Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right
ir plāni uz nākamo gadu kaut ko papildināt/izmainīt autiņam?
Bildes
Esi kaut reizi ratus uzkūpinājis? es tavu auto nekad neesmu redzējis netiru
Esi kaut reizi ratus uzkūpinājis? es tavu auto nekad neesmu redzējis netiru
Sezonas noslēgumā tā vien kūpināja un laida pa trasi
Perfekts!!!
Sent from my S5 mini using Tapatalk
Sent from my S5 mini using Tapatalk
Paldies
Emzi, jā,man viņš visu laiku tīrs kada tad jega no vizinašanas ar brīvdienas auto,ja viņs ir netīrs?
un burnout`us neesmu taisijis,bet saules gan dažreiz uzgriežu bet sezonas sakumā uzliku testa režimam galigi plikus 205/45 riepas un viņi vel turas jau 4 menešus garažā metajas pilnīgi jaunas riepas,bet laikam uzlikšu viņus tikai nakamgad
Dogma aga,un pa ziemu arī ar viņu braucu,un purns ir šķibs,vismaz man ta V1beta teica
Renio,hvz,varbūt uzlikšu kruizu,ja kads palīdzes ar uzstadišanu. bet pa lielam man ļoti patīk tads,ka tagad izskatas. gribas tikai braukt
Emzi, jā,man viņš visu laiku tīrs kada tad jega no vizinašanas ar brīvdienas auto,ja viņs ir netīrs?
un burnout`us neesmu taisijis,bet saules gan dažreiz uzgriežu bet sezonas sakumā uzliku testa režimam galigi plikus 205/45 riepas un viņi vel turas jau 4 menešus garažā metajas pilnīgi jaunas riepas,bet laikam uzlikšu viņus tikai nakamgad
Dogma aga,un pa ziemu arī ar viņu braucu,un purns ir šķibs,vismaz man ta V1beta teica
Renio,hvz,varbūt uzlikšu kruizu,ja kads palīdzes ar uzstadišanu. bet pa lielam man ļoti patīk tads,ka tagad izskatas. gribas tikai braukt
bildes skatāmas!
Sūti tik uz kalendāra bilžu atlasi!
Sūti tik uz kalendāra bilžu atlasi!
Ko notiek ar tiem porsche diskiem??
Skaitule ne žurkaa
Tie bbs
Tie bbs
kka nemaniju viņu trasedogMa rakstīja:Sezonas noslēgumā tā vien kūpināja un laida pa trasi
Tie nav porsche diski,tie ir rh zw1 3daligie diski,vnk centriņi ir porschekreativs rakstīja:Ko notiek ar tiem porsche diskiem??
priekšā būs 8.5j ar 205/40 riepam,aizmugurē 9j ar 205/45 riepam, riepas jau virsu,tagad gaidu,kad būs gatavi starplikas,jo viņiem ir mazs ET bez starplikam viņi izskatas tā Ja kas,tie mani bbs vel ir pieiejami
Sveiki visiem!
Ta ka šogad ziemas gandriz ka nebija,laiks ļava atklat sezonu agrāk,neka tas bija ieplānots Kad uzliku diskus uz auto,sapratu,ka 205/40 riepas galigi neder uz 8.5j diskā,pec skara bija ļoti liela atšķirība salīdzīnot ar 205/45 riepu uz 9j diska. 205/45 bija pilnīgi jauna riepa,un pārdod viņu negribejas,nakas pārdod 205/40 riepas un nopirkt pilnīgi jaunas 215/40 riepas Tagad pec augstūma viņi izskatas vienadi. un ar ieprekšejo gadu sedinajumu auto izskatījas pec džipa,noskruveju visu auto uz kadiem 5-7mm zemāk.
Bija sliņkums mazgāt auto,tapec viņš netīrs bildes
Ta ka šogad ziemas gandriz ka nebija,laiks ļava atklat sezonu agrāk,neka tas bija ieplānots Kad uzliku diskus uz auto,sapratu,ka 205/40 riepas galigi neder uz 8.5j diskā,pec skara bija ļoti liela atšķirība salīdzīnot ar 205/45 riepu uz 9j diska. 205/45 bija pilnīgi jauna riepa,un pārdod viņu negribejas,nakas pārdod 205/40 riepas un nopirkt pilnīgi jaunas 215/40 riepas Tagad pec augstūma viņi izskatas vienadi. un ar ieprekšejo gadu sedinajumu auto izskatījas pec džipa,noskruveju visu auto uz kadiem 5-7mm zemāk.
Bija sliņkums mazgāt auto,tapec viņš netīrs bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoti skaisti, kā vienmēr
Smuks porš
Draudzīgs ieteikums kā bez maksas uzlabot mašīnas izskatu - noņem to M zīmi aizmugurē. Tas nav M3 un tā nav arī zīme no M3.
Visādi citādi ļoti simpātisks auto
tā ir m zīmīte, un atradi par ko piesieties. Personigi man netraucē un pats auto ir ļoti skaists - viens no lābākajiem sedaniemBRASS rakstīja:Draudzīgs ieteikums kā bez maksas uzlabot mašīnas izskatu - noņem to M zīmi aizmugurē. Tas nav M3 un tā nav arī zīme no M3.
pirms gudri dirst vajag parliecinaties vai vispar saproti par ko dirsBRASS rakstīja:Draudzīgs ieteikums kā bez maksas uzlabot mašīnas izskatu - noņem to M zīmi aizmugurē. Tas nav M3 un tā nav arī zīme no M3.
ta nav M3 zimite bet gan M tech zimites kas apzime ka masina ir aprikota ar M tech/ Msport extram
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right