E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 57
- chevron_right
Diski ir retaki par daudziem Jūsu styeliem.... tirgoju es vinus.... sie konkretie ar svaigu krasu 230 eiro... krasa jusu izvele... oz saturn..... 8.5j un 10j et20....
Par to plauktu smiekligi..... nu kada nah starpiba ir plaukts nav... krans garaks? Pilnigi pajat.... gan jsu busiet pamanijusi ka auto raxotaji jau gandriz gadus patsmit ir atteikusies no diskiem ar plaiktu.....
Esmu runajis.... Citron - naudu avansa un nevienam netirgosu...
Par to plauktu smiekligi..... nu kada nah starpiba ir plaukts nav... krans garaks? Pilnigi pajat.... gan jsu busiet pamanijusi ka auto raxotaji jau gandriz gadus patsmit ir atteikusies no diskiem ar plaiktu.....
Esmu runajis.... Citron - naudu avansa un nevienam netirgosu...
gadus padsmit ir jau 3 jaunāki modeļi, kopš žurku sāka ražot. nu tas tā
Par plauktu ir gaumes jautājums, personīgi man liekas ka plaukts ir putekļu krātuve!
Bet ir arī skaisti diski
Bet ir arī skaisti diski
+1aivis328 rakstīja:Kada jega likt diskus uz 10 ja tiem nav plaukts vai concave?
Uzliec uz svariem tos diskus
kāda jēga vispār likt 10j diskus uz e36? Pat 3.2 emkai viņi nav vajadzīgi, kur nu vēl 318i
kāda jēga vispār likt 10j diskus uz e36? Pat 3.2 emkai viņi nav vajadzīgi, kur nu vēl 318i
Sver tik pat cik schnizeri
Pasaule ir sapisusies ar plauktiem
ar kompatu pa brugji
nē tu nesaproti tur stretchs n shit....kars rakstīja:Uzliec uz svariem tos diskus
arkas lupatas pr. paspārņi lupatās, bet nu stils prasa upurus.
te neiet runa ka ja nav plaukts nav jeega vienkarsi logjikacipruss18 rakstīja:Sver tik pat cik schnizeri
ja grib lielu plauktu tad jabut platam diskam vai ne?
bet kadelj likt tikkai platu disku uz e36 kurs isti nevar pavilkt to disku?
ja nu vienigais lai varetu strecth riepu uzlikt tas ir vienigais izskaidrojums
vai cipruss grib but kruts un teikt man aizmugure diski uz 10
Instagram INDIGAIS
Cipruss ta pat ir kruts
Nu man patik tie diski pashi par sevi.patik plati diski.un tam dzinejam nebus vinji javelk
Nu man patik tie diski pashi par sevi.patik plati diski.un tam dzinejam nebus vinji javelk
ar kompatu pa brugji
Zini kapec man ir tadi diski?cipruss18 rakstīja:Seeingma,man varbut braukt ar tadiem blekjiniekiem kaa tev?
Lai panirgatos par visu sito plauktu zelejas busanu, zel ka tikai retais tadu humoru saprot...
Un? Man auto ir transportlidzeklis, tehnika, kam uz cela jaizpilda tas, ko tam lieku ar kajam un rokam, nevis jaseko jaunajam modes tendencem.
Tatad prieks kam likt diskus kuri keras arkas, strikejas kad griez sturi un vispar sturi lidz galam nevar izgriezt, ka ari nosedinat ta ka veikala stavvieta iebraukt nevar, un tas viss tikai del stila...
Tatad prieks kam likt diskus kuri keras arkas, strikejas kad griez sturi un vispar sturi lidz galam nevar izgriezt, ka ari nosedinat ta ka veikala stavvieta iebraukt nevar, un tas viss tikai del stila...
A kapec Tu nesaa apenes???to tak aro parejie dara un tas ir stiliigi.staiga ar pliku kjekaru un arii paradisi visiem savu nostaju
Es to daru jo man pasham personigi patik kaa izskatas.
Es to daru jo man pasham personigi patik kaa izskatas.
ar kompatu pa brugji
kurš ellē nēsā apenes, tikai tāpēc, ka tas ir stilīgi un kurā vietā tas vispār skaitās stilīgi?
nu tad taisi tālāk, lai izskatās, nevis funkcionē, es tikmēr turpināšu ņirgāties par stilīgajiem
nu tad taisi tālāk, lai izskatās, nevis funkcionē, es tikmēr turpināšu ņirgāties par stilīgajiem
Tak atzīsties, ka Tev vienkārši nav naudas!seeingman rakstīja:Un? Man auto ir transportlidzeklis, tehnika, kam uz cela jaizpilda tas, ko tam lieku ar kajam un rokam, nevis jaseko jaunajam modes tendencem.
VienkāršiBLINGZ rakstīja:Tak atzīsties, ka Tev vienkārši nav naudas!seeingman rakstīja:Un? Man auto ir transportlidzeklis, tehnika, kam uz cela jaizpilda tas, ko tam lieku ar kajam un rokam, nevis jaseko jaunajam modes tendencem.
d[-_-]b
Viņi ir ne vien retāki, bet arī vieni no neglītākajiemelksnis rakstīja:Diski ir retaki par daudziem Jūsu styeliem.... tirgoju es vinus.... sie konkretie ar svaigu krasu 230 eiro... krasa jusu izvele... oz saturn..... 8.5j un 10j et20....
Un?elksnis rakstīja:Par to plauktu smiekligi..... nu kada nah starpiba ir plaukts nav... krans garaks? Pilnigi pajat.... gan jsu busiet pamanijusi ka auto raxotaji jau gandriz gadus patsmit ir atteikusies no diskiem ar plaiktu.....
exactlyaivis328 rakstīja:Kada jega likt diskus uz 10 ja tiem nav plaukts vai concave?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 57