2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 72
- chevron_right
veselīgs nacionālisms un BMW Power Latvia
Kā powera pasākums? Patika/nepatika?
Lasot powerā atsauksmes, izklausās, ka visi šausmīgi vīlušies un visiem palicis pamatīgs rūgtums sirdīs. OK, CP17 es saprotu, tur cits stāsts. Bet viņam viss izdevās lieliski un šķiet arī pats ok atpūtās. kopumā, ka bija silkti - ir pamatīgas muļķības. Es personīgi atpūtos lieliski. Un nu man liekas, ka arī pārējie nejutās slikti. Uz vakara pusi jau visi staigāja apkārt, sapazinās, runājās, čiloja. Labs moments bija, kad cepu sašļiku un pēkšņi balss no augšas - Sveiki kaimiņi no sākuma uz pauzes paliku, pēc tam skatos, ka uz jumta uzlīdis e36 lietotājs beigtais
Es uzskatu, ka bija izdevies mierīgs chill pasākums
Es uzskatu, ka bija izdevies mierīgs chill pasākums
e36 Power Salacrgīva Jāņi 2013
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir iepirkti ziemas apavi ar visām zolēm
un šoziem speciāli gribēju bleķiniekus, lai var izspēlēties ar krāsas baloniņu
tos kas man tagad virsū varēs droši dabūt, ja kādam vajag droši PM ar piedāvājumiem, varu arī pret ko iemainīt.
un šoziem speciāli gribēju bleķiniekus, lai var izspēlēties ar krāsas baloniņu
tos kas man tagad virsū varēs droši dabūt, ja kādam vajag droši PM ar piedāvājumiem, varu arī pret ko iemainīt.
gribēju apmest riņķī uz pārbrauktuves pie jaunā Rimi (kur būvē dienvidnieku tālāk) kas ir pašu braucēju izveidota un izrādījās pārāk dziļi bija izbraukāta jau un asfalts par augstu
Nee nu ar Rota'aam jau buutu galiigi smuki
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
kaut kad sen uz ziemas edition taisīts. nu jā, tagad gan laikam liktu melas Rotas, izvalcētu arkas , lai var max platus uzlikt
es tikko ieķēru ziemai bleķiniekus ar ziemenēm galvenais, lai man tas autiņš sagādā baudu, patīk un arī, lai es varu mierīgi pārbraukt guļošajam bailēs nedrebot vai neatsitīšu ko atkal, bet nu arī uz X36 nespiežu vai ķekavas paku
Ridlihs rakstīja:
kaut kad sen uz ziemas edition taisīts. nu jā, tagad gan laikam liktu melas Rotas, izvalcētu arkas , lai var max platus uzlikt
Nepatīk, liekas, ka //mpakas šajā izpildījumā trūktu "kā ēst"!
zinu erda , tāpēc jau minēju, ka tas ir winter edition
Tā.... ir šis tas sadarīts...
Visi darbi veikti pie Activity iekš Alda Auto. Pēdējās aktivitātes notika vakar visas nakts garumā. Ap 6 rītā aizbraucām mājās atlika tikai ieiet dušā un doties uz darbu
Mega 325 liels paldies Activity par visiem darbiem, īpaši par visas priekšas savešanu kārtībā, cik nu tas iespējams bija. Bet Activity ir talants tehniski improvizēt, lai gala rezultāts būtu vnk tuvu ideālam, cik nu tas iespējams bija ar visiem aplauztajiem lukturu stiprinājumiem un citiem sīkumiem.
Un jā, arī viņam pateicoties man ir BEIDZOT tonītis laikam visprecīzāk aprakstīt varētu tā, ka stāvot uz vietas atgādina Dodge Charger , bet ieberot un uzņemot ātrumu - Subaru rūkoņu
Paveiktais:
Nomainīta eļļa, visi iespējamie filtri.
Vairākas jaunas Lemforder bukses.
Beru sveces ieliktas.
Jaunas miglas.
Savesti kārtībā eņģeļi, priekšējie luktuti, pagriezieni, aizmugurējie lukturi.
Uzlikti splitteri jauni
Jaunas uzacis (un šoreiz pieliktas normāli )
Un tas, kas manas ausis priecē visvairāk, smaidu izraisa katru reizi piedarbinot un liek aizmirst par muzonu, ir izplūde
Varbūt ko piemirsu, jo šausmīgi miegs nāk joprojām
Visi darbi veikti pie Activity iekš Alda Auto. Pēdējās aktivitātes notika vakar visas nakts garumā. Ap 6 rītā aizbraucām mājās atlika tikai ieiet dušā un doties uz darbu
Mega 325 liels paldies Activity par visiem darbiem, īpaši par visas priekšas savešanu kārtībā, cik nu tas iespējams bija. Bet Activity ir talants tehniski improvizēt, lai gala rezultāts būtu vnk tuvu ideālam, cik nu tas iespējams bija ar visiem aplauztajiem lukturu stiprinājumiem un citiem sīkumiem.
Un jā, arī viņam pateicoties man ir BEIDZOT tonītis laikam visprecīzāk aprakstīt varētu tā, ka stāvot uz vietas atgādina Dodge Charger , bet ieberot un uzņemot ātrumu - Subaru rūkoņu
Paveiktais:
Nomainīta eļļa, visi iespējamie filtri.
Vairākas jaunas Lemforder bukses.
Beru sveces ieliktas.
Jaunas miglas.
Savesti kārtībā eņģeļi, priekšējie luktuti, pagriezieni, aizmugurējie lukturi.
Uzlikti splitteri jauni
Jaunas uzacis (un šoreiz pieliktas normāli )
Un tas, kas manas ausis priecē visvairāk, smaidu izraisa katru reizi piedarbinot un liek aizmirst par muzonu, ir izplūde
Varbūt ko piemirsu, jo šausmīgi miegs nāk joprojām
Sexy beast
Gribu dzirdēt to skaņu.
Gribu dzirdēt to skaņu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
yeah, nu jau ir ļoti tuvu summer beast predator edition
bet pilns beast būs gan jau tikai uz nākamo vasaru
nu kavēsi atkal ko - tad dzirdēsi
bet pilns beast būs gan jau tikai uz nākamo vasaru
nu kavēsi atkal ko - tad dzirdēsi
Super,ir taa veerts neguleet nakti
o jā, rubīdamies ārā braucu mājās, par darbu nerunāsim (veiksmīgi pamanījos visu dienu gulēt ) , bet ar tādu baudu. CP paņēma ciet vēl, domāju, ka jaukais rīts ir tomēr izčakarēts, bet nē, palaida vaļā, visu cieņu kungiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 72