dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 130
- chevron_right
9. maijs tuvojas
putans rakstīja:nja man tie gali uz augshu asociejas uzreiz ar to kaa krievinji vinjus liek kilometru uz aaru taa ka bezmazvai jasien bantiite klat
Ne tikai krifeļiem, bet arī vāciešiem šādi bunduļi ir raksturīgi!
Ieliec vel kaadu bildi, jo no saana taa iisti nevaru saprast, patiik vai nepatiik.dogMa rakstīja:Uzlikts iemēģināt oriģinālais REMUS bundulis. Biju pārsteigts, ka ir tik kluss un skaņa ir perfekta Izskatās, ka paturēšu to
Atliek tik mazliet notīrīt un būs
Ir labs, ievērtēts dzīve
dogma- kamer neesi ielicis bildi no sana tikmer nevar isti ievertet! kad liku sev virsu to skorpion bunduli, tad tas ari karajas bik pa zemu, kas mani neapmierinaja, tavs izstas pagaidam tads pats ka tas bija
...
Nop, manējais augstuma ziņā ir maksimums :) Tūlīt nobildēšu (bet vakarā ielikšu) pilno bildi
Sorry, bet man vecais patika labāk.
No aizmugures skats gan jau labs, bet no sāna arī ne visai
Nav taa ka nepatiik, bet taisnaas man vairaak patiik, gaumes lieta.dogMa rakstīja:Tāda der?
Tev kā Mārim piestāv taisnās trubas . Bet man patīk .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Man jau pašam arī patīk, kaut gan no sākuma likās, ka nebūs tik labi. Šis bundulis man dod to, ko nedeva iepriekšējais - klusumu
Kušss...RENIO rakstīja:Sorry, bet man vecais patika labāk.
dogMa - Tev tak tā jau nopakots auto, kā iepriekšējais varēja būt par skaļu? Manā bundžā braucot mans super caurais pat ir tīri ok. Pa šoseju vispār nedzird.
dogMa,kur liki veco?
Ne jau salonā pa skaļu :) Bet gan no ārpuses.. Agrāk patika, bet tagad gribas stock skaņu, diemžēl - bet šī ir biku labāka par stockRuu rakstīja:Kušss...
dogMa - Tev tak tā jau nopakots auto, kā iepriekšējais varēja būt par skaļu? Manā bundžā braucot mans super caurais pat ir tīri ok. Pa šoseju vispār nedzird.
Gaida, kad Ruu sapelnīs tik daudz naudu, lai paņemtu no manisFakinels rakstīja:dogMa,kur liki veco?
Ruu nepērc
es ar vēlos ko tādu kā tev vecais uzlikt
es ar vēlos ko tādu kā tev vecais uzlikt
njaa, ta jau ari likas! parak regojas ara, tapat ari man bija, ieksmalaa pret riepu nerivejas?
...
Nop, viss stāv savās vietās.
Man arī tā domājas...RENIO rakstīja:Sorry, bet man vecais patika labāk.
man rivejaas ari pret riepu! nevareju iebraukt ka tas var but, jo citiem tak tadi pat buinduli ari irdogMa rakstīja:Nop, viss stāv savās vietās.
v
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16