ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 23
- chevron_right
nu jā, man vnk tas no pieredzes ex sedanam bija tā ka pievelk vienalga cik stipri, bet jau nākamajā dienā vajag 2m atslēgu lai atlaustumarux rakstīja:Manuprāt tās skrūves (skrūvju galvas) vienkārši ir labi jāsasmērē, lai krokozijs neiemetas, un tad jau nāks vaļā čaukstēdamas Un nav jau riteņi ar divmetrīgu atslēgu jāpievelk
Pamēģini skrūvēm konusus sasmērēt
Nu jau tāda vajadziba nav, šim auto tā nav
Striikeejaas zem taas mazaas kastiites kur ABS un klucha nodiluma sensora shtekeri. Ar flanchiem tagad nekas nestriikeejaas vairaak. Katraa zinaa tas ir uz manu seedinaajumu un maniem diskiem, nezinu kaa tev tur viss ir.325 BMW rakstīja:"Apnika ka stuuri nevaru liidz galam izgriezt un tas ka striikeejaas iekshmalaa gumija" kura tieshi vieta striikjeejaas? Ar flanchiem jau jaabuut, ka riepu veel vairaak met iekshaa passpaarnii?! Vismaz man sanaak ka Ar ET 35 nekas nekjeras, bet ar ET15 diskiem kaareiz sanaak, ka izgriezhot uz pilno citreiz pakjer paspaarni ar ritenja aarmalas gumijas dalju....
325 BMW rakstīja:Nu ja "vislabākais izmērs priekš 7,5j diska ir 235/40", tad visaadi var gadiities! Jebsh diskam ET ir kaadi 60.
Btw, kas notur skruuves no grieshanaas pa rinjkji, kad, liekot riteni, skruuvee virsuu uzgriezni??? Jeb vinjas flancii iekshaa skruuveejas ar kaadu kreiso viitni?
Flancii ir viitne, kas nelauj skruuvei griesties.
Nu nezinu, kaartiigi pievelkot, nekas neskruuvejaas valaa. Un taas skruuves jau nau parastaas, darbaa uz virpas izvirpotas no neruuseejoshaa teerauda, liidz ar to vinas taa neieeedaas kaa parastaas bleka skruuves. Nu vismaz nav bijusi taada probleema ka nevareetu atskruuveet.m4z rakstīja:domāju par tām kas pievelk pašu flanci pie stupicas, nevar sanākt problēmas ar atskruvēšanu?citreiz jau liekas grūti atlaust parastās skruvēs
nu tad jau gan viss ir perfekti.Tev manuprāt šitādus vajadzētu laist tirgū, domāju ka daudzi pirktu viņus mūsdienās pieprasīta manta
nu tas gan, cik aptuvenā pašizmaksa ir kad taisiji priekš sevis?
p.s. sorry par offtopic
p.s. sorry par offtopic
izskatās akurāti un glīti!
Kādas riepas tev virsū stāv(negribās pa tavu topicu skraidīt un meklēt )?
Kādas riepas tev virsū stāv(negribās pa tavu topicu skraidīt un meklēt )?
Paldies! Priekshaa 215/45 un aizmuguree 235/40 un aizmugure tagad ir maksimaali nolaista, zemaak nevar noskruuveet, bet gribeetos.
vienreiz aizdomaajos, ka vajadzeetu zapaskas zimeeru pielaagot gan priekshai gan aizmugurei, jo tagad kad 215/45 un 225/45 tad laagaa zapaskai ko uzlikt nav. naaksies padomaat vainu oem izmeerus, vai kaa savadaak.. savaadaak blokji jaat ar dazaadiem izmeeriem nevelk..
tev taisniba, tapec es atbalstu viena izmera riepas vai nu ari rezervniekam jabut tadam izmeram kaa aizm riepam.
sory pa oftopiku
sory pa oftopiku
...
Taaka man blokis nav, ta man pajaat uz to reduktoru, man vel divi taadi pashi ir.
Sen nekas nav rakstīts, bet nu nekas īpaši arī netika darīts pagaidām, pāris sīkumi tikai. Nomainīju zondi un uzliku jaunu gultni priekšā un arī kādi instrumenti tika izmantoti mainot gultni. Āa, un tad vel salavecis atnesa man aktīvo subi uz Z-svētkiem, vakar vakarā ieliku un ievilku vadus.Tagad uzreiz liekas ka vajag ar steigu arī pārējās tumbas nomainīt uz ko nopietnāku, citādi kropļo skaņu, + vel subis kaut kā jānostiprina un kaut kas jāizdomā ar grabažnieka plastmasiem, savādāk grab nepajokam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu tad tā, vakar ieraudzīju pa ļoti labu priekš šejienes cenu un iegādājos Style 29 BBS RC diskus ET 41 J7,5 un J8,5. Ir viens mīnus, nav vāciņu,tāpēc ja kādam kas ir,labprāt iegadāšos. Protams diski ir negaumiigi nokrāsoti un tiko bus tie vāciņi, tad uzreiz krāsošu citā krāsā un pie reizes plauktus bikin piepulēšu,lai viss ir pa smuko! Domāju ka vasarai būs gerai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
diski super
Lietotus vāciņus varētu būt samērā grūti atrast, vari jaunus pasūtīt, kods ''36132227641''
Savedīs kārtībā diskus un būs gerai.
Ja nav noslepums, Pa kadu cenu iekeri diskus???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze