540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 56
- chevron_right
Te, vēl līdzīgi kā dažos citos topicos šai forumā, viss notiekās un auto top aizvien sexygāks!
PS. Par parastajām lampām un xenoniem vienmēr esmu tā teicis!
PS. Par parastajām lampām un xenoniem vienmēr esmu tā teicis!
no e36 laikam problematiski dabut tadus ideala stavokli, tad butu japarshuj.RENIO rakstīja:kādēļ no e46 ņem?
Ļoti, ļoti glīts bembis, un tas GT spoileris ir
Paldies, paldies, paldies!...
Labā ziņa - benķi ir atgādāti un tiešām ļoti labā stāvoklī kas arī bija viens no iemesliem izvēlēties no e46..
Sliktā ziņa - vel stāv A3 bagažniekā...
Labā ziņa - benķi ir atgādāti un tiešām ļoti labā stāvoklī kas arī bija viens no iemesliem izvēlēties no e46..
Sliktā ziņa - vel stāv A3 bagažniekā...
e36
Eleganti! Tik tie iespiestie brīnumi mazliet bojā, bet uz visa fona tas vispār ir sīkums
Salons ielikts, aizmugurējie ir bišku lielāki, bet es domāju paspēlēties vel, nekas tur traki neatškirās meiģināšu ielikt arī aizmuguri līdz galam,pagaidām iekša ir bet nav vel uz 100% savā vietā, škiet ka ir iespējams jātaisa process tad manīs..
Kas var būt ka no kādiem 150km/h uz augšu auto uzvedās tā kā škiet ka tulīt satikšu radītāju vnk kājas aukstas pa līdzenu ceļu mētā, piekare tikko čekota , tiešam dēļ R18? kad bija r17 tādas problēmas nebija...
Kas var būt ka no kādiem 150km/h uz augšu auto uzvedās tā kā škiet ka tulīt satikšu radītāju vnk kājas aukstas pa līdzenu ceļu mētā, piekare tikko čekota , tiešam dēļ R18? kad bija r17 tādas problēmas nebija...
e36
tikko no tantēm dzirdēju, ka no e46 liekot priekšējos beņķus rodas problēma viņu regulēšana pie aizvērtām mašīnas durvīm!
Proti, lai noregulētu kādā pozīcijā beņķi ir jāver vaļā durvis!?
True or Falsh?
Proti, lai noregulētu kādā pozīcijā beņķi ir jāver vaļā durvis!?
True or Falsh?
Daļeja patiesība regulēt var vissu izņemot atzveltnes atgāšanu ir nedaudz problemātiski to darīt, ļoti maz vietas prikstiem kad aizvērtas durvis,man arī sanāk diezgan patālu atbīdīts tas benķis, tuvāk-tālāk, augstāk-zemāk nekādu problēmu nav...
e36
Kāds aptuveni ir cipars šiem lietajiem kas man stāv virsū? Nav tā ka nepatīk vnk interesē, protams, sava doma apakšā ir..
e36
skatoties no kvalitātes bet domāju ~250 - 300,-LVL noteikti
300 nebus ja nu vienigi tur nav mega riepas.bet no 200-250 vinji pat uk taa cena grozaas
ar kompatu pa brugji
domāju 300 būs jo viņiem centri ir virpotie, lai normāli uzliktu uz e36
Bija doma par perfektiem style 24, zinu nav tik glīti kā šie, bet man tie diski vienmēr patikuši + vel nav nekas jāvalcē un autiņs paliek krietni vien braucamāks, nevis tikai skata pēc, ticamākais jau ka paliks virsū šie..
e36
būtu šī gada pavasaris man tādi bija - būtu noteikti ar tevi samainijies
bet tagad nekā
bet tagad nekā
RENIO rakstīja:būtu šī gada pavasaris man tādi bija - būtu noteikti ar tevi samainijies
bet tagad nekā
Nu ja kādam ir labi neapčakarēti , nenoskrāpēti style24 ar vel kaut sezonu braucamu gumiju, būšu atvērts piedāvājumiem, šiem r18 cik man teica ir svaigi pulēti plaukti un krāsoti centri, no šizēm ja tā to var nosaukt ir nedaudz varbūt 1cm plauktā skrambiņa, man škiet ka jau bija kad nopirku, varbūt arī nē katrā ziņa braucu ļoti akurāti un nevaru iedomāties kur es pie tādas varēju tikt..
e36
varbut tu varetu ielikt bildes ar katru disku atseviskji nofocetu tuvplana
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:varbut tu varetu ielikt bildes ar katru disku atseviskji nofocetu tuvplana
Svētdien auto būs uz skates ratiem R15 , noteikti vilksies pa zemi...ar r18 knapi tiku iekša TA , lkm ņemšu uzreiz nost spliterus, 10.septembrī būs jauni loki rocenei, beidzot jo vissu laiku tika tikai pievilkts..
Nofocēju sliktāko disku, kur ir pirksta fragments tur tā šaize.., aizmugurē vnk lielāks plaukts tā diski pilnīgi vienādi..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …