540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 56
- chevron_right
uteo rakstīja:Tieši par vāju ~50% tonējumu domāju540i rakstīja: Pilnigi piekrītu kko vajag, doma pagaidām par vāju logu tonējumu..
Laurix rakstīja:viss ir ļoti smuki! Bet, pēc manas gaumes, šim exemplāram labāk izskatītos lūpiņa spoilera vietā uz bagažnieka.. Bet jebkurā gadijumā ir
Es ar pa to lūpiņu domāju, bet tagad pabraukāju lkm pieradu , baigi patīk, vai nu milestiba aizmigloja acis vai bildēs vnk nav tās veiksmīgākās.
e36
Diski jau paliks, uz skati vnk uzliksu citus aizmugure.melaro rakstīja:Diskus es Tavā vietā točna atstātu! Vai labāk nebūtu uztaisīt aizmugurē sagāzumu, lai neķerās? Skats arī būtu agresivāks un labāks!
e36
Vel pārs bildes no vakardienas... , ieliku partastās spūldzes nez patīk lkm xenonu uzreiz atpakaļ nemetīšu pagaidīšu lai apnīk parastās...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Skates bildēs labāks skats, tiešām skaisti un dzīvē noteikti vēl skaistāk
Auto tiesam ljoti glits
experimenta pec paprove nonjem uzacis un ieliec oranzos pavarotus bus uzreiz tads original skats kas ir ljoti skaists
experimenta pec paprove nonjem uzacis un ieliec oranzos pavarotus bus uzreiz tads original skats kas ir ljoti skaists
Instagram INDIGAIS
Man arī uzacis ne visai, bet auto kopumā riktīga bombonga... Par M bļembu - ja jau čalis grib taisīt M3 repliku, lai jau viņa tur ir.
ta jau nav M3 zime bet gan Mtech
butu M3 zime tad gan butu konkreti lauki
butu M3 zime tad gan butu konkreti lauki
Instagram INDIGAIS
Ja uz skati gribi likt citus diskus aizmugurē, tad tiem jābūt ar tādu pašu diametru kā priekšā (Tavā gadījumā laikam R18), savādāk būs divnieks.540i rakstīja:Diski jau paliks, uz skati vnk uzliksu citus aizmugure.melaro rakstīja:Diskus es Tavā vietā točna atstātu! Vai labāk nebūtu uztaisīt aizmugurē sagāzumu, lai neķerās? Skats arī būtu agresivāks un labāks!
Bet vispār auto ļoti skaists .
Skudraa rakstīja:Ja uz skati gribi likt citus diskus aizmugurē, tad tiem jābūt ar tādu pašu diametru kā priekšā (Tavā gadījumā laikam R18), savādāk būs divnieks.540i rakstīja:Diski jau paliks, uz skati vnk uzliksu citus aizmugure.melaro rakstīja:Diskus es Tavā vietā točna atstātu! Vai labāk nebūtu uztaisīt aizmugurē sagāzumu, lai neķerās? Skats arī būtu agresivāks un labāks!
Paldies,šito nezzināju... tātad jāmeklē cits TA ratu komplekts ..
e36
kopskats
Tā nu gan nav. Nesen gāju savai kupejai ar 17" diskiem priekšā un 15" diskiem aizmugurē, un neko nepiesējās!Skudraa rakstīja:Ja uz skati gribi likt citus diskus aizmugurē, tad tiem jābūt ar tādu pašu diametru kā priekšā (Tavā gadījumā laikam R18), savādāk būs divnieks.540i rakstīja:Diski jau paliks, uz skati vnk uzliksu citus aizmugure.melaro rakstīja:Diskus es Tavā vietā točna atstātu! Vai labāk nebūtu uztaisīt aizmugurē sagāzumu, lai neķerās? Skats arī būtu agresivāks un labāks!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
http://likumi.lv/doc.php?id=88101
Pēc Mk "Noteikumi par transport līdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem" 505.1. punkta jābūt vienādam diametram ja ražotājs nav noteicis citādi, tev ir Ļoti paveicies...
Paldies visiem par labajām atsauksmēm!
Ja noplauks tikšu pie uber forša salona.., cerams neaizies gar degunu...
Pēc Mk "Noteikumi par transport līdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem" 505.1. punkta jābūt vienādam diametram ja ražotājs nav noteicis citādi, tev ir Ļoti paveicies...
Paldies visiem par labajām atsauksmēm!
Ja noplauks tikšu pie uber forša salona.., cerams neaizies gar degunu...
e36
Šodien bliežu pēc benķiem...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
benjki , un jabut vienadiem R diskiem, ipashi valmieras TA
kopskats
kopskats
e46 laikam
E46 sedana rekaro benķi ir arī aizmugurējais, apskatīšos cik ļoti viņu nevar ielikt e36 ja ļoti tad bliezīšu aizmugurējos gaisā ar visām apšivkām, moš kāds kožai paņem..
e36
kādēļ no e46 ņem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15