E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
+1, prieks redzēt, ka viss pamazām bīdās uz sakopšanas pusiKristaaaaps rakstīja:Salīdzot ar pirmo lapu ir vērojams patīkams progresiņš un ar visu diršanas palīdzību džeks sāk saprast, kas ir kas :)
vēl vajadzēja aizbraukt uz lielveikala stajanku nofočēt, lai nebūtu provinces piegarša vne? tak lai džeks brauc, kāda tev razņica?naljanke rakstīja:nu to gan es nesparotu, vaitad nevar ar ūdens spainīti kautvismaz aplaistīt, lai noskalojas tas lielais daudzums dubļu, kā citiem, bet pašam būtu kauns likt publiskai apskatei šādu mašīnu, kur nu vēl braukāt apkārt
spriežot pēc pirmās bldes, kāpjot šofera pozīcijā salonā tika sanests kg ar dubļiem
bet fišku uztvēri, un pats redzi ka ar max maziem līdzekļiem, tas auto izskatās daaaaaudz labak kā pūšot krāsainus diskus
Respect tā turpināt
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Šodien tika nomazgāts :) Tikai žēl ka miglu nav ;/ Protams pēc kāda laiciņa iepirkšu miglas un tad būs
Tel snap
Tel snap
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No kura auto ņēmi to lūpu ?
mk3Rudziņš rakstīja:No kura auto ņēmi to lūpu ?
kārtīga sniega lāpsta
Golf 3Rudziņš rakstīja:No kura auto ņēmi to lūpu ?
vajag vel zemaku un tad bus riktigs aparats
Vēlu ilgu dzīvi tai lūpai
Pagājušo ziemu man arī bija lūpa uzlikta, pa ceļam uz Kolku izlauzu gabalu un beigās pašā Kolkā pie veikala izšķīda pa daļām.
Pagājušo ziemu man arī bija lūpa uzlikta, pa ceļam uz Kolku izlauzu gabalu un beigās pašā Kolkā pie veikala izšķīda pa daļām.
quattro ist für sissies
ja ir oem ka bija man, tad vinu salauzt nav vnk iespejams
lūpa laba šitā, bet tracina tā sprauga pa vidu
vēl zemāku? :O Man jau tgt ir problēmas uz guļošajiem Lūpa ta okay, dabiski ka apskrāpēsies bet apakša arī dabuj paciest pat braucot ar līkloci xDbaumanis rakstīja:vajag vel zemaku un tad bus riktigs aparats
Kādu dienu ielikšu bildi kā viņš izskatās uz kautkāda maza pampaka
+318. Ko lai izdomā lai tās spraugas navRidlihs rakstīja:lūpa laba šitā, bet tracina tā sprauga pa vidu
vot es arī pa to domāju, jo citādi arī būtu uzmetis tādu ziemas bamperim sen jau
Hmm, biju redzējis ka čalis ieliek savienojuma vietā divas kniedes un nopūš melnu. Spraugas nav, bet ir kniedes!!!!Ridlihs rakstīja:vot es arī pa to domāju, jo citādi arī būtu uzmetis tādu ziemas bamperim sen jau
Nē nu skaidrs, ka jāieliek kaut kas pa vidu un jānopūš melnu, kā tad vēl es tik nesaprotu kāpēc orģināli tāda sprauga ir
njaa xDRidlihs rakstīja:Nē nu skaidrs, ka jāieliek kaut kas pa vidu un jānopūš melnu, kā tad vēl es tik nesaprotu kāpēc orģināli tāda sprauga ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right