MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 30
- chevron_right
diskus ar kalotkam arī mainīsi? Un cilindrīšus ar manžeti un vadīklām?
Diski tiks apvirpoti, jo tika izlikti pirms pusotra gada un biezums īpaši neatšķiras no jauniem. Par klučiem - vēl nezinu, neesmu tik tālu domājis. Bet, visticamāk - jā, tiks likti jauni.
Cilidrīši un vadīklas paliek vecie, jo to stāvoklis ir teicams, vienīgi tiek nopulēti labākai slīdamībai. Manžetes - kurš gan gumiju izmanto divreiz?
Cilidrīši un vadīklas paliek vecie, jo to stāvoklis ir teicams, vienīgi tiek nopulēti labākai slīdamībai. Manžetes - kurš gan gumiju izmanto divreiz?
Uzinstalēta gāzes iekārta
pie bagāžnieka grīdas tepiķīša vēl jāpestrādā, lai pa smuko būtu.
Mazmotoru burvība - reduktoram apkārt ir dapiga brīvas vietas
Un pats foršākais - uzpildīties var kā cilvēks, nav pa dubļainu bufera malu jāgramstās
Nu, kkā tā. Pēc pirmajiem 250km esmu sajūsmā par izmaksām. Gaitas īpašības - bez izmaiņām, drīzāk pat motors vienmērīgāk uz gāzes strādā kā ar degvielu. Nu, vispār -
kāpēc neliki zapaskas vietā balonu ?
Tāpēc, ka bez zapaskas barukt ir visai dumji. Kaut vai tāpēc vien, ka šorīt atklāju, ka priekšā ir "mīkstais" un zapaska jau ir uz auto
Gan jau ar tavu motoriiti sanaak kaadi 3Ls uz 100km ?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gribi teikt, ka uz salas gāzi netirgo?Armando rakstīja:malacis, es ari gribetu, bet man nebutu kur uzpildit
Par precīzu patēriņu/izmaksām vēl pāragri spriest, bet, rupji piemetot ciparus, ap Ls4/100km varētu būt. Man kāja smagaOrkaans rakstīja:Gan jau ar tavu motoriiti sanaak kaadi 3Ls uz 100km ?
kārdina tik citus ar gāzīti :) kādos gadījumos iedegas '4eck? un tas otras rindiņas ir tilpums?
Reaalais pateerinjsh buus ,kad izbrauksi kaadus 3 balonus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jā, apakšā 5 diodes uzrāda aptuveno spiedienu balonā. Check iedegas tad, kad ir sū#di Ceru viņu neieraudzīt degošuAgris rakstīja:kārdina tik citus ar gāzīti :) kādos gadījumos iedegas '4eck? un tas otras rindiņas ir tilpums?
Nu, tas laikam man nebūs īpaši ilgi jāgaidaOrkaans rakstīja:Reaalais pateerinjsh buus ,kad izbrauksi kaadus 3 balonus
Ja citi tagad saak mazaak braukaat ,tad tu tagad vareesi 2reiz vairaak vizinaaties
Cik tavaa pusee maksaa litrs gaazes?
Cik tavaa pusee maksaa litrs gaazes?
Tikpat, cik visur - Ls0,44 Bet, ja pārbrauc robežai, tad Ls0,25 Bet to prieku atstāšu nākamajam gadam - nedaudz naudiņš jāiekrāj papīru nokārtošanai
Kas par papiiriem?
Es pildos par 0,42 litraa
Es pildos par 0,42 litraa
Krievijas vīza
Un 44 santīmi vai 42 santīmi par litru nekādas starpības nav, ja bendzīns maksā 1.04 (vai Ls0,75 kanniņās)
Un 44 santīmi vai 42 santīmi par litru nekādas starpības nav, ja bendzīns maksā 1.04 (vai Ls0,75 kanniņās)
Pēdējais labojis marux - 16 Apr 2012, 00:32, kopā labots 1 reizi.
Tad jau tev vajadzeeja lielaaku balonu likt bagaazhniekaa
Ja liktu lielāku, tad bagāžniekā neko citu vairs ielikt nevarētu. Tagad man ir 45 litru balons, kam vajadzētu pietikt kādiem 400km, un priekš manis tas ir pilnīgi pietiekami
Mja arī neatteiktos no gāzes,tad vismaz nebūtu jāsēž rināds uz robežas lai varētu uzpildīties pa lētākām naudiņām bet nu es pagaidām uz benzīna braucu pa apmēram rupji rēķinot 0,50Ls litrā,tā kā arī nevaru sūdzēties
Apsveikts, es ar aizvien vairāk domaju ka benzīniekam vajadzētu gāzi uzlikt.
Marux - tie divi "matiņi" pie balona dzeltens/violets, ir lpg iekārtai ? un tas tepiķis ar tā samocīts izskatās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 30