, tad tas viss pagaidaam ir izmaksaajis liidZ 150-200 ls.. Bet reaals cipars lai uztaisiitu taadu turbo ar patieshaam jeedziigu jaudas pieaugumu un uzticamiibu, ka nepaliks uz celja kkad Parieshaam, kaa jau cilveeki saka ir saakot no 800-900 lsV1Beta rakstīja:es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
Piedodiet ka bez skaņas efketiem, kkā piemirsās ka ka chase-cars tik kluss.
Gausais rakstīja:Es domāju ka kapeiku pi...i var pat nekur nevērsties!
Kapēc "kvalitatīvi sažopīt", vai kā minēji?HoodieBro rakstīja:Ja kvalitatiivi sazhopii pareizajiem cilveekiem, tad jau cena ir ljoti patiikama. Apskatot sho visu un aptuveni zinot kas kur ir dabuut, tad tas viss pagaidaam ir izmaksaajis liidZ 150-200 ls.. Bet reaals cipars lai uztaisiitu taadu turbo ar patieshaam jeedziigu jaudas pieaugumu un uzticamiibu, ka nepaliks uz celja kkad Parieshaam, kaa jau cilveeki saka ir saakot no 800-900 lsV1Beta rakstīja:es nevaru noturēties šito nepateikt. tā ir tava mašīna un noteikti pats arī maksāji. gribi teikt, ka katram cilvēkam atšķirās cena par vienu un to pašu darbu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22