E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 19
- chevron_right
Taisnība, tumšas krāsas jau pēc 5 min brauciena pa rīgu dupsis ir putekļos.... besī... Vakar satīriju salonu, samazgāju , savaskoju, sasmērēju plastmasas ar plastmasas aizsarg kkādu gēlu, riepas ar kkādu gēlu Un šorīt no āras jau putekļaina.
Nebij ,ko darīt , uz mob sačakarēju bildi, uz pc noteikti vispār graudi vien
Nebij ,ko darīt , uz mob sačakarēju bildi, uz pc noteikti vispār graudi vien
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tātad. Bij škrobe visu laiku un nevarëju atrast , kăpēc smird pēc Mr.Bendžamina motortelpā. Tad nu vienu dienu sāka smirdēt tā , ka salonā nevarēja uzturēties. Tad nu atrāvu kapotu un sāku pētīt , un jā trubiņa , kas aiziet uz filtru sulo diezgan traki. Tad nu nomainiju to. Ps jă bùt ķìnietim ar mazăm rociņăm , lai neko nejaucot vairāk ārā tur varëtu tikt klāt.
Trubiņa nomainīta un esmu śokā, pazuda liekā vibrăcija motoram un pat jūtami atsaucīgāks palika. Un tas viss dēļ taas trubiņas?
Tad pa čomisko dabūtas 4tras 215 40 spolēšanai riepas , 1dien jānomaina.
Veiksmīgu jums vispasaules Alus dienu.
Trubiņa nomainīta un esmu śokā, pazuda liekā vibrăcija motoram un pat jūtami atsaucīgāks palika. Un tas viss dēļ taas trubiņas?
Tad pa čomisko dabūtas 4tras 215 40 spolēšanai riepas , 1dien jānomaina.
Veiksmīgu jums vispasaules Alus dienu.
Labu nakti , kuriem Tofiks nav beidzies
Tad nu uzliktas citas spolējamās aizmugurë, ieliktas regulăcijas aizmugurē, pielieta bāka, atkal savaskots un atkal jaunas slotiņas.
Ps nekad vairs nepirkšu BOCSH slotas. Pat pus gadu neizvilka
https://youtu.be/FXP1rro9pcE
Tad nu uzliktas citas spolējamās aizmugurë, ieliktas regulăcijas aizmugurē, pielieta bāka, atkal savaskots un atkal jaunas slotiņas.
Ps nekad vairs nepirkšu BOCSH slotas. Pat pus gadu neizvilka
https://youtu.be/FXP1rro9pcE
Kādās tgd paņēmi?
Alca slotiņas, tur jau gadu. Lētas un labas, žēl nav ar spoileri.
Arī drīz pirkšu, bet nevaru izvēlēties ko labāk, kas ilgāk tur..
Nu tākā man reti sanāk braukt ar žurku , tad izturëja ilgākVladlen rakstīja:Bosch slotinas tur 1-2 menesus :)
Ko grosā iedeva to uzliku. Lētāsvitjazz rakstīja:Kādās tgd paņēmi?
priekš kabra es ņemu Cenu Klubā pašas lētākās - un kvalitāte pārsteidz salīdzinit ar Bosch
Ko sakat par CSL spoileru + GT lūpa + flaņči + camberi + sagāzuma reugulējamās atsaites aizmugurē + 195 40 uz j8?
Tik tā , dzerot pļāpūdeni , štukoju ko darīt uz nākamo sezonu.
Protams jauns spārns, lukturi priekšā, lai uz TA atkal nav no čoma jāņem china lutkuri.
Tad vel mby sliekšņi jāpārmetina, jo viens ir tāds šaubīgs
Un ar ko jārēķinās ,ja gribu pārvilkt bremžu tubiņas, ir tur kādi īpaši savienojumi,dalītājia un s shit?
Tik tā , dzerot pļāpūdeni , štukoju ko darīt uz nākamo sezonu.
Protams jauns spārns, lukturi priekšā, lai uz TA atkal nav no čoma jāņem china lutkuri.
Tad vel mby sliekšņi jāpārmetina, jo viens ir tāds šaubīgs
Un ar ko jārēķinās ,ja gribu pārvilkt bremžu tubiņas, ir tur kādi īpaši savienojumi,dalītājia un s shit?
http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
Labāks risinājums par camber, lai iebāztu arkās.
CSL un GT gjau būtu zbis.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Stance works ir apmēram tas pats kas močiem čoperis
Praktiskums/jēga nekāda tika izskats un izrādīšanās
Toms viņš jau neko negrib iebāzt arkās, viņš drīzāk tēmē uz ko šādu
Praktiskums/jēga nekāda tika izskats un izrādīšanās
Toms viņš jau neko negrib iebāzt arkās, viņš drīzāk tēmē uz ko šādu
Slēpts saturs: Parādīt
Tad j8 būs pa šauru. Un negribās kko kniedēt esošai virsbūvei klātTomSkarsts rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
Kars, jup uz kko tādu. Nu ja tu ar e36 brauktu max 10k gadā, tad tu arī viņu taisītu pēc iespējas acij baudāmāku
Uz logu līmes viss turāsElvijsR rakstīja:Tad j8 būs pa šauru. Un negribās kko kniedēt esošai virsbūvei klātTomSkarsts rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
Kars, jup uz kko tādu. Nu ja tu ar e36 brauktu max 10k gadā, tad tu arī viņu taisītu pēc iespējas acij baudāmāku
Katram jau acij baudāmais ir cits, man personīgi - widebody. Bet katram savs, es tik piedāvāju.
Edit: pie reizes, tev ar 205/40 ir uz zemāko TA koilas vai arī tev kkas cits? Man ir ET35 8J un TA uz zemāko, bet 205/50. Stūri izgriežot vieta ir, bet ja cauri bedrei ar izgriestu stūri jābrauc tad ir kā ir
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja:Uz logu līmes viss turāsElvijsR rakstīja:Tad j8 būs pa šauru. Un negribās kko kniedēt esošai virsbūvei klātTomSkarsts rakstīja:http://www.stance.lv/lv/component/virtu ... l?Itemid=0
Katram jau acij baudāmais ir cits, man personīgi - widebody. Bet katram savs, es tik piedāvāju.
Nu jā logu līme, man jau sliekšu uzliaks turās uz tās
Bet kad gribi ņemt nost tad ir drusku jāpačakarējas ar visādiem sūdiem ,lai viņas vesalas noņemtu un nee nee tos mby vel uz nākam nākamo sezonu, ar 10j diskiem tik tā ,sapņot nav aizliegts
Nu priekša ir max zemu , aizmugure arī bij max zemu, bet tgd aizmugurē ieliktas regulācijas, jo lai priekšu dabūtu zemāk ir jāizņem mazā atspere un kamēr nav flanči, camberi un izvalcētas priekšā ar kas , tikmēr nelaidīšu līdz pašai zemei
Atkal sapucēts un foto uzņēmums ar samsūdu
Kur var nopirkt tos metāla ventīļus? Vienam ratam viens laiž ļoto minimăli garām.
Kur var nopirkt tos metāla ventīļus? Vienam ratam viens laiž ļoto minimăli garām.
nois, laikam viena no tīrākajām kupejām forumā.
tu domā šitādus?
tu domā šitādus?
Paldies pucēju , kad ir laiksLawwr rakstīja:nois, laikam viena no tīrākajām kupejām forumā.
tu domā šitādus?
Jup , tieşi tădus
ņēmu no ēbreja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15