E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19
- chevron_right
Tu viņu nelieto?Riks* rakstīja:Zinu, zinu!byrbyr rakstīja:Man salonu nevajag tīrīt, pats zini whyRiks* rakstīja:Es laikam dīvainis, kurš salonu tīra katru dienu
ridlih,seeingmanam parādiju mazo maisiņu ar visu musaru ko izvācu no salona,man likās dirsā piedirsts,šis sāka rēkt...jo viņam pat durvis kurām nav apšivkas ir pielādētas ar sūdiem
bet labi ir personāžs no šī foruma ar niku kurš sākas uz k un kuram mašīnā ir totāla svalka man jau čeki un cīgu paku plēves,tukšās pudeles pāris besī...
Tu laikam neredzēji seeinga sābu
4x nedēļā pa 2h. Beidz dir**
Un kāda vella pēc vajag piedrazot?
Ridlih, es sapratu, ka tev tur nav pilns einārs galvă, pēkšņi uzpeld un piepľūta visus topicus
Salons savăkts tā kā pašam tīk. Vel trūkst melns paklājs un Dig klima.
Ridlih, es sapratu, ka tev tur nav pilns einārs galvă, pēkšņi uzpeld un piepľūta visus topicus
forumā 90% ir tukša pļūtīšana
Nediršu, diemžēlElvijsR rakstīja:4x nedēļā pa 2h. Beidz dir**
Nav baile nomazgāt krāsu?byrbyr rakstīja:Nediršu, diemžēlElvijsR rakstīja:4x nedēļā pa 2h. Beidz dir**
Un es nez. Ja es paņemu kārtīgi ar roku paareju paari virsbuvei ar pulējamo pastu + peectam ar smidzināmo vasku un to atkal visu ierìvēju. 2ned kā minimums neņemu švammi rokās. Tīri tikkai noskaloju un auto atkal tīrs
b*e wtf Bici kačāt jau apnīk tajos pašos apmēros, kur nu berzt tačku. Un man vēl likās, ka pedantiski pieeju tai lietai. No commentsbyrbyr rakstīja:Nediršu, diemžēlElvijsR rakstīja:4x nedēļā pa 2h. Beidz dir**
Being second is being the first of the losers. /Senna/
ElvijsR, redzēju E46 ar tādiem diskiem kā tavi EX, tik lielāku plauktu. Nu labi diski, vajdzēja palikt pie viņiem.
A kas ir ar melnu paklāju, tā skaitās ekstra? Man paklājs atnāca ar caurumu no DE, likās, ka melns paklājs ir visiem, nē?
A kas ir ar melnu paklāju, tā skaitās ekstra? Man paklājs atnāca ar caurumu no DE, likās, ka melns paklājs ir visiem, nē?
Smuki diski bij jă. Izbija. Bij jaaizveelaas sêdinājums vai džips uz smukiem diskuem. Un tas viss notika spotāni , ātri un veikli. pats esmu apmierināts.funkyasshit rakstīja:ElvijsR, redzēju E46 ar tādiem diskiem kā tavi EX, tik lielāku plauktu. Nu labi diski, vajdzēja palikt pie viņiem.
Nu man pirmstam bij. Puss panelis pelēks, durvju apšuvumi pelēki, konsole ar balstu pelēki, sëdekļi kkādi pimp my ride. Bet griesti un stoikas melnas... tur nekas negāja kopā un bij viss raibs, tad es sevi nostādiju uz to , ka viss ir jāsalasa melnais un nu vel atlicis tikkai paklājs.
nenāk nenāk visiem melns, piemēram manam e36 vācietis bija īpaši pacenties un pasūtijis zaļu paklāju un zaļu salonufunkyasshit rakstīja:ElvijsR, redzēju E46 ar tādiem diskiem kā tavi EX, tik lielāku plauktu. Nu labi diski, vajdzēja palikt pie viņiem.
Melns paklaajs arii gaida kad varees iet vietaa!
Es sāku par R17 domāt, bet nezinu neko līdzvērtīgu Remotec A, vienīgi Borbet B. Nezinu arī vai gribu atvadīties no Remotec A.ElvijsR rakstīja:Smuki diski bij jă. Izbija. Bij jaaizveelaas sêdinājums vai džips uz smukiem diskuem. Un tas viss notika spotāni , ātri un veikli. pats esmu apmierināts.funkyasshit rakstīja:ElvijsR, redzēju E46 ar tādiem diskiem kā tavi EX, tik lielāku plauktu. Nu labi diski, vajdzēja palikt pie viņiem.
Nu man pirmstam bij. Puss panelis pelēks, durvju apšuvumi pelēki, konsole ar balstu pelēki, sëdekļi kkādi pimp my ride. Bet griesti un stoikas melnas... tur nekas negāja kopā un bij viss raibs, tad es sevi nostādiju uz to , ka viss ir jāsalasa melnais un nu vel atlicis tikkai paklājs.
Reku pie Tirgo Diskus. Tie tādi kā Možajam. No tādiem es arì neatteiktos. Nez personīgi remoteki , rondēļi man nevisai. Parasti acīs iekrīti traki borbeti ar baigo blauktu , vai kādi pa visam neredzēti diski. St5 reăli jau zb. St 19 ņeemu tikkai tāpēc jo patīk centra dizains un kad biju mazs tad sencìtim taadi bij uz bumera.funkyasshit rakstīja:Es sāku par R17 domāt, bet nezinu neko līdzvērtīgu Remotec A, vienīgi Borbet B. Nezinu arī vai gribu atvadīties no Remotec A.ElvijsR rakstīja:Smuki diski bij jă. Izbija. Bij jaaizveelaas sêdinājums vai džips uz smukiem diskuem. Un tas viss notika spotāni , ātri un veikli. pats esmu apmierināts.funkyasshit rakstīja:ElvijsR, redzēju E46 ar tādiem diskiem kā tavi EX, tik lielāku plauktu. Nu labi diski, vajdzēja palikt pie viņiem.
Nu man Borbet B ar Remotec A uz doto momentu ir favorīti. Ir vieni smuki Azev diski arī, bet viņi ir parasti, bez plaukta.
JR5 forevaaaafunkyasshit rakstīja:Nu man Borbet B ar Remotec A uz doto momentu ir favorīti. Ir vieni smuki Azev diski arī, bet viņi ir parasti, bez plaukta.
Slēpts saturs: Parādīt
Nē, man Borbet T neuzrunā tāpat kā St19, izskatās pēc ķīniešiem.
Man tas pats ar Borbet A un tādiem diskiem kā tagad Bogdanam (cerams bogdans nedusmosies)funkyasshit rakstīja:Nē, man Borbet T neuzrunā tāpat kā St19, izskatās pēc ķīniešiem.
Ja interesē performance tad >funkyasshit rakstīja: Es sāku par R17 domāt...
st29 > bbs rc 30x> o.z allegrita
Nav 5x120 cik viņi sver?TomSkarsts rakstīja: JR5 forevaaaa
Jēdzīgākais r17 izmērs ir 7,5j et35, bet tikai 4x100
pārejas flancis? kāds būs et finālā?
kars rakstīja:Nav 5x120 cik viņi sver?TomSkarsts rakstīja: JR5 forevaaaa
Jēdzīgākais r17 izmērs ir 7,5j et35, bet tikai 4x100
pārejas flancis? kāds būs et finālā?
Kods: Izvēlēties visus
JR Wheels JR5 17x9.5 ET25 5x100/114.3 Dark Bronze
same tikai 18" sver mazliet zem 22 poundiem
Melnu auto grūti koptTomSkarsts rakstīja:b*e wtf Bici kačāt jau apnīk tajos pašos apmēros, kur nu berzt tačku. Un man vēl likās, ka pedantiski pieeju tai lietai. No commentsbyrbyr rakstīja:Nediršu, diemžēlElvijsR rakstīja:4x nedēļā pa 2h. Beidz dir**
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19