CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 59
- chevron_right
Nu ja grasās pa tādiem servisiem to žurku vadāt tad lētāk būs paņemt kaut ko jaunu uz līzinga
Nu viņam ir divi varianti - dzīt auto atpakaļ tur pat kur paņēma un lai šie paši jau risina sevis radīto problēmu (kādu piesauc un tos 500 eu atloka par darbu vai mokās paši - pofig), vai nu sarunāt ar tautā zināmu elektriķi, kurš nekur nepazudīs - ar dogmu vai vismaz draiveru. Pieļauju, ka cipars būs attiecīgs, bet tad arī tiešām var būt drošs, ka samaksāsi tos 500 un viss būs ideāli, nevis kāds no viņiem kaut kur pazudīs. Tā auto vazāšana pa servisiem ne ar ko labu nebeigsies.Pjērs rakstīja:No video es sapratu, ta auto aizvests pie meistara kas prasa 500eur, un CAK teica ka pats saprot ka skopais maksā 2x. Sapratu ka viņš jau nolēmis kur taisīs...inferno-ex rakstīja:Nu bet jebkurā gadījumā viņām nāksies kādam to auto uzticēt.
Vopšem pa 250 euro es to mašīnu savākšu no tevis, PM
Dodu 300.
tur nekaa taaada nav blakus vēlvienu žurku ar atrautu drošinātāju kasti, laptopu ar shēmu, 2 cīgu pakas un tik ņemties. 3 dienu jautājums, maaaaaax. ar to, kurš piedāvāja šo pakalpojumu pa 500e vajadzētu nofočēties
CaK, ja negribi pišu, 400e un rīt savākšu to mazuli no Tevis, PM
CaK, ja negribi pišu, 400e un rīt savākšu to mazuli no Tevis, PM
inferno-ex rakstīja:Nu viņam ir divi varianti - dzīt auto atpakaļ tur pat kur paņēma un lai šie paši jau risina sevis radīto problēmu (kādu piesauc un tos 500 eu atloka par darbu vai mokās paši - pofig), vai nu sarunāt ar tautā zināmu elektriķi, kurš nekur nepazudīs - ar dogmu vai vismaz draiveru. Pieļauju, ka cipars būs attiecīgs, bet tad arī tiešām var būt drošs, ka samaksāsi tos 500 un viss būs ideāli, nevis kāds no viņiem kaut kur pazudīs. Tā auto vazāšana pa servisiem ne ar ko labu nebeigsies.Pjērs rakstīja:No video es sapratu, ta auto aizvests pie meistara kas prasa 500eur, un CAK teica ka pats saprot ka skopais maksā 2x. Sapratu ka viņš jau nolēmis kur taisīs...inferno-ex rakstīja:Nu bet jebkurā gadījumā viņām nāksies kādam to auto uzticēt.
ar Driveru nekad nevar but drosh.mute vinjam liela,bet ta attieksme ir dirsaa
ar kompatu pa brugji
Kāpēc ne? Ok, viņš ir ar savu viedokli, bet bmw elektronikas ziņā viņam nez vai ir daudz konkurentu.
Nu bet ko citu viņam teikt, ja cilvēks grib satasīt mašīnu, bet interesējās vai kādu zondi vai devēju var uzlikt lietotu nevis jaunu. Un vai var, nevis salabot auto pilnība, bet tikai tā, lai lampiņa nedeg. Utt.cipruss18 rakstīja:ar Driveru nekad nevar but drosh.mute vinjam liela,bet ta attieksme ir dirsaa
Vienīgais, kas viņam ir, ir ļoti zems tolerances līmenis pret jefiem un kapeikjākļiem. Attiecīgi ar gateri nenodarbojas, bet ja klients grib ietaupīt kkur kapeiku un uztaisīt gateri, tad tiek diezgan skarbā veidā pasūtīts tirst, un no turienes nāk neapmierinātie stāsti.
Cik es pie viņa esmu bijis vienmēr esmu aizbraucis apmierināts un ar atisinātām problēmām.
Domāju, ja neuzdod stulbus jautājumus (a šito var pirkt ķīnieti? viņš tak 3x lētaks) un necenties izlikties par baigo gudrinieku (da es internetā lasīju, ka tas simt punkt ir GMM) problēmu nav nekādu!
Pēdējais labojis ch. - 14 Mar 2015, 14:23, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu vinjam attieksme oret cilvekiem ir dirsa neskatoties uz maka biezumu.un mute lielaka neka darishana.tas ir gan darba gan par savu vardu atbildeshanu
labi,man po.es tik priecajos ka mans kapota akjis vinjam kompi izshkjaidija
labi,man po.es tik priecajos ka mans kapota akjis vinjam kompi izshkjaidija
ar kompatu pa brugji
es zinu vel 5us tadus ka vinjshinferno-ex rakstīja:Kāpēc ne? Ok, viņš ir ar savu viedokli, bet bmw elektronikas ziņā viņam nez vai ir daudz konkurentu.
ar kompatu pa brugji
Pieci tas nav daudz.cipruss18 rakstīja:es zinu vel 5us tadus ka vinjshinferno-ex rakstīja:Kāpēc ne? Ok, viņš ir ar savu viedokli, bet bmw elektronikas ziņā viņam nez vai ir daudz konkurentu.
man viņš pats iesaka dažas daļas ņemt lietotasch. rakstīja:Nu bet ko citu viņam teikt, ja cilvēks grib satasīt mašīnu, bet interesējās vai kādu zondi vai devēju var uzlikt lietotu nevis jaunu. Un vai var, nevis salabot auto pilnība, bet tikai tā, lai lampiņa nedeg. Utt.cipruss18 rakstīja:ar Driveru nekad nevar but drosh.mute vinjam liela,bet ta attieksme ir dirsaa
Vienīgais, kas viņam ir, ir ļoti zems tolerances līmenis pret jefiem un kapeikjākļiem. Attiecīgi ar gateri nenodarbojas, bet ja klients grib ietaupīt kkur kapeiku un uztaisīt gateri, tad tiek diezgan skarbā veidā pasūtīts tirst, un no turienes nāk neapmierinātie stāsti.
Cik es pie viņa esmu bijis vienmēr esmu aizbraucis apmierināts un ar atisinātām problēmām.
Domāju, ja neuzdod stulbus jautājumus (a šito var pirkt ķīnieti? viņš tak 3x lētaks) un necenties izlikties par baigo gudrinieku (da es internetā lasīju, ka tas simt punkt ir GMM) problēmu nav nekādu!
gudri dirst nav malku cirst
Ej tak Tu vienreiz d****ValtersZ rakstīja:Drīz šis topiks pārsitīs Hapo topiku.
Tu vnk zbValtersZ rakstīja:A pats negribi ? Tāds tramīgs paliec.
šodien redzēju kā kaut kāds audi vilka tavu sedanu, caur salaspili.
Tā varētu būt :) Dogma paņēma pie sevisRBG rakstīja:šodien redzēju kā kaut kāds audi vilka tavu sedanu, caur salaspili.
Nu sviests kur mļe tādi cipari ņemas????? lai pievienotu motoru 300?
Es savu m54 pa 180 savienoju! Un viss ir vnk zb! Un man iepriekš stāvēja m44.
Es savu m54 pa 180 savienoju! Un viss ir vnk zb! Un man iepriekš stāvēja m44.
Labāk būtu airējis.
NU TAD BEIDZOT AUTO IR LABĀS ROKĀS UN TIKS SATAISĪTS!CaK rakstīja:Tā varētu būt :) Dogma paņēma pie sevisRBG rakstīja:šodien redzēju kā kaut kāds audi vilka tavu sedanu, caur salaspili.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 59