jurcis Techno Violet Touring 2.5tds

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Gofmans
Ziņojumi: 345
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:33
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Latvija,Rīga/Dārziņi/Ķengarags
Reputācija: 1

Pa cik un kur ņēmi blīves ? Manam ar tāda pati problēma.
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46

Ape motorā.. ;) Vari norakstīt, tos kodus kas ir pirmajā bildē.. ;) šodien pirkšu blīvju remkoplektu visam sūknim.. ;) Ja kas pm aizsūtīšu sūkņa kodu pēc kura var dabūt pārējās blīves. kad ņemši nost sūkņa galvu, uzmanīgi liec atpakļ tur tāds pirksts viens, kuram precīzi jātrāpa atpakaļ plužerim pa vidu ;)
Profila bilde
jurcis

Pēc blīvju maiņās izveidošu DIY priekš 2.5 tds sūkņa blīvju maiņas.
Profila bilde
VSKB
Ziņojumi: 194
Pievienojies: 06 Mar 2012, 18:05
Braucu ar: tdesu :D
gaidisiu DIY ;)
Attēls
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Nez kapē, bet man nerāda pēdējos attēlus?!
Profila bilde
Anderss
Ziņojumi: 657
Pievienojies: 22 Apr 2011, 14:35
Braucu ar: E90 style65
man ar nerāda , un laikam arī noderēs tavs DIY :super:
Profila bilde
jurcis

Nu bildes ir tās 2 kas iepriekšējā lpp. kur 2 blīves un dzinējs pajaukts. Vairāk bildes būs svētdien vakarā, piektdien jaukšu ārā pa nopietno.. Tad nu dzinējs tiešam būs savests kārtībā :) Vel atliks uzlikt pannu :)
Profila bilde
jurcis

Stāsts sekojoš..
Dīzelis ir forši, bet remontēt vel foršāk, tiko 3 stundas nomocijos ar sūkņa regulēšanu, pieredze tajā visā tomēr ir vajadzīga. Ja neskaita ka saulauzu vienu plunžeru tad blīvju maiņa ir visai veiksmīga. Tagat atliek tikai līdz galam pieregulet sūkni, tur viss iet uz milimetru desmitdaļām ja ne simtdaļām. Esmu saelpojies dīzeli nepajokam galva griežas. Katrā ziņā kas ar skrūvēšanu ir jūs, neiesaku jaukt sūkni ārā, un vispar piesarties, ja izjaukt un salikt vajadzēja ~6 stundas lēnu garu, tad regulēšanā 3 h un vel nav tieši kā vajag. Būs jādodas pie drauga ciemos lai saregulē. katrā ziņā skaidra lieta kapēc servisā tas maksā tik cik maksā, tas nav tik vienkārši. Bilžu aprakstu uztaisīšu kad uznāks iedvesma, daudz bilžu :lol:
emizz
Ziņojumi: 138
Pievienojies: 26 Mar 2011, 18:51
Braucu ar: Honda EH9 un MA8
Atrašanās vieta: Jūrmala
Riktīgs malacis..
Tad nu gaidam tās bildes :) Kas zin piešausies arī tu drīz..
līdzjūtības par plunžeru, cik zināms, tas arī nav lēts prieks..
Citāds veikals bērniem
Attēls
Profila bilde
jurcis

Paldies. Mjā galīgi nav. Bet nu man ļoti paveicās vienam draugam bija, bartera ceļā viss notiksies.
Tagad jāsaregulē sūknis un tad jua varēs ķerties vizuālajam klāt. Vairs nepilēs no sūkņa dīzelis un patēriņš ar nebūs kosmisks :D :hahaha:

Ja kas ir 2 blīves priekš sūkņa galvas PM
Profila bilde
jurcis

Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi :lol: Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu. :lol:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

Tā teikt - pirmie 10 gadi tie grūtākie. :hahaha: Veiksmi darbos! No kļūdām mācās. ;)
Profila bilde
jurcis

:lol: laikam jau. Nu bet ceru par sho nedelju dabut atpakalj ielaas, vismaz vairs neteks suknis.
Profila bilde
aupinsh
Ziņojumi: 481
Pievienojies: 11 Jūn 2011, 02:05
Braucu ar: M57B25
Atrašanās vieta: Iecava/Rīga

Pofig ka neiet, galvenais, ka netek! :lol:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

jurcis rakstīja:Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi :lol: Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu. :lol:
Un šitoādos brīžos uzsitās cemme!
Bet es parasti sevi mierinu ar to, ka tas ir labojams, ja ne es to labošu tad kāds feģa, kurš māk to labot un atkal viss būs tip-top!
Lai veicās darbos!
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

jurcis rakstīja:Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi :lol: Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu. :lol:
jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakuma :D
...
Profila bilde
dedli
Ziņojumi: 45
Pievienojies: 25 Apr 2011, 22:54
Armando rakstīja:jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakuma :D
Šitā ir toč standarta situācija garāzās :D
Profila bilde
runcis
Ziņojumi: 41
Pievienojies: 15 Mai 2011, 17:25
Braucu ar: TurboDieselSport
Armando rakstīja:
jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakuma :D
+1 :giggle:
Attēls
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

Tieši šādu lietu dēļ nepatīk man dīzeļi... :gigigi:
Profila bilde
jurcis

Tieši kādu lietu dēļ :rolleyes: Reāli jau pac vainīgs ka neieliku kā vajag :hahaha: Es nekādu problēmu neredzu vienīgi žēl ka viss atkal jājauc ārā. ;) Ķipa benzīna nevar tā notikt ka kautko nepareizi saliec un atceries ka tā nevajadzēji un visu jauc ārā.. :lol: Bez stresa.. Es nepīpēju, tapēc vnk aizbraucu mājās pagulēju un šodien ķeršos tūlīt atpakaļ pie darbiem :)