Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 19
- chevron_right
Es jau domāājujenchs rakstīja:tie nav 60 ls no cilvēka!!!!!!!!!!!!, tā ir trases īre 60ls/h, sametās 10 cilvēki pa 6ls un drošibas tiesneši arī iekļauti cenā, sacensību organizatori tieši tādā pašā veidā nomā trasi un rīko treniņus/sacensības utt.
Tik pārliecināti man to teica un kkur Powerii, manuprāt, arī kkas teica, ka no cilvēka
Bet nu izklausījas jau neticami
Nu skaidrs ta jau labi ka tā , ta bariņā jabrauc būs
. bet nu tas apsargs tik parlicinoši stāstija ka biju uz mutes
. bet nu tas apsargs tik parlicinoši stāstija ka biju uz mutes
Ellīgi smuki diski, bet man prasās baltos pagriezienus visur, lai auto izskatītos svaigāks.
Anderss ta ari neatbildeji vienam par auto sedinajumu, respektivi cik -mm shads sedinajums ir, man vnk ari interese
Nozāģē atsperes par pāris vijumiem un arī bùs! nu bet tā jau smuks tev tas bembīts!
da man jau ir vismaz prieksha nozagetas(tik daudz, ka 1x jau izkrita no vietas uzbraucot uz celja uz paugura )Nozāģē atsperes par pāris vijumiem un arī bùs!
tad rodas jautājums, cik daudz esi viņas nogriezis?houseworx rakstīja:da man jau ir vismaz prieksha nozagetas(tik daudz, ka 1x jau izkrita no vietas uzbraucot uz celja uz paugura )Nozāģē atsperes par pāris vijumiem un arī bùs!
nu es vinhas neesmu griezis, pirms divam nedeljam tik auto nonaca mana ipashuma...
toreiz kad izkrita tad tik uzzinaj ka tas ir griezstas, tas ir zaljaas atsperes manuprat jau orginali ir sedinatas a vinhas vel panhemtas nogriezstas ar flexi nost lai butu vel zemaks
toreiz kad izkrita tad tik uzzinaj ka tas ir griezstas, tas ir zaljaas atsperes manuprat jau orginali ir sedinatas a vinhas vel panhemtas nogriezstas ar flexi nost lai butu vel zemaks
pēc skata apmeram tik pat zems ka zaljais ar koiloveriem bet šis tik līdz brīdim kad dabūšu darbu laikam pec koilu datiem priekša 100mm un aizmuguri gan tagad neatceros.
ludzu pakomentejiet manu domu pa v8 turbinizaciju ar 2 325tds turbinām jautājumi ir dizgan daudz vai blīves orģ. turēs ?
itkā eļļošanu nebūtu problēmas sataiSit ko vēl vajag ? itkā paši varētu izpīpēt bet nu tas jau būtu laiks .
itkā eļļošanu nebūtu problēmas sataiSit ko vēl vajag ? itkā paši varētu izpīpēt bet nu tas jau būtu laiks .
ko tu te mudies ,skil to elli klaat un brauc trenneejies
tulit ibio sezona sakas ,sis tur vel kkadus diizela pusgliemezus grib stuket virsu
tulit ibio sezona sakas ,sis tur vel kkadus diizela pusgliemezus grib stuket virsu
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
nu bljin varu braukt kaut katru dienu pie vinja un tupa blenzt uz motoru skatamies kā gribam dzirkstele nav
bija gaaze virsu staavejusi lai sprauslas saslēdzām atpakaļ bet galvenie vadi ir saslēgti in hv* kapēc nav dzirkstele
kopmpis bez ews danu nezinu vai paspēšu tagad nekas cits neatliks ka gaidīt obd kabeli 3ned
bija gaaze virsu staavejusi lai sprauslas saslēdzām atpakaļ bet galvenie vadi ir saslēgti in hv* kapēc nav dzirkstele
kopmpis bez ews danu nezinu vai paspēšu tagad nekas cits neatliks ka gaidīt obd kabeli 3ned
Tomer paklausiju Karrlo un sanemos beidzot sazvanniju elektri kurs nemies ar v8 utt.
UN ceturdien cerams ta beidzot vinjsh ruks
Rūc v8 tik jasametina kolektors un ta jau varees braukt . izradas spolem barošana nebija piesleegta
shodien es
shodien es
nu te tev beeda bija veciit ,lai ruuc taa buudaAnderss rakstīja:Tomer paklausiju Karrlo un sanemos beidzot sazvanniju elektri kurs nemies ar v8 utt.
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
kāds video nebūs vai citas atskaites par v8?
Mašina izskatā šādi bet vēl japabeidz haube + kolektori jasataisa + vadi kartīgi jasaliek + janopērk gumija kardanam + gan jau vēl kautkas
Tātad 1 reizē šodien šķiļot klāt ailidoja vina šļauka no eļļas bačoka bet uzlikām hamutu un aida 2 x laidām gaja tikai 4 stobri vismaz pēc skaņas tā izklausijās ka viena puse tik iet , tad 3 x laidām Roberts mazliet iespieda un aizgāja visi storbri ko var redzēt iekš video kvalitāte gan nav laba, žēl ka telefons nespēj to skaņu uztvert labi
Tātad 1 reizē šodien šķiļot klāt ailidoja vina šļauka no eļļas bačoka bet uzlikām hamutu un aida 2 x laidām gaja tikai 4 stobri vismaz pēc skaņas tā izklausijās ka viena puse tik iet , tad 3 x laidām Roberts mazliet iespieda un aizgāja visi storbri ko var redzēt iekš video kvalitāte gan nav laba, žēl ka telefons nespēj to skaņu uztvert labi
Izklausās kā belarus, bet
nu jā bet nu par to galigi netiek domāts zinkā finanses ierobežotas
šofer pussē būs no kolektora pa taisno sparnam cauri , un pasažiera pusē būs zem sliekšņa laikam . Indviduālis
šofer pussē būs no kolektora pa taisno sparnam cauri , un pasažiera pusē būs zem sliekšņa laikam . Indviduālis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 19