Nixona 320iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 27
- chevron_right
Domāju ka nixonam vajaga uztaisīt topiku kur viņam var aizskaitīt kaut kādu naudas summu uz viņa konta priekš šīm gonkām(daudz jau nevajaga, kaut 10x cilvēki pa €2 katrs, bet nixonam tas varētu noderēt, pats esmu ar mieru, bet tikai ja ir paypal accounts jo uz LV konta nekā man tur nav palicis)
Kas ir ar mieru šim, raksta PM, rekvizītus varu nosūtīt. Ir arī PayPal acc.aarchijs rakstīja:Domāju ka nixonam vajaga uztaisīt topiku kur viņam var aizskaitīt kaut kādu naudas summu uz viņa konta priekš šīm gonkām(daudz jau nevajaga, kaut 10x cilvēki pa €2 katrs, bet nixonam tas varētu noderēt, pats esmu ar mieru, bet tikai ja ir paypal accounts jo uz LV konta nekā man tur nav palicis)
Baigi stulbi, ka no forumistiem šīs trases ir tālu un nevarat dzīvajā atbalstīt.
Lai gan pēc šīs gonkas jau aprunājos ar dažiem cilvēkiem, ka varbūt ir laiks sākt braukāt uz tālākām trasēm, kur arī ir vairāk konkurentu. Tik tas pasākums izmaksu ziņā uzreiz ir x2.
Es par, labus darbus darīt nekad nevar būt slikti!
Pēdējā gonka izskatās ka bija smaga gan braukšana, gan tehniski, tāds Teperim līdzīgs.
Kas tas ir pa autokrosu?
Kas tas ir pa autokrosu?
Nē, trase bija laba... Jau pēc pirmā priekšbrauciena vairs tie dubļi nebija. Patika.
Tā ir Ķoņu-Dravnieku trase. Visas amatieru autokrosa trases mums sanāk tepat netālu viena no otras, ~40km varētu būt tālākā.
Tā ir Ķoņu-Dravnieku trase. Visas amatieru autokrosa trases mums sanāk tepat netālu viena no otras, ~40km varētu būt tālākā.
nu viss iespaidojoties no si topika savu parbuvesu mazliet prieks Tepera ziemas autosprintam, uz vasaras vairs nepaspet
tak gan jau tas Igaunis kamer izdomaja kad jabremze bija jau atmeties tevi, tie tak tomer Igauni
kas tev par reduktoru stav virsu?
tak gan jau tas Igaunis kamer izdomaja kad jabremze bija jau atmeties tevi, tie tak tomer Igauni
Malacis, Nixon, tā tik turēt! Sekoju līdzi katram apdeitam!
Noskatījos tikko video, tiešām viņam logs bija ar dubļiem, bet nu, tomēr, tad vai nu notīri stiklu, vai neapdraudi sevi un citus un labāk neturpini brucienu. Jo izskatījās, ka logu tīrītāji viņam nedarbojas.AndzaK_LV rakstīja:nu viss iespaidojoties no si topika savu parbuvesu mazliet prieks Tepera ziemas autosprintam, uz vasaras vairs nepaspet
Actions sākas tieši 6:00 minūtē.
Reduktors ir 3,45. Prasītos itkā nedaudz īsāks, jo trešajā nedaudz sagurst. Tikai tad atkal sāktos tas, ka otrais pa īsu. Jaudu vajag vairāk kā īsāku reduktoru.
Inferno rakstīja:Malacis, Nixon, tā tik turēt! Sekoju līdzi katram apdeitam!
Daļēji taisnība ir par Igauni bet Nixon tu esi atbraucis uz trasi ar to ir jārēķinās. bet tā respekts par padarīto
Ja esi Bauskas pusē un vajag 4x stock atsperes, padod ziņu - dāvinu
Viss chill, vienkārši sākumā tiešām likās, ka tīšuprāt triecās virsū.edawards rakstīja:Daļēji taisnība ir par Igauni bet Nixon tu esi atbraucis uz trasi ar to ir jārēķinās. bet tā respekts par padarīto
Paldies par piedāvājumu, bet nav vajadzība. Aizmugurē varbūt gribētos sēdinātās atsperes kautkādas.sandzhus rakstīja:Ja esi Bauskas pusē un vajag 4x stock atsperes, padod ziņu - dāvinu
Paldies aarchijs par 10eur! Un atzīstas tas, kurš no kautkāda Amsterdamas konta nosponsorēja man 10eur.
Šī īstenībā ir baigā iedvesma piedalīties un censties tālāk.
Kad nākamās gonkas?
Ziemas autosprinta Teperi nav doma piedalities?
Nixon rakstīja:Paldies aarchijs par 10eur! Un atzīstas tas, kurš no kautkāda Amsterdamas konta nosponsorēja man 10eur.
Veiksmi
Cītīgāk tekstā vajag iedziļināties... 13. septembris Igaunijas foršākajā trasē.RENIO rakstīja:Kad nākamās gonkas?
Jāskatās kāda būs ziema un ja nebūs ziemas krosi, tad varbūt kādu reizi varētu pabraukt autosprintu, ja riepas būs.AndzaK_LV rakstīja:Ziemas autosprinta Teperi nav doma piedalities?
Skaidrs, paldies!EdgarsE rakstīja:Veiksmi
jasabuve sava miskaste un jabrauc uz autoskolu pie tevis lai pamaci ka trase rokas jaiztaisno ir
Smuki tev sanāk kādu apdzīt , žēl ka klasē tā maz braucēju, domāju ka būtu interesantāk ar vairākiem braucējiem! Tam vienam žigulim smuki motors dzied
Tev vajag aizbraukt uz Kurzemes pusi, tur arī notiek amatieru kross, bet tur ir lielāka konkurence, ja kas šonedēļ nākamais posms Es tikai nezinu kas tur ar dugām
Tev vajag aizbraukt uz Kurzemes pusi, tur arī notiek amatieru kross, bet tur ir lielāka konkurence, ja kas šonedēļ nākamais posms Es tikai nezinu kas tur ar dugām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 27