KLAVINA M3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 21
- chevron_right
ari sogad izgaju tenisko vienādiem rādījumiem,abas puses vienādi bremzē, un pat roceni biju uz aci pieregulējis vienādi! un man ir 95 gada mašina,taisu pats visu, nekādu servisu! Taka nekā īpaša vnk labi sagatavots auto uz TA.Elstins rakstīja:Darba bremžu vienlīdzības abās pusēs un izskatās, ka nav pat neviena vieninieka. Skaisti, paturot prātā, ka 98. gada mašīnaega rakstīja:kas tur tik īpašs?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tieši tā,bez neviena aizrādijuma Patīkami,ka arī šāda gada mašīnai tā var būtElstins rakstīja:Darba bremžu vienlīdzības abās pusēs un izskatās, ka nav pat neviena vieninieka. Skaisti, paturot prātā, ka 98. gada mašīnaega rakstīja:kas tur tik īpašs?
Vispār uz TA speciāli negatavojām,jo vēl nevarējām izdomāt vai šogad iesim vai pēc ziemošanas. Tad vakar spontāni radās doma,ka varetu pamēğināt iziet un kā būs,tā būsega rakstīja:ari sogad izgaju tenisko vienādiem rādījumiem,abas puses vienādi bremzē, un pat roceni biju uz aci pieregulējis vienādi! un man ir 95 gada mašina,taisu pats visu, nekādu servisu! Taka nekā īpaša vnk labi sagatavots auto uz TA.Elstins rakstīja:Darba bremžu vienlīdzības abās pusēs un izskatās, ka nav pat neviena vieninieka. Skaisti, paturot prātā, ka 98. gada mašīnaega rakstīja:kas tur tik īpašs?
nu bet ieprieks tapat taisits bija, tas jau nenozime ka pirms skates iepriekseja diena taisits!
Nu jā,vnk sekots līdzi stāvoklim
Kādi Tev riepu izmēri uz tiem e65 diskiem?!
215/35/18
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jau bija kad nopirku, bet reifen-directaa tiesi tadas riepas kaa man maksa kadi 12x eur/gb , bet var dabuut arii pa 69eur/gb vai pa 200eur/gb
Labas cenas.
Labas cenas.
Dēļ R18 izskatās lieli riteņi, bet tā pat zemāks par viszemāko oem izmēru (235/40/17)KLAVINS rakstīja:215/35/18
Tak nomierinies Kars, tāpat neviens nekad ar to auto nebrauks trasē uz laiku vai vēl sazin ko
Es tik konstatēju faktu esmu riepu izmēru nūģis :tire size calculator:
Takā izpūtējam kronšteins bija kļuvis nesmuks , tika uzsūtīts jauns
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labas cenas.
Labas cenas.
Šis ir dulli Katrs sīkums OEM
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Shim cilveekam jaaliedz pieeja teemaam kur tiek apsprriests riepu/disku izmeerikars rakstīja:Es tik konstatēju faktu esmu riepu izmēru nūģis :tire size calculator:
BMW_The Ultimate Repair Bill
Agro teica, ka esot ljoti labi nopuleets auto, cik sapratu ar roku puleeja, kaadas pastas, uzklaajamos riikus izmantojaat?
Kūtiņu neesmu pulējusi ar mašīnu NE VIENU REIZI,tik ar rokām. Gala rezultātu domaju padara tik pabeigtu antihologrāfiskā pasta,ar kuru nobeidzu pulēšanu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 21