Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 32
- chevron_right
+ 328 es ari domaju ka rezultatam jabut labamch. rakstīja:būs forši! Uz melna auto ar melnu diski tas megaspīdīgais Image plaukts izskatīsies bombīgi!
un Image ir pulejamas pasta guru un vispar chalis uz goda
jap. arī čurāju karstu, kad dabūju savējos.
+ nevienam, kas pats pulējis, neesmu redzējis tādu spoguli kā Image darbiem.
+ nevienam, kas pats pulējis, neesmu redzējis tādu spoguli kā Image darbiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tieši tapec ari nolemu atdot viņam pulet ja ir tad ir jabut ,, uz miljonu ,, un nav ko pist kapeiku jo pats sapratu ka tadus ka gribu es nekad neuzspulesu bet Image mierigi var
Nezinu Image teica Tev vai nē, bet iesaku iegādāties ebayā Belgom pastiņu ar ko pāriet pāri tiem diskiem katru reizi pēc mazgāšanas, citādāk pēc 2 nedēļām par to spoguli varēsi aizmirst.
Izskatās šitā:
Izskatās šitā:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
to vins man mineja un tas ari tiks darits tuvakaja laika a tu gadijuma tagad kautkad nesutisi
nop, man iepriekšējā burciņa tikai pusē :shura_taupīgs:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
cik vins maksaja ?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=alu ... &_from=R40
man liekas, tikai ebay vinu vareeja dabuut...
man liekas, tikai ebay vinu vareeja dabuut...
o paldies es jau atradu
šodien tika izardits viss salons un noardita m//pack + pec tepiķa iznemšanas un rusas skrapešanas nemu amuri un zveteju pa sarusejušam vietam ka rezultata daudz caurumu ko metinat izradas man ir ,,RUSIŅŠ,,
ieriekšejais sainieks gan kapeiku jaja un rokas no vienas vietas auga nu ko buss man tagad iemesls sakopt visu gridu un ari visu apaksu manam žurcim
kam vaja sirds lugums galeriju neskatities te mes ari ta isti nesapratam pa kurieni tur udens nak laikam jajauc luka vala ir te es vasara no estakades braucu leja :shura_prot_konservus_taisit_vaļa: un kad viss tika noardits tad tika piemeriti st5 un pavalcetas arkas protams ka visas bedas tika aizmirstas un meistars ari nomierinaja un teica ka pec nedeļas buss ka jauns protams ka visi kas sodien bija ienakusi servisa un darbinieki puleja uz st5
ieriekšejais sainieks gan kapeiku jaja un rokas no vienas vietas auga nu ko buss man tagad iemesls sakopt visu gridu un ari visu apaksu manam žurcim
kam vaja sirds lugums galeriju neskatities te mes ari ta isti nesapratam pa kurieni tur udens nak laikam jajauc luka vala ir te es vasara no estakades braucu leja :shura_prot_konservus_taisit_vaļa: un kad viss tika noardits tad tika piemeriti st5 un pavalcetas arkas protams ka visas bedas tika aizmirstas un meistars ari nomierinaja un teica ka pec nedeļas buss ka jauns protams ka visi kas sodien bija ienakusi servisa un darbinieki puleja uz st5
Jāa, skats bēdīgs, bet nu visu drīz savedīs kārtībā
Kad nokrāsos auto, tad šie diski vnk kapitāli izskatīsies gaidam pavasari
Kad nokrāsos auto, tad šie diski vnk kapitāli izskatīsies gaidam pavasari
Jā,man iepriekšējais saimnieks līdzīgs tavējam bijis Lai veicas
Njā, lai vecas ciņā ar ruslanu.
Gala rezultātā style 5 izskatīsies zvērā uz šī auto.
Gala rezultātā style 5 izskatīsies zvērā uz šī auto.
pats riktigi saškrobojos šodien pat ar domu ka vajaga jaunu bundžu bet nu meistars visu salika pa plauktiem un teica ka uztaisis visu ka labakajas londonas un parizes majas jo neesot nu nekas tur traks labi ka cilveks taisa dzintara volgas un restaure visadus drotus vien vard sakot virs ar pieredzi
A ka ir e36 lukas noved caurules , gadijuma ari nebeidzas ieksa slieksnos ka citiem drotiem? Bedigs skats jau tev tur ir , bet taisams
vot mes ari spriedam un izpriedam ka jacel luka ara un jaskatas kas ar kanalu notiek jo tas kas tur notiek nav vienas dienas rezultats bet gan regulars udens bildes izskatas dramatiski bet reali dzive nav tik traki
Da normāls e36, standarts. Za to beigās būs pa skaisto
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
būs afigena
kādas riepas izmēru uzliki?
205/40/ bet vel jasasedina pacelajam kepas apaksa palida
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …