dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- chevron_right
Hapo, ar Tevi rīt būs runāšana.... Tu man teici pie pirkšanas, ka tavam auto bundža sterila, tikai virspusēji vizuāli defekti
Es Jums pirms nedēļas jau teicu, bet neviens negribēja ticēt! Dogma, nāc pie prāta un paliec pie E36!
Naudu es tev neatdosu. Teicu,ka auto zems,un var but sur tur kaut kas iesists. Ja,un nevis rit,bet parit :pRidlihs rakstīja:Hapo, ar Tevi rīt būs runāšana.... Tu man teici pie pirkšanas, ka tavam auto bundža sterila, tikai virspusēji vizuāli defekti
Tas frukts ar landkruiseru teica, ka pastrādās manā vietā rīt, lai varu tikt ar tevi galā, tā kā rīt vecīt
Pika tapat tagad nav. Brauksim,pacelsim un tad diskutesim kas un kaRidlihs rakstīja:Tas frukts ar landkruiseru teica, ka pastrādās manā vietā rīt, lai varu tikt ar tevi galā, tā kā rīt vecīt
ok, tas der . tikai cel telefonu rīt, kad zvanīšu
Laikam jāsāk laika atskaite no šīs dienas
Pēc gandrīz 2 gadu stāvēšanas kaut kas ir iekustējies. Turpinam dajaukt savu it kā veco E36 Lai visu stutētu citā, labākā virsbūvē
Pa kreisi jaunā virsbūve. +/- 6h, salons tukšs kā neizmantots kaps Zarnas izrautas, lai tās sakārtotu un mestu iekšā jaunajā.
Pēc gandrīz 2 gadu stāvēšanas kaut kas ir iekustējies. Turpinam dajaukt savu it kā veco E36 Lai visu stutētu citā, labākā virsbūvē
Pa kreisi jaunā virsbūve. +/- 6h, salons tukšs kā neizmantots kaps Zarnas izrautas, lai tās sakārtotu un mestu iekšā jaunajā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veiksmi darbos čakars jau izskatās pamatīgs.
Paliks brûns?
Beidzot te arī kāds action notiek pēc ilgiem laikiem
Zinot, cik tev tā tačka bija pilna... Good luck! :)
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Tas ir kaut kāds fetišs, bet tāds čakars ir patīkams, zinot, kāds būs rezultātsMixCerpins rakstīja:Veiksmi darbos čakars jau izskatās pamatīgs.
Nop, par krāsu vēl domāju, bet baigi daudz izvēles nav, zinot, kādā krāsā man ir salonskasiks rakstīja:Paliks brûns?
jaaniskal rakstīja:Beidzot te arī kāds action notiek pēc ilgiem laikiem
Hmm tas gas spido kas pāris lapas atpakaļ laikam kādreiz ir bijis iekš mana pašreizējā 316G kompota
Ļoti iespējams. Iekrita rokās no laba cilvēka, kas bija iepircis zaļu 316g. Tik cerams, ka šis spido padosies un būs iespēja pārprogrammēt uz 6cyl.
jāp jāp no šitā pašā aparata interesē tik kur palikusi visi pārējie gāzes pricendalidogMa rakstīja:Ļoti iespējams. Iekrita rokās no laba cilvēka, kas bija iepircis zaļu 316g. Tik cerams, ka šis spido padosies un būs iespēja pārprogrammēt uz 6cyl.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik zinu, necik
Iepriekšējā virsbūve tik ļoti sagurusi?
Nē, bet bija jāpārmetina viss kreisais aizm. spārns pa punktiem. Ceturtdaļa jau bija sadabūta, bet beigās uzradās iespēja tikt pie virsbūves, kur daaaudz mazāk kas darāms, lai būtu stīgā.
Nu tad jau saprātīga izvēle
A ko ar veco virsbūvi grīda ko izgriezst ir?dogMa rakstīja:Nē, bet bija jāpārmetina viss kreisais aizm. spārns pa punktiem. Ceturtdaļa jau bija sadabūta, bet beigās uzradās iespēja tikt pie virsbūves, kur daaaudz mazāk kas darāms, lai būtu stīgā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- chevron_right