Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 26
- chevron_right
Nu tik noslēpumains kā dogMa es varbūt nebūšu, padarītais tiks atrādīts, bet nu negribās stāstīt, kas padomā, jo nav ne jausmas vai viss izdosies. :)
+1 svadaak ir citi kas tikai staasta un neko nedara :)Ruu rakstīja:Nu tik noslēpumains kā dogMa es varbūt nebūšu, padarītais tiks atrādīts, bet nu negribās stāstīt, kas padomā, jo nav ne jausmas vai viss izdosies. :)
Beidzot kāds jaunums arī mana auto topikā. :) Auto nu beidzot ir kārtīgā ziemas miegā, iekļuvis arī garāžā. Kā jau gadu ir noripojis godam bez niķošanās un galvas sāpju sagādāšanas, tad ir ļooooti iekritis sirdī, tāpēc esmu slimīgi ieņēmis galvā viņu atjaunot cik vien ir manos spēkos un makā. Redzēsim, kas pa ziemu sanāks, bet nu plāni ir milzumlieli, pat jau sāk rasties jaunas idejas uz aiznākamo vasaru.
Tad nu tā. Sakārtojot manu mazo garāžu, izrādījās ka viņa ir lielāka nekā biju iedomājies. Te beidzot iestumts garāžā.
Kā jau savus diskus pārdevu, un Skudraa vajadzēja ziemas diskus, tad nedaudz uz ziemu samainījāmies. Vispār pie pareizā sēdinājuma (pat man tāds vēl nav), šie diski ļoti patīk, un izskatās ideāli. Bilde gan tāda neuzskatāma, bet nu vismaz kaut kas.
Ar šādiem griestiem noripoju veselu gadu. Briesmīgi, bet kad pierod, tad ir ok. Tagad jau mājās stūrī gaida melno griestu komplekts ideālā stāvoklī..
Un te jau esmu nedaudz paārdījies. Nojaukta pilnībā visa piekare, spārni, motora pārsegs. Biju ļoti priecīgs, ka neatradu sapuvušus caurumus, viss top zustand (ņemot vērā to ka auto Latvijā ir jau no 2006. gada). Tad jau redzēs, kas parādīsies zem paklāja, kad to izņemšu, bet nu esmu optimistiski noskaņots ka arī tur vajadzētu būt visam kartībā. Tas domas uzlabo un vēl jo vairāk nenožēloju ka esmu parakstījies uz auto lielajām pārmaiņām.
Pašlaik domāju ko darīt ar kondišku. Fīča patīkama, bet nu tur visi vadi norauti un nekas neizskatās īsti dzīvotājs.. Bet nu par to nepārdzīvoju, šo vasaru tīri labi izdzīvoju bez. :)
Jau kopš mašīnas iegādes brīža traki sulo reika. Bet tikai gala saļņiks (kur stūres stienis pienāk), jo iekārta kā tāda šķiet ka strādā ļoti labi. :) Šeit noņemta, tāda "ļoti'' tīra un ar dubļu kārtu aplipusi.
Jaunumus centīšos rakstīt pēc katra izdarītā darba + kāda bilde. :)
Tad nu tā. Sakārtojot manu mazo garāžu, izrādījās ka viņa ir lielāka nekā biju iedomājies. Te beidzot iestumts garāžā.
Kā jau savus diskus pārdevu, un Skudraa vajadzēja ziemas diskus, tad nedaudz uz ziemu samainījāmies. Vispār pie pareizā sēdinājuma (pat man tāds vēl nav), šie diski ļoti patīk, un izskatās ideāli. Bilde gan tāda neuzskatāma, bet nu vismaz kaut kas.
Ar šādiem griestiem noripoju veselu gadu. Briesmīgi, bet kad pierod, tad ir ok. Tagad jau mājās stūrī gaida melno griestu komplekts ideālā stāvoklī..
Un te jau esmu nedaudz paārdījies. Nojaukta pilnībā visa piekare, spārni, motora pārsegs. Biju ļoti priecīgs, ka neatradu sapuvušus caurumus, viss top zustand (ņemot vērā to ka auto Latvijā ir jau no 2006. gada). Tad jau redzēs, kas parādīsies zem paklāja, kad to izņemšu, bet nu esmu optimistiski noskaņots ka arī tur vajadzētu būt visam kartībā. Tas domas uzlabo un vēl jo vairāk nenožēloju ka esmu parakstījies uz auto lielajām pārmaiņām.
Pašlaik domāju ko darīt ar kondišku. Fīča patīkama, bet nu tur visi vadi norauti un nekas neizskatās īsti dzīvotājs.. Bet nu par to nepārdzīvoju, šo vasaru tīri labi izdzīvoju bez. :)
Jau kopš mašīnas iegādes brīža traki sulo reika. Bet tikai gala saļņiks (kur stūres stienis pienāk), jo iekārta kā tāda šķiet ka strādā ļoti labi. :) Šeit noņemta, tāda "ļoti'' tīra un ar dubļu kārtu aplipusi.
Jaunumus centīšos rakstīt pēc katra izdarītā darba + kāda bilde. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu malacis,veikmsi darbos un gaidam atpakaļ ielās :)
dv kurs pirmais lidz pavasarim
bet vispaar maladec, man tgd sitas pats stav priekshaa - auto purngals,reika,bukses,bremzu diski utt
bet vispaar maladec, man tgd sitas pats stav priekshaa - auto purngals,reika,bukses,bremzu diski utt
Šie diski pat ļoti labi piestāv
Njā, laikam esmu baigais pedants, jo pat plauktus un stab. stieni esmu pārkrāsojis, un vēl visādus sīkumus.
nu veiksmi darbos.
gaidam rezultātu un procesu
gaidam rezultātu un procesu
Jauc, jauc, tik saliec arī visu atpakaļ, tā lai kaudze ar skrūvēm saujā nepaliek!
Lai veicās..!
Lai veicās..!
Sauja ar skrūvēm paliks, tas ir normāli. Nesen salikām tēta auto - viss savās vietās, viss darbojās, bet skrūvju kaudzīte pāri palikusi.
malacis! bet ta ari isti nesapratu prekskam to visu priekshu noardiji!? griesti gan man lika pasmaidit , bet kad uzliksi melnos bus pavisam pavisam cits efekts
...
lai tik veicas darbos :)
Armando rakstīja:malacis! bet ta ari isti nesapratu prekskam to visu priekshu noardiji!? griesti gan man lika pasmaidit , bet kad uzliksi melnos bus pavisam pavisam cits efekts
Priekšu noārdīju jo tiks mainīts bampers un brille. Pavasarī 90% ka tiks izcelts motors. Piekare nojaukta tāpēc ka viss tiks mainīts. Pārējais pagaidām nelielā noslēpumā.
like where this is going
Šodien beidzot varu nedaudz atskaitīties. :) Centīšos nerakstīt gari, bet nu īsumā, kas ir paveikt līdz šim (brīdinu uzreiz - izdarīts nav gandrīz nekas, darbi lēni iet uz priekšu. :/ ) Viss izdarītais ir priekšai (un mazliet salonam), šodien tikai sāku ķerties klāt aizmugurei.
1. Nopirkti, pārkrāsoti un uzlikti e30 plaukti ar jaunām Lemforder šarām, Powerflex buksi, U veida kronšteiniem.
2. Nokrāsots stabilizatora stienis, uzdāvinātas tam arī jaunas bukses (pārdomāju, un nākotnē mainīšu uz poliuretāna), un Lemforder stabilizatora atsaites!
3. Iepirkta cita, it kā netekoša, stūres reika. Apdāvināta ar jaunām putekļu gumijām un pirkstiem.
4. Uzlikti jauni Ferodo bremžu kluči.
5. Uzliktas jaunas FK koilas ar jauniem Lemforder atbalstiem.
6. Priekšējās arkas pilnībā un diezgan skaisti apstrādātas ar melnu, melnu mastiku.
7. Ielikti melnie griesti (rīt vēl jāieliek salona gaisa filtrs, kurš nezinu kāpēc bija izņemts/izmests)
Bildes no krāsošanas un veidošanas darbiem nav, jo nav fočiks, ar telefonu bildes sanāk nesaprotamas (garāžā), bet nu šodien uzņēmu pāris bildes (nekas ūberkruts)! Sākumā priekšu nosēdināju tā vienkārši, bet nu bija pa zemu, ratus izgriest nevarēja (bez spārna varētu) un no garāžas stumjot ārā noteikti uzkārtos. Tāpēc pacēlu pa aptuveni 3 centimetriem augstāk.
Nedaudz piesēdināts: Te jau pacelta nedaudz priekša gaisā. Aizmugure jau izskatās vienkārši kosmoss, kā lauku žigulim - purns zemē, pakaļa gaisā. Melnie griesti. Salīdzinājumā ar vecajiem, liekās ka svešā auto iekāpju. Vēl neliela dāvaniņa savam auto, vienīgi kas nepatīk - kloķa mākslīgā āda. Ļoti atšķirās no īstās ādas (apvalka), bet nu gan jau ar laiku iedošu pāršūt.. Plānotais aizmugures sēdinājums salīdzinājumā ar veco "nesēdinājumu".
Foto by: Telefon pauwāaā.
1. Nopirkti, pārkrāsoti un uzlikti e30 plaukti ar jaunām Lemforder šarām, Powerflex buksi, U veida kronšteiniem.
2. Nokrāsots stabilizatora stienis, uzdāvinātas tam arī jaunas bukses (pārdomāju, un nākotnē mainīšu uz poliuretāna), un Lemforder stabilizatora atsaites!
3. Iepirkta cita, it kā netekoša, stūres reika. Apdāvināta ar jaunām putekļu gumijām un pirkstiem.
4. Uzlikti jauni Ferodo bremžu kluči.
5. Uzliktas jaunas FK koilas ar jauniem Lemforder atbalstiem.
6. Priekšējās arkas pilnībā un diezgan skaisti apstrādātas ar melnu, melnu mastiku.
7. Ielikti melnie griesti (rīt vēl jāieliek salona gaisa filtrs, kurš nezinu kāpēc bija izņemts/izmests)
Bildes no krāsošanas un veidošanas darbiem nav, jo nav fočiks, ar telefonu bildes sanāk nesaprotamas (garāžā), bet nu šodien uzņēmu pāris bildes (nekas ūberkruts)! Sākumā priekšu nosēdināju tā vienkārši, bet nu bija pa zemu, ratus izgriest nevarēja (bez spārna varētu) un no garāžas stumjot ārā noteikti uzkārtos. Tāpēc pacēlu pa aptuveni 3 centimetriem augstāk.
Nedaudz piesēdināts: Te jau pacelta nedaudz priekša gaisā. Aizmugure jau izskatās vienkārši kosmoss, kā lauku žigulim - purns zemē, pakaļa gaisā. Melnie griesti. Salīdzinājumā ar vecajiem, liekās ka svešā auto iekāpju. Vēl neliela dāvaniņa savam auto, vienīgi kas nepatīk - kloķa mākslīgā āda. Ļoti atšķirās no īstās ādas (apvalka), bet nu gan jau ar laiku iedošu pāršūt.. Plānotais aizmugures sēdinājums salīdzinājumā ar veco "nesēdinājumu".
Foto by: Telefon pauwāaā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādus diskus esi ieplānojis iepirkt? var caur PM!
Tev jau sen tie čeholi ap kloķi vai arī jaunums?
Par koulām un piekari protams ļoti forši, ka esi ieguldījis piķi- tas atmaksāsies!
Kapēc ar U veida kronšteiniem?
Mpaka būs līdz sezonas atklāšanai?
Tev jau sen tie čeholi ap kloķi vai arī jaunums?
Par koulām un piekari protams ļoti forši, ka esi ieguldījis piķi- tas atmaksāsies!
Kapēc ar U veida kronšteiniem?
Mpaka būs līdz sezonas atklāšanai?
jaa, pamazam top, viens lielisks exemplars, ps man ar ta bija ar melnajiem griestiem, sakumaa likaas ka nau mans auto
...
Izskrēju cauri topikam - reāli pačotīgi izskatās tās melnās apakšas! Es viņas pat atstātu tādas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izskatās labs darbiņš padarīts
Savam arī par tām apakšām ilgi štukouju un beigās esmu nonācis pie tā, ka viņām jāpaliek melnām, tā pat kā uz šī auto, tās melnās liekas pievilcīgāk nevis ja būtu auto krāsāAtbildēt ch. » 11 Feb 2012, 22:29
Izskrēju cauri topikam - reāli pačotīgi izskatās tās melnās apakšas! Es viņas pat atstātu tādas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 26