Amish'a 330 affectus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19
- chevron_right
Nezinu, varbūt pārstāja elpot bākas korķis? Man trūkst zināšanu, lai izvirzītu citas idejas.thekukanols rakstīja:kādā veidā tā bāka tā sarāvās?
Kur, kuru?yanks rakstīja:tas var nozīmēt to ka bākas ventilācija nestrādā. Motora licēji nav kādu trubu nobloķējuši?
M spoguļi dalās vēl mazliet vairāk - šādi būs grūti nokrāsot.
Es jau mēģināju, bet man liekas, ka salīmēts, bail bija salauzt.
Varbūt vari atrast bildi un parādīt kāds viņš izskatās?
Es zinu kā viņiem jādalās, bet man bail salauzt, jo mēģinot atdalīt, kautkā nedalās Varbūt salīmēts, hvz.
Es zinu kā viņiem jādalās, bet man bail salauzt, jo mēģinot atdalīt, kautkā nedalās Varbūt salīmēts, hvz.
Kas man jāpārbauda? Jaattaisa tā filtra kaste? Jāmaina filtrs? Jāmēģina iepūst trubiņā, kas aiziet no filtra uz bāku?
Kustās, bet tikai kādu 0.5mm.
Kustās, bet tikai kādu 0.5mm.
nav tev vajadzīgs tas ogles fitrs, zilo trubu kas nāk no bākas (bākas ventilācija) vari nokniebt kaut kur, bākas tvaiki ies atmsofērā (bet tādā vietā lai dubļi, mitrums netiek iekšā), trubu uz kolektoru vnk noglušī. Citi saka ka jūtama bendzīna smaka, nezinu neko tādu nejutu kad ampotēju šito ogles filtru.
Nav jau tā īsti kur iebāzt to ogles filtru ja ir divu vanosu motors.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ekoloģija un viss, vairāk nekam tas filtrs nav domāts, vienīgais ko vajag atstāt un ieštekerēt ir elektriskais vārsts, kurš palaiž tos tvaikus uz ieplūdi, tas tā lai ECU nemet kādu kļūdu
Aizvedu krāsotājam, teicu, ka viens kadrs(tjipa tu) teica, ka varot sadalīt. Šis ar trešo piegājienu(katru reizi palielinot pielietotā spēka apjomu) sadalīja Man vienkārši pa maz spēka laikamyanks rakstīja:M spoguļi dalās vēl mazliet vairāk - šādi būs grūti nokrāsot.
Krāsa maksāja 2.38 eiro
Pastāsti kā atpakaļ dabūji? Iesmērēji tās bumbiņas ar kautko, lai slīd?
neko nesmērēju. vnk spiedu. nez kapēc neienācā prātā smērēt Jebkurā gadījumā atpakaļ iet vieglāk.
Amish vari parādīt kā tev stāv temperatūras dačiks, lai saprastu par to ko runā ka stāv šķībi.
Paldies.
Paldies.
Nedaudz pāri vidum.
kas ar to ventilāciju?
Paskatījos, nav tur tāda verķa kā ogles filtrs.
nu to jau noskaidrojām, bet kas ir ar to bākas ventilācijas trubu? ar nākošo bāku būstas pats ja viņa ir ciet.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19