ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 25
- chevron_right
Ar normālu ET var uzlikt mierīgi 255 gumiju
rekur piemērs
BBS RC 303 8.5x18" ET38 (all 4) Tires - 245/35-18 and 255/35-18
http://image.superstreetonline.com/f/41 ... delete.jpg
rekur piemērs
BBS RC 303 8.5x18" ET38 (all 4) Tires - 245/35-18 and 255/35-18
http://image.superstreetonline.com/f/41 ... delete.jpg
Pēdējais labojis kars - 11 Nov 2014, 23:13, kopā labots 2 reizes.
Kā jau tu pats rakstīji, man ET ir 26, domāju ka man tādas riepas kā tevis pieminētajā piemērā nederētu. Es arī pagaidām sliecos uz 215/45, bet to izdomāšu pēc tam kad uzmērīšu riepas ko cipruss aizdos testam.
Nākamā lieta, kā jūs domājat kādā krāsā krāsot diskus? Es sāku apdomāt variantu krāsot baltā krāsā!
Nākamā lieta, kā jūs domājat kādā krāsā krāsot diskus? Es sāku apdomāt variantu krāsot baltā krāsā!
paveiksies ja 215/40 derēs, bet visticamāk nāksies likt 205/40
Augstumu gribētu 45 jo ar manu braukšanas stilu un ceļiem pa kuriem jābrauc, ar 40 augstumu un vēl strečotām riepām pastāvēs reāla iespēja sapist diskus. Skaidrs ka būs jāizmēģina vairāki varianti līdz atradīšu optimālo + ar šiem diskiem nāksies drusku mainīt braukšanas stilu.
Nu man ir 215/45 uz 9j un kkādi et20/22 bija.. arkās pa reizej iemetas, ja aizmugure 2 sēž un i to asākos līkumos vai kad uzšūpo. Tā kā pie et26 vajadzētu būt ok!
Un par krāsu diskiem- Balta
Un par krāsu diskiem- Balta
Beautiful Mechanical Wonder
runājot par krāsu, šiem diskiem vienīgi baltu
Balti bus sex.shiem disiem citu rasu gruti iedomaties as piestavetu pie tavas krasas
ar kompatu pa brugji
+ par pelēkiem
- par baltiem
- par baltiem
Domāju kā palikšu pie baltās krāsas! Par to maiņu diez vai, nepatīk man style 110. Ja apniks style 32 vai galīgi neies virsū man uz mašīnas, tad tirgošu nost!
Man no tik daudz piedāvājumiem jau galva sāpētu .Iesaku Piektdienas vakarā paņemt kārtīgu Magariču ar draugiem par šo tēmu parunāt. Sestdienas rītā tu toč zināsi kādā krāsā ,Kādas izmēra riepas neņemot draugu ieteikumus. Paša izvēle tā pati labākā. Pēc paša pieredzes
Šodien piemērīti aizmugurējie Style 32 diski ar 9J. Ir labāk nekā biju gaidījis! Vēlreiz paldies cipruss18, ka aizdeva riepas,lai varētu piemērīt kā izskatās! Kā arī šodien Salamandra darbnīcā tiek pārmetināta aizmugurējā līste, kas nāk zem bagažnieka, un uzstādīta oriģinālā 2.8 izplūde.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mašīnai pavisam cits skats, super ,man patīk!
man ari patiik
krasa smuka un diski,nu ar style32 nevar noshaut garam
ar kompatu pa brugji
ja vien nenokrāso baltus..cipruss18 rakstīja:man ari patiik
see ya altie style32 uz vinja autoizskatas slikti???
ar kompatu pa brugji
tas ka vienam izskatas labi, nenozīmē ka visiem izskatīsies labi. un vsp divi dažādi auto.cipruss18 rakstīja:see ya altie style32 uz vinja autoizskatas slikti???
Seeya kupejai ir cits sarkanais tonis! Nez, par krāsu manas domas dalās! Itkā baltais būtu labi, bet uz balto tā īsti nevelk. Tumšos toņus īsti negribās, jo tad diski pazudīs kopskatā. Laiks rādis kas un kā būs, no sākuma kādu laiciņu pabraukšu ar nekrāsotiem lai saprastu apmierina viss viņos vai nē.Prodigy rakstīja:tas ka vienam izskatas labi, nenozīmē ka visiem izskatīsies labi. un vsp divi dažādi auto.cipruss18 rakstīja:see ya altie style32 uz vinja autoizskatas slikti???
Manuprāt var nošaut garām, neteikšu ka diski baigi ahujennie, bet ir ok! Piemēram style32 bez plaukta man galīgi nepatīk.cipruss18 rakstīja:man ari patiik
Aizmugurējās līstes pārmetināšana procesā:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 25