jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22
- chevron_right
Pa cik un kur ņēmi blīves ? Manam ar tāda pati problēma.
Ape motorā.. Vari norakstīt, tos kodus kas ir pirmajā bildē.. šodien pirkšu blīvju remkoplektu visam sūknim.. Ja kas pm aizsūtīšu sūkņa kodu pēc kura var dabūt pārējās blīves. kad ņemši nost sūkņa galvu, uzmanīgi liec atpakļ tur tāds pirksts viens, kuram precīzi jātrāpa atpakaļ plužerim pa vidu
Pēc blīvju maiņās izveidošu DIY priekš 2.5 tds sūkņa blīvju maiņas.
Nez kapē, bet man nerāda pēdējos attēlus?!
man ar nerāda , un laikam arī noderēs tavs DIY
Nu bildes ir tās 2 kas iepriekšējā lpp. kur 2 blīves un dzinējs pajaukts. Vairāk bildes būs svētdien vakarā, piektdien jaukšu ārā pa nopietno.. Tad nu dzinējs tiešam būs savests kārtībā :) Vel atliks uzlikt pannu :)
Stāsts sekojoš..
Dīzelis ir forši, bet remontēt vel foršāk, tiko 3 stundas nomocijos ar sūkņa regulēšanu, pieredze tajā visā tomēr ir vajadzīga. Ja neskaita ka saulauzu vienu plunžeru tad blīvju maiņa ir visai veiksmīga. Tagat atliek tikai līdz galam pieregulet sūkni, tur viss iet uz milimetru desmitdaļām ja ne simtdaļām. Esmu saelpojies dīzeli nepajokam galva griežas. Katrā ziņā kas ar skrūvēšanu ir jūs, neiesaku jaukt sūkni ārā, un vispar piesarties, ja izjaukt un salikt vajadzēja ~6 stundas lēnu garu, tad regulēšanā 3 h un vel nav tieši kā vajag. Būs jādodas pie drauga ciemos lai saregulē. katrā ziņā skaidra lieta kapēc servisā tas maksā tik cik maksā, tas nav tik vienkārši. Bilžu aprakstu uztaisīšu kad uznāks iedvesma, daudz bilžu
Dīzelis ir forši, bet remontēt vel foršāk, tiko 3 stundas nomocijos ar sūkņa regulēšanu, pieredze tajā visā tomēr ir vajadzīga. Ja neskaita ka saulauzu vienu plunžeru tad blīvju maiņa ir visai veiksmīga. Tagat atliek tikai līdz galam pieregulet sūkni, tur viss iet uz milimetru desmitdaļām ja ne simtdaļām. Esmu saelpojies dīzeli nepajokam galva griežas. Katrā ziņā kas ar skrūvēšanu ir jūs, neiesaku jaukt sūkni ārā, un vispar piesarties, ja izjaukt un salikt vajadzēja ~6 stundas lēnu garu, tad regulēšanā 3 h un vel nav tieši kā vajag. Būs jādodas pie drauga ciemos lai saregulē. katrā ziņā skaidra lieta kapēc servisā tas maksā tik cik maksā, tas nav tik vienkārši. Bilžu aprakstu uztaisīšu kad uznāks iedvesma, daudz bilžu
Riktīgs malacis..
Tad nu gaidam tās bildes :) Kas zin piešausies arī tu drīz..
līdzjūtības par plunžeru, cik zināms, tas arī nav lēts prieks..
Tad nu gaidam tās bildes :) Kas zin piešausies arī tu drīz..
līdzjūtības par plunžeru, cik zināms, tas arī nav lēts prieks..
Paldies. Mjā galīgi nav. Bet nu man ļoti paveicās vienam draugam bija, bartera ceļā viss notiksies.
Tagad jāsaregulē sūknis un tad jua varēs ķerties vizuālajam klāt. Vairs nepilēs no sūkņa dīzelis un patēriņš ar nebūs kosmisks
Ja kas ir 2 blīves priekš sūkņa galvas PM
Tagad jāsaregulē sūknis un tad jua varēs ķerties vizuālajam klāt. Vairs nepilēs no sūkņa dīzelis un patēriņš ar nebūs kosmisks
Ja kas ir 2 blīves priekš sūkņa galvas PM
Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu.
Tā teikt - pirmie 10 gadi tie grūtākie. Veiksmi darbos! No kļūdām mācās.
laikam jau. Nu bet ceru par sho nedelju dabut atpakalj ielaas, vismaz vairs neteks suknis.
Pofig ka neiet, galvenais, ka netek!
Un šitoādos brīžos uzsitās cemme!jurcis rakstīja:Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu.
Bet es parasti sevi mierinu ar to, ka tas ir labojams, ja ne es to labošu tad kāds feģa, kurš māk to labot un atkal viss būs tip-top!
Lai veicās darbos!
jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakumajurcis rakstīja:Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu.
...
Šitā ir toč standarta situācija garāzāsArmando rakstīja:jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakuma
+1Armando rakstīja:jaaa, sados brizos labi palidz aizlidinat toolus uz otru garazas galu un atkorket aukstu alinu, uzsmeket un tad jau paliek labaks garigais un var sakt atkal visu no sakumajurcis rakstīja:Vaiii kādi pigori sanāca. šodien ar čomu centāmies saregulēt sūkni, tas nesanāca jo sūknim plunžeru ieliku par 180 grādiem uz otru pusi Līdz ar to sūknim aizdedzi nevar noregulēt, (ieliekot plunžeru par 180 gradiem otrādi nekas nebūs aidedzes momentam jāregulē) grozot sūkni saregulēt max var tik lidz 70 grādiem, tas nozimē ka tagat sanāk ka smidzina no otras puses degvielu, un skan kā traktors. Viss atkal ir jāizjauc. Un jāsaliek pa jaunu.
Tieši šādu lietu dēļ nepatīk man dīzeļi...
Tieši kādu lietu dēļ Reāli jau pac vainīgs ka neieliku kā vajag Es nekādu problēmu neredzu vienīgi žēl ka viss atkal jājauc ārā. Ķipa benzīna nevar tā notikt ka kautko nepareizi saliec un atceries ka tā nevajadzēji un visu jauc ārā.. Bez stresa.. Es nepīpēju, tapēc vnk aizbraucu mājās pagulēju un šodien ķeršos tūlīt atpakaļ pie darbiem :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22