Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
sodien nomainiita stures reika.. :) saliets jauns stures past. skidrums,reika iepirkta un uzpuceeta un nokrasota mateeti melna izskatas jau vnk. jauni stures aboli ar atsaitem un saram un pilniki pie reizes.. :) safocet nesanaca jo bija tik eelainas rokas ka negribejas list masina pakalj telefonam,bet kad brauksu riit uz bedri skatities vai ari sii reika nesulo,tad ofits safo4eesu..
4dien pa nakti tika izjaukts motors, 5dien aizvesta noslipeet galva,diezgan daudz nonema nost 3 desmitdalas.. iepirktas jaunas blives,galvas,iepludes,izpludes,varstu vaka un ari varstu blivslegi 24 gab. un pa sodienu nomainiti visi, loti iespejams ka sovakar jau bmw ruuks jaunaa dziesmaa :) ja buus speeks pie reizes iepirkta krasa un pa nakoso nedelju tiks nokrasots pr. bampers un vissa prieksa buus pa ceelo, vel tik kkad janomaina sarkanas engelacis uz baltajam un japie4ura talas un miglas!
JA kads var piedavat dzelteno tonejamo plevi PM.!
JA kads var piedavat dzelteno tonejamo plevi PM.!
Eņģeļi un dzelteni tālie būs vnk briesmīgs salikums (jau vienam lietotājam to stāstīju) - izvēlies vienu no abiem. Plēvi vari iepirkt Kvillerā -
http://www.kviller.lv/catalogi/8300.html
Toni vari apskatīt mana auto topikā - man lukturi ir aplīmēti ar 021, bet prasītos gaišāka - 025. Maksā tā plēve kapeikas
http://www.kviller.lv/catalogi/8300.html
Toni vari apskatīt mana auto topikā - man lukturi ir aplīmēti ar 021, bet prasītos gaišāka - 025. Maksā tā plēve kapeikas
galvas blive nomainita.. :) beigu beigas jutu ka kkas nav riktigi..tika aizbraukts pie siikaa uz garaazu noskaidrot vainu..tika pajaukts motors un konstatets ka sadalenes uz 180 gradiem otradak uzliktas viss tika reska4aa sa4iibots un autinjs ruuc kaa puke! tagad motors darbojas perfekti :)
paldiem e36 biedriem un galvenokart siikajam,kurs ari apgaismoja mani par atmetkam! :)
bampera krasosana vel procesa,namnedelj bus jasataisa jaunas bildes,jo ir ielikti pagaidam aizmugure ari orandzie lukturi,jo bus jaiet skate prieksa vel top uzacis.. domaju ka kopskata jabuut ceeli
paldiem e36 biedriem un galvenokart siikajam,kurs ari apgaismoja mani par atmetkam! :)
bampera krasosana vel procesa,namnedelj bus jasataisa jaunas bildes,jo ir ielikti pagaidam aizmugure ari orandzie lukturi,jo bus jaiet skate prieksa vel top uzacis.. domaju ka kopskata jabuut ceeli
pagaidam sagruntets bampers un uzacis un aplimeeta luupa :) viss salikts kopaa.. :) un vakar driftets pa plazas otro staavu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kautkā tie enģeļi nepatīk.
+1jurcis rakstīja:kautkā tie enģeļi nepatīk.
es nez, man gan kauka izskatas normali, vismaz sijas bildes izstas ok
...
Jā man arī tie enģeļi k.kā nepatīk, bet katram sava gaume
ta jau vinjs ir, man arii nepatiik vairaak,jo menti katru dienu jau fuksee.. gribu baltos..kad iemetiisu baltos engelus tad sarkanos kadam nogrudiisu...
atvienotas engelacis un ieliktas parastas dzeltenas gabaritlampinjas un iznemts ksenons un ari ieliktas parastas spuldzites.... bet pec jaunas ta hrenons un engeli atgriezisies savas vietas..
un uz r15 uzmonteta daudz maz normala lieluma gumija.. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vienmēr esmu uzskatījis, ka melnam auto ļoti labi piestāv dzeltens apgaismojums!
Protams, komplektā ar gabarītiem un miglām!
Protams, komplektā ar gabarītiem un miglām!
labi hrenons ta vel tā, bet nu tos sarkanos enģeļus gan labāk vairs nevieno atpakaļ
kautgan es pat hrenonu neliktu atpakaļ, šitā izskatās labāk
kautgan es pat hrenonu neliktu atpakaļ, šitā izskatās labāk
miglas arii ir protams,ieliksu tikai tad kad bamperu nokraasosu..
Es gan liktu hrenonu atpakal un tos sarkanos engelus arii, ar tiem engeliem izskataas nikni.
Šodien nomainīta stūrīte lai no rītiem nagi nesalst,šī arī ir mazāka un mīkstāka.
Tagad ir ādas ātrumpārslēgs,ādas stūrīte un ādas beņķi ar visiem 4 ādas galvas balstiem, salons tāds omulīgāks kļuvis, vienīgi trūkst vēl ādas apšifkas,bet tās man nemaz neprasās, jo šīs ir ļoti labā stāvoklī,tīras un nesaplēstas, par brīnumu Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēl kas, iemainīts 11 pogu OBC pret 7 pogu OBC tāpēc ka vecajam bija izdeguši visi pixeļi un no viņa nebija nekāda jēga un stockā ir nācis 7 pogu OBC.
Šodien arī tika norautas uzacis,jo pirmkārt nevaru īsti saprast vai man patīk,otrkārt pēc tam tā noņēmos lai dabūtu to stulbo divpusējo līmlenti nost no lukturiem ka pat bail vispār būs likt atpakaļ, trauma līmes kasīšanas dēļ. līdz ar to sačakarēti pavaroti priekšā un lai slēptu defektus, tie tika nobanditizēti melni,tik melni ka pat knapi cauri spīd Lidz ar to MEKLĒJU RIŽOS PAVAROTUS PRIEKŠĀ SEDANAM!. Ja kādam ir ko piedāvāt PM.
Uzacis rāvu nost jo 5dien auto brauks pie meistara uz priekšējā stikla maiņu un priekšējā bampera un uzacu krāsošanu. Pakaļējais bampers tiks tikai gruntēts,jo krāsa par maz iepirkta.
Ko pecāk darīt ar uzacīm? Te vakar vakara snapi vēl ar uzacīm.
Uzacis rāvu nost jo 5dien auto brauks pie meistara uz priekšējā stikla maiņu un priekšējā bampera un uzacu krāsošanu. Pakaļējais bampers tiks tikai gruntēts,jo krāsa par maz iepirkta.
Ko pecāk darīt ar uzacīm? Te vakar vakara snapi vēl ar uzacīm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar uzacim labak manuprat
Kad nopirku žurku, pirmais ko izdarīju - norāvu uzacis. Cenšos šo visiem iestāstīt!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16