dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 130
- chevron_right
Par stūri piekrītu, prasās ar izvirzījumu, lai tiešām būtu ērti. Par to komfortabli - vairāk bija domāts, ka patīkami, nevis ērti
DogMa bieži lieto AUX izeju?
Nu tad, kāda partijā varesim tur alus tukšas bundzās samest aizmugurēdogMa rakstīja:Īstenība ir redzēti vairāki E36tie ne forumā, arī ar papilniem saloniem Es ar to nelepojos, bet jūtos komfortabli sēžot tādā salonā
DrošiHazard rakstīja:Nu tad, kāda partijā varesim tur alus tukšas bundzās samest aizmugurēdogMa rakstīja:Īstenība ir redzēti vairāki E36tie ne forumā, arī ar papilniem saloniem Es ar to nelepojos, bet jūtos komfortabli sēžot tādā salonā
Es pats nelietoju, bet bieži meičai apnīk mans mūzons, tad sprauž savu laizāmo telefonu, lai paskandinātuHazard rakstīja:DogMa bieži lieto AUX izeju?
Es parsvara ja kadam apnik mans muzons, sledzu kristigo radio un klausijosdogMa rakstīja:DrošiHazard rakstīja:Nu tad, kāda partijā varesim tur alus tukšas bundzās samest aizmugurēdogMa rakstīja:Īstenība ir redzēti vairāki E36tie ne forumā, arī ar papilniem saloniem Es ar to nelepojos, bet jūtos komfortabli sēžot tādā salonāEs pats nelietoju, bet bieži meičai apnīk mans mūzons, tad sprauž savu laizāmo telefonu, lai paskandinātuHazard rakstīja:DogMa bieži lieto AUX izeju?
Elektro beņķi godīgi sakot ir diezgan bezjēdzīgi, bet ir jauki, ja viņi ir Vienīgi kaitinoši kad autiņu sūc, ka ilgi jabida turp atpakaļ
Jā, piekrītu, ka, ja jāpabīda, tad ir auzas Vienkārši man ir tā, ka ar ručku nevaru ieregulēties tā, lai ir tieši laikā, tā starpā starp vienu vai otru pozīciju prasās.
Ieliec sporta kausus un nebūs vairs galvassāpes par noregulēšanu
Sporta kausi visneērtākie, kas var būt
Kas viņos ir neērts? Izņemot iekāpšanu/izkāpšanudogMa rakstīja:Sporta kausi visneērtākie, kas var būt
diez vai cilvēkam, kurš "piepičkājis" pilnu salonu ar fisādām ergo "fīčiņām" interesēs kausi
Man ļoti ātri sāk sāpēt muguru, tas bija subjektīvs viedoklis.kars rakstīja:Kas viņos ir neērts? Izņemot iekāpšanu/izkāpšanudogMa rakstīja:Sporta kausi visneērtākie, kas var būt
+1kkk_24 rakstīja:diez vai cilvēkam, kurš "piepičkājis" pilnu salonu ar fisādām ergo "fīčiņām" interesēs kausi
Arī man viņi tiešām ir neērti tālākiem/ilgākiem ceļa posmiemkars rakstīja:Kas viņos ir neērts? Izņemot iekāpšanu/izkāpšanudogMa rakstīja:Sporta kausi visneērtākie, kas var būt
Tak ko jūs te ņemās dogMa jau pasen 36. ir palaidis detaļās un pārvietojas ar vag p.s. tam ir daudz mikstākas un ērtākas kušetes..
Gandrīz viss ir taisnība
man gan liekas ka dogmas e36 ir never ending story
Es ļoti ceru, ka tā būs Galvenais, lai tas stoorijs aug augstāk, nevis stāv uz vietas
ieliec kādu bildi no procesa
Kad būs process, obligāti kaut ko iemetīs.. Pagaidām kaut kāda mega pauze uznākusi
Vienīgais, kas liek atcerēties, ka kaut kas jādara, nedrīkst slinkot.. Jāsataisa, lai USB/AUX štrunts pareizi sēž slotā, kā arī gāzes poga jāuztaisa interesantāka, t.i., lai iederas iiiinteeeerjerā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 130